0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Hoe bouw ik een collectie klassieke muziek ?

 

Tekst door Erwin Deschoenmaeker.

 

Een goede leidraad voor het uitbouwen van een mooie verzameling klassieke muziek vind je bij de tijdschriften "Diapason" en "BBC-music".

 

Diapason is Franstalig en biedt maandelijks een sampler aan bij zijn tijdschrift met daarop een 10 tal stukken van de beste releases van de maand. Het vormt telkens een zeer mooie verzamel-cd met aandacht voor het volledige repertoire, van renaissance tot hedendaagse werken. Ook wordt er aandacht besteed aan hifi en de muziekbeleving in de huiskamer.

 

Diapason

 

Diapason

 

Diapason

 

Het Engelstalige BBC-music magazine pakt elke maand uit met een uitvoering van een compleet werk, dit keer is dat de eerste symfonie van Johannes Brahms. Daarmee is de meegeleverde cd wat gethematiseerd en erg waardevol. Het zijn praktisch altijd topuitvoeringen.

 

 

 

Tekst, uitleg en interviews die je in de tijdschriften terugvind geven na enkele maanden een mooi overzicht van de wereld van de klassieke muzikanten.

 

 

 

Reacties van lezers:

Geachte,
hoe kun je je abonneren en hoeveel kost een abonnement ?

Geachte heer/mevrouw,

 

Een abonnement op BBC Music magazine kost 65 pond voor 13 maanden.

U kunt een abonnement afsluiten op deze link: https://secure2.subscribeonline.co.uk/MUCD/subscription.cfm?cmp=WEB0406

 

Voor een abonnement op Diapason stuurt u een email naar: gisèle.taldir@emapfrance.com

 

Beide tijdschriften zijn ook los te koop in de IMS (International Magazine Store), deze vind je in Brugge en alle grote steden.

 

Met vriendelijke groet, Erwin.