0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Verzendkosten Frans Van Eeckhout - Stereo House:

 

Met plezier versturen wij ook alle producten naar uw adres. U kunt natuurlijk ook alle producten komen afhalen in onze winkel. Dan zijn er geen verzendkosten.

 

Verzendkosten tot 20 kg: € 10.
Per kg boven 20 kg komt er € 0,40 bij.

Bij verzending onder rembours (= u betaalt aan de chauffeur) worden de verzendkosten met € 3 verhoogd.

 

Bij retourzendingen zijn alle portkosten(opstuurkosten en retourkosten)ten laste van de koper.

 

Let wel: alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud! Mail ons voor uw exacte prijsofferte met eventuele verzendingskosten.

(alle prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten ,prijzen zijn pas definitief na bevestiging van onze firma op uw bestelbon(bestelmail))

 

Promotieprijzen zijn geldig tot één maand na datum of tot einde voorraad.

 

Zendingen naar Nederland en andere landen zijn afhankelijk van het gewicht. Contacteer ons hierover.

Disclaimer

De inhoud van de site , inclusief eventuele bijlagen, bindt Fracato bvba(Frans Van Eeckhout-StereoHouse) op geen enkele wijze tenzij anders overeengekomen bij schriftelijke overeenkomst of tenzij het later wordt bevestigd door een conform de wettelijke voorschriften ondertekende brief. Evenmin kan Fracato bvba(Frans Van Eeckhout-StereoHouse) aansprakelijk worden gesteld op grond van de inhoud van de site of zijn bijlagen. De informatie op deze site is uitsluitend bestemd ter info. Gebruik van deze informatie door derden is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging,verspreiding en/of verstrekking van deze informatie is niet toegestaan. Fracato bvba(Frans Van Eeckhout-StereoHouse) is niet aansprakelijk voor de juiste inhoud van de pagina's .