0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

AURUM Serie luidsprekers Quadral

AURUM zou zelfs Beethovens oren geprikkeld hebben...

 

AURUM Titan VII

 

Quadral Aurum Titan luidsprekers

De nieuwe Aurum Titan creëert een fenomenaal high-end geluidsbeeld met tot nog toe onovertrefbare helderheid, geluidsdetaillering en kleuring samen met een ongelofelijke dynamische reactie.

 

Ook zachte geluiden worden zeer goed weergegeven door middel van de zorgvuldigheid van de luidspreker.

De Titan zijn musicale intensiviteit en passie worden op een emotionele manier weergegeven waarbij u een ongelofelijke ervaring zult beleven.

De nieuwe Aurum Titan hebben een hun indrukwekkende talenten te danken aan een aantal specifieke ontwikkelingen.

Zoals de kast zijn geraffineerde druk kamer/reflectie ontwerp, de geoptimaliseerde ALTIMA diagram over het lange gedeelte van de woofer en midrange units, een compleet nieuw ontwikkelde Ribbon tweeter, een oneindig krachtige aansturing van magneten, zorgvuldig geselecteerde componenten op het filter, rechtstreekse verbinding naar de interne bekabeling die van top kwaliteit is.

 

Het gebruik van "state of the art" technologieën onderstreept onze toewijding in het verkrijgen van de best mogelijke geluidskwaliteit. En door het vakmanschap van de makers.

 

3-weg 300/500W Cherry (Champagne, Wenge)

AURUM Vulkan VII

 

Quadral Aurum Vulkan luidsprekers

Vulkan is het Duitse woord voor "vulkaan" en doet men denken aan de opwinding, gloed,vuur en stomende hitte.

Ervaar de Aurum Vulkan VII op zijn best en ontdek hoe zijn impulsieve figuur u echte lava belevenis in geluid geeft.

Ondanks zijn enorme muziek capaciteit van 250/400 watt, heeft deze luidspreker een ongelofelijk fijn ontwikkeld gevoel voor zachte geluidsweergave. Zo haalt hij zonder moeite de meest fijne nuances naar voren van gevoelige en expressieve muziek stukken.

 

Net als de Titan heeft ook de Vulkan een druk kamer/reflex configuratie voor het weergeven van zeer lage tonen.

Ook hier is de luidspreker uitgerust met een ALTIMA diagram op de midrange.

De Vulkan is uitgerust met lange nieuwe Ribbon tweeters. Deze hanteert moeiteloos elke impuls met een enorm reactie vermogen.

De zorgvuldig geselecteerde componenten op het filter heeft rechtstreekse verbinding naar de interne bekabeling die van top kwaliteit is.

 

Wanneer u de Vulkan als hifi luidspreker gaat gebruiken of als hoofdluidspreker in een hig-end surround opstelling, dan hoeft u niet meer na te denken of u er een subwoofer bij gaat gebruiken om het geluid te optimaliseren.

 

3-weg 200/400W Cherry (Champagne)

AURUM Montan VII

 

Quadral Aurum Montan luidsprekers

Met een mooier en fraaier design volgt de Montan de voetstappen van de Vulkan en Titan.

Gezien het feit dat deze luidspreker de technieken van zijn familie heeft, is ook de Montan in staat op de zelfde emoties op te roepen.

 

De luidspreker bevat een 26 cm woofer ook uitgevoerd met het ALTIMA diagram. Deze is geplaatst in een druk kamer/reflex constructie. Deze zorgt voor een dieper laag, meet contouren en vrij van vervorming.

De midrange luidspreker is ook voorzien van een ALTIMA diagram. Hierbij zijn snelheid, dynamische reactie en de accuraatheid van toon weergave van groot belang. Dat allemaal mogelijk gemaakt door deze ontwikkeling.

 

Het krachtige symmetrisch magnetisch veld maakt fijne detaillering en bijzonder nauwgezet de vertaling van elektrische tonen naar akoestische signalen.

De tweeters zijn lichtgewichtige ribbon diagram is samenhangend met het extreem krachtige "neodymium" magnetische tralies. Dit met elkaar gecombineerd geeft de garantie voor hoge snelheid en precieze detaillering in de reactie op iedere impuls.

 

3-weg 170/300W Cherry (Champagne, Graphite)

AURUM Base Prestige

 

Quadral Aurum Base 2 II centerspeaker

Deze center speaker is top als aanvulling op de Aurum Titan, Vulkan of Montan. De center matcht perfect met de frontspeakers. Met films klinken de stemmen zeer overtuigend. We zijn voornamelijk erg onder de indruk van de integratie met de frontspeakers, en de overtuigende stemmen die deze center kan weergeven. De bas is nog aardig aanwezig voor een center speaker. Een echte 3-weg dus!

 

3-weg 140/220W Cherry (Champagne, Black)

AURUM-970

 

Quadral Aurum 970 luidsprekers

Pure liefde voor akoestische detaillering met genoeg reserve.

De midrange en woofer met hun ALTIMA diafragma combineren enorme geluidsweergave met extreem gevoelige reactie.

De nieuwe " RiCom-alpha" tweeter is ook een klasse op zich met zijn hoge reactievermogen en moeiteloos beheersing van het geluid.

Perfect gefabriceerde cross-over filters creëren een homogeen klankbeeld.

Ongeacht of u het hoort, ziet of voelt, de Aurum 970 is gemaakt om over te fantaseren.

 

3-weg 160/250W Cherry (Champagne, Graphite, Wenge, Cream)

AURUM-770

 

Quadral Aurum 770 luidsprekers

Quadral ALTIMA diagrammen geven de woofer en laag/midrange luidsprekers duidelijkheid en transparantheid terwijl het ringvormige diafragma, gemaakt van zijde, verantwoordelijk is voor de fijn verbeterde reactie van de RiCom-alpa tweeter.

Tel hier bij op de optimaal ontworpen kast met echt houtfineer afwerking in combinatie van hoge kwaliteit en compacte afmeting.

Door het ontwerp van een pure 2-weg systeem, heeft deze luidspreker des al niettemin een geïntegreerde a-symmetrische band-pass woofer voor de lage tonen frequenties.

 

3-weg 120/200W Cherry (Champagne, Graphite, Wenge)

AURUM-370

 

Quadral Aurum 370 luidsprekers

Deze kleine edelsteen van de Aurum serie geeft ware kaliber in een compacte kast.

Net als zijn zussen in de serie is deze uitgevoerd met een Quadral ALTIMA diagram, de RiCom-alpha tweeter met ringvormige anti-vervormings diafragma en hoogwaardige filters.

Deze hoogwaardige ingrediënten geven u een bijzondere akoestische ervaring.

Dit allemaal is afgewerkt met de elegante en compacte afmetingen van de Aurum 370.

 

2-weg 80/130W Cherry (Champagne, Cream)

AURUM-170 Base

 

Quadral Aurum 170 luidsprekers

De 170 Base center speaker reproduceert stemmen zeer accuraat en helder.

Instrumenten komen zeer akoestisch over met fijne detaillering.

In elk detail mooi en precies.

De center speaker is uitstekend te plaatsen in een surround opstelling met de andere luidsprekers van de Aurum serie. De Aurum 170 base is zowel geschikt voor analoog en digitaal geluid.

 

3-weg 120/200W Cherry (Champagne, Black)