0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

B&W hoofdtelefoons 2014-2015:

 

Met de B&W hoofdtelefoon ervaar je muziek tot in de perfectie ;

 

01.10.2016 :Bowers & Wilkins introduceert de P9 Signature,haar best klinkende hoofdtelefoon ooit : 899,00 €

b&w p9 headphone koptelefoon stereohouse p9 koptelefoon headphone fransvaneeckhout b&w p9 headphone stereohouse koptelefoon

Met trots introduceert Bowers & Wilkins de P9 Signature, de best klinkende en meest luxueuze hoofdtelefoon die de vermaarde Britse audiofabrikant ooit heeft geproduceerd. De P9 Signature, de grootste overear hoofdtelefoon uit het assortiment van Bowers & Wilkins, is ontwikkeld door hetzelfde team dat verantwoordelijk is voor de toonaangevende highend 800 D3 luidspreker. >Dat maakt de P9 exemplarisch voor alle innovaties op het gebied van akoestiek en design die Bowers & Wilkins de afgelopen 50 jaar heeft ontwikkeld.

De P9 Signature is voorzien van speciaal on twikkelde technologieën die gezamenlijk zorgen voor een unieke luisterervaring die onovertroffen is in de markt van hoofdtelefoons. Kristalheldere middentonen komen samen met een diepe, maar toch flexibele bas en onberispelijk klinkende hoge tonen . Deze ho ofdtelefoon levert adembenemende prestaties, terwijl een compleet nieuwe aanpak van transducer - plaatsing een klankbeeld oplevert dat geen enkele andere hoofdtelefoon momenteel kan evenaren.

Een uniek ontwerp :

Normaal gesproken bestaat het membraan in een hoofdtelefoon uit een gecombineerd membraan en een surround met losse ophanging, terwijl in de P9 Signature een semi - zuigerachtig membraan is verwerkt, zoals ook te vinden in normale luidsprekers. Deze aanpak b iedt vele voordelen, maar lost voornamelijk de conflicterende eisen op voor hoge conformiteit bij lage frequenties, wat optimaal is voor de weergave van lage tonen. Tegelijkertijd zorgt het unieke ontwerp voor een grote stijfheid bij hoge frequenties, wat essentieel is om ook de hoge tonen het beste tot hun recht te laten komen. De P9 Signature heeft een samengesteld luidsprekerchassis ; ontworpen door dezelfde engineers die betr okken waren bij de 800 S eries Diamond . Deze voorziet in een grotere stijfheid di e ongewenste resonanties volledig neutraliseert. Een groot deel van de unieke luisterervaring die de P9 Signature biedt, is te danken aan de innovatieve plaatsing van de transducers, die enigszins zijn gekanteld zodat het geluid natuurlijker overkomt. De drager hoort het geluid alsof hij of zij luistert naar een set hoogwaardige stereo - luidsprekers, in plaats van naa r een hoofdtelefoon, met een werkelijk adembenemend klankbeeld, vol diepte en helderheid. De hoofdband van de P9 Signature biedt extra stevigheid en is toch ongelooflijk comfortabel. Omdat de band op een slimme manier ontkoppeld is van elke oorschelp, wor den ongewenste vibraties tussen de oorschelpen voorkomen en blijft het geluid vrij van verstoring. De kussens in de oorschelpen zijn gemaakt van speciaal memory - foam, dat zich in de loop der tijd naar de unieke contouren van de drager vormt. Dit zorgt voor een betere sluiting en minder verkleuring van het geluid. Elk element van de P9 Signature is met zorg ontwikkeld door de experts van Bowers & Wilkins om optimaal samen te werken en zo de best mogelijke luisterervaring te bieden. De keuze van materialen i s daar ook een onderdeel van. Zo is de hoofdtelefoon vervaardigd met Italiaans Saffiano leer, waarbij een ‘stempeltechniek’ is gebruikt voor een uniek patroon. De aluminium armen van de P9 Signature zijn ideaal voor mobiel gebruik, dankzij het innovatieve vouwbare ontwerp en de robuustheid van de onderdelen. De meegeleverde luxueuze case is de perfecte partner van de unieke hoofdtelefoon; gemaakt van Alcantara ®, dat een elegant, suede - achtig gevoel geeft, en Saffiano leren details, beschermt deze case de hoofdtelefoon én complimenteert het de schoonheid ervan. De P9 Signature is een nieuwe aanpak op het gebied van hoofdtelefoonontwerp . Hij levert niveaus van diepte en helderheid die de regels voor m obiele geluidsweergave compleet herschrijven. Zo is de P9 Signature een toepasselijke viering van de vijf decennia akoestische uitmuntendheid die Bowers & Wilkins op haar naam heeft staan.

P9 Signature


Technical features :
 • Nylon damped cone with acoustic coating
 • Large surround diaphragm CCAW coil with external large pole magnet
 • Dual cavity ear cushions Controlled acoustic air-leak cushions
 • Changeable ear cushions Detachable cable Folding (hinged) design
Drive units: 2x ř40mm (1.6in) full range
Frequency range: 2Hz to 30kHz Impedance: 22 ohms (passive)
Distortion (THD): <0.2% (1KHz/10mW)
Inputs:
 • 3.5mm stereo jack (TRRS 4-pole CTIA spec.)
 • (TRS 3-pole unbalanced stereo spec.)
 • 2x microphones supporting CVC2 algorithm

In-Box accessories:
 • 1.2m MFi cable (TRRS 4-pole CTIA spec.)
 • 1.2m Standard cable (TRS 3-pole stereo)
 • 5m Standard cable (TRS 3-pole stereo)
 • 1/4” audio jack adapter plug
 • Protective pouch
Weight: 415g

b&w p9 headphone jeffneve

Jef Neve :

pianist en componist met internationale faam, testte voor Bowers & Wilkins alvast de P9 tijdens zijn opnames in de studio. Zijn reactie: De P9 is heel ergonomisch, mooi afgesloten rond de oren en op het hoofd al komt dat natuurlijk door een iets groter f ormaat van de headphone. De P9 geeft een loepzuivere klank die heel warm is en uitermate geschikt is tijdens opnames. De P9 hoofdtelefoon isoleert het geluid perfect, j e hoort praktisch geen omgevingsg eluiden en hij sluit heerlijk af rond de oren. Hierdoor is er ook geen risico dat de microfoons van de piano klank oppikken die uit de hoofdtelefoon ontsnapt. Kortom, een prachtexemplaar , super om van een nieuw ontdekt album te gaan genieten en perfect om in de studio opnames mee te maken

 

01.06.2015 : P5 wireless aan 299,00: nu leverbaar uit stock


De nieuwe P5 Wireless hoofdtelefoon Draadloze Hi-Fi
Bowers & Wilkins, het gerenommeerde Britse luidsprekerbedrijf met bijna 50 jaar audio ervaring, introduceerde 5 jaar geleden de veel bekroonde P5 hoofdtelefoon. Met de P5 Wireless gaat Bowers & Wilkins nog een stap verder, een draadloze hoofdtelefoonbeleving, zonder enig verlies van geluidskwaliteit.
De P5 Wireless is de eerste Bluetooth® hoofdtelefoon van Bowers & Wilkins en biedt dezelfde kracht, precisie en authentieke Hi-Fi klank als de veel bekroonde P5 Series 2 hoofdtelefoon. Deze draadloze hoofdtelefoon is gemaakt van fraaie materialen en heeft een stijvol design met een optimale pasvorm, ook bij lange luistersessies.
Met dezelfde Bluetooth® aptx technologie die bijdroeg tot de fantastische audiobeleving van de Bowers & Wilkins T7, haalt ook de P5 Wireless het allerbeste geluid uit je smartphone of tablet. Of je nu Spotify of high-res muziek afspeelt, geniet van muziek met het gemak van Bluetooth®.
De P5 Wireless is eenvoudig te verbinden via Bluetooth® en hanteert een intuïtieve bediening waarmee gebruikers muziek kunnen afspelen, pauzeren en overslaan. Ook telefoneren verloopt probleemloos, de hoofdtelefoon beschikt over twee afzonderlijke microfoons voor een perfecte verstaanbaarheid.
De oplaadbare batterij biedt maar liefst 17 uur luisterplezier en dankzij de meegeleverde USB kabel is opladen zeer eenvoudig. Ook een normale headphone kabel is toegevoegd aan de P5 Wireless, mocht de luisteraar via een kabel willen luisteren in plaats van draadloos. Voor onderweg is een luxe draagtas essentieel en deze biedt optimale bescherming van de hoofdtelefoon.
Het luxueuze leer en geborsteld aluminium, in combinatie met het fraaie en tijdloze design, zorgt voor een perfecte en comfortabele pasvorm. Kortom, de P5 Wireless is de ideale hoofdtelefoon voor iedereen die wil genieten van de beste geluidskwaliteit met het gemak van draadloos
Bowers & Wilkins heeft bijna 50 jaar ervaring in audio-engineering en geluidsoplossingen. Bowers & Wilkins maakt ‘s werelds meest geavanceerde home cinema en Hi-Fi luidsprekers, die onder andere worden gebruikt in de wereldberoemde Abbey Road Studios.

 

B&W P3 HOOFDTELEFOON : nu aan 149,00€ (ipv 199.00)

B&w P3 koptelefoon headfoon ipod ipad iphone

Stijlvolle on-ear hoofdtelefoon

 • Natuurlijke, heldere audioweergave
 • Compact en opvouwbaar design
 • Kabel los te koppelen en te vervangen
 • Verwisselbare oorkussens van akoestische stof
 • Harde beschermcase meegeleverd

B&W P7 hoofdtelefoon : 349 euro

update 10.09.2016 : P7 wireless aan 399.00 €

b&w bower en wilkens P7 koptelefoon hezdphone ipod ipad iphone

 

De P7 is de eerste over-ear hoofdtelefoon van Bowers & Wilkins. De comfortabele oorkussens sluiten zeer zorgvuldig af, zodat u volledig in de muziek kunt opgaan. En dat is precies wat ze willen bij B&W: u ongestoord laten genieten van geluid van zeer hoge kwaliteit. Voorzien van een afstandsbediening-/microfoonfunctie kunt u de P7 eenvoudig op uw iPhone, mobiele telefoon of MP3-speler aansluiten.

Verbeterde geluidskwaliteit

De P7 heeft een driverunit die werkt als de driverunit in een hifi-luidspreker. De kwaliteit van het geluid is daarmee enorm verbeterd. Dat komt onder meer omdat het membraan van de driver-unit zich alleen richt op het voortbrengen van geluid. Om dat geluid extra prettig ter oren te brengen, heeft B&W de oorkussens van de P7 uitgevoerd met een dubbele holte. Hierdoor zetten de kussens zich beter naar de contouren van uw hoofd, maar het zorgt tevens voor een constant luchtvolume tussen de driverunit en het oor oppervlak aan beide zijden van uw hoofd. Resultaat: een verbetering van het stereobeeld en optimalisatie van de geluidservaring.

Veel comfort en op te vouwen als een zonnebril

De P7 hoofdtelefoon heeft een ingenieuze opvouwconstructie. Deze is gemaakt van zeer duurzaam roestvrij staal. Zodoende kunt u hem opvouwen als een zonnebril en vervolgens opbergen in het bijgeleverde etui. Op deze manier kunt u hem veilig overal mee naartoe nemen. Naast het ingenieuze opvouwmechanisme zijn natuurlijk ook de andere onderdelen van deze hoofdtelefoon van duurzame materialen gemaakt. Zo zijn bijvoorbeeld de bewegende onderdelen en de tegenplaten, evenals de logoplaatjes vervaardigd uit geborsteld aluminium. De hoofdband en oorkussens zijn gemaakt van echt leer. Dat voelt zeer comfortabel aan, ook wanneer u de hoofdtelefoon wat langer draagt.

.

 

B&W P5 hoofdtelefoon : € 249

 

Dit is geen hoofdtelefoon zoals een andere. Neen, de B&W P5 is de perfectie inzake geluidskwaliteit voor privé-gebruik. Onuitputtelijke natuurlijke geluiden brengen u nog dichter bij de geluidskwaliteit die iedereen wenst: perfectie.

 

B&W P5 hoofdtelefoon

 

De P5 is een primeur op zich. Het is de eerste hoofdtelefoon ooit ontwikkeld door Bowers & Wilkins. B&W speelt hiermee in op de groeiende markt van on the move music experience, en geeft mensen de kans om ook onderweg van B&W’s geluidskwaliteit te genieten.

 

B&W P5 hoofdtelefoon


45 jaar ervaring heeft B&W in de ontwikkeling van high quality audio-apparatuur. De ontwikkelaars van deze hoofdtelefoon hebben jaren hard gewerkt om een product te kunnen uitbrengen dat zo duurzaam is, en waarvan de kwaliteit zodanig sterk is, dat de perfecte soundwaves onuitputtelijk zijn.

 

B&W P5 hoofdtelefoon

 

Behalve de onnavolgbare sound, is de P5 uniek qua design en gebruikte materialen. Zo zorgt het o.a. vakkundig geselecteerd Nieuw-Zeelands schapenleer voor het hoogste luistercomfort dat u kunt wensen.

 

B&W P5 hoofdtelefoon

 

Omdat de dominantie van iPod en iPhone in de markt van draagbare media onmiskenbaar is, is de P5 beschikbaar met een iPod-kabel, evenals met een gestandaardiseerde audio-kabel.

 

B&W P5 hoofdtelefoon

 

 

 

 

 

 

B&W C5 in ear : 149 euro

 

C5 b&w bower en wilkens koptelefoon in ear ipod ipad iphone headphone in earZoals bij alle Bowers & Wilkins producten is de C5 het resultaat van lang gekoesterde akoestische principes en technologische vooruitgang. De C5 beschikt over een micro poreus filter dat fungeert als een diffuser, dankzij deze techniek klinkt de in-ear hoofdtelefoon helder, ruimtelijk en ongelooflijk gedetailleerd.

Bijna net zo belangrijk als de geluidskwaliteit is het draagcomfort. De C5 is voorzien van het gepatenteerde Secure Loop design, een ingenieuze vinding waardoor de C5 perfect en comfortabel blijft zitten. Er worden verschillende oorplugjes bijgeleverd zodat de C5 kan worden aangepast aan ieders gehoorgang.