0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

PLATINUM ULTRA Serie luidsprekers Quadral

PLATINUM... en u voelt zich midden in een concert.

 

Platinum Ultra 9

 

Quadral Platinum Ultra 9 speakers

De kracht van deze luidspreker ligt in de moeiteloze weergave en ongelofelijke detaillering.
Dat afgerond met een super weergave van live entertainment.
Twee 21-cm band-pass woofers zorgen voor een zeer diepe basweergave terwijl de accurate midrange units een solide brug creëren tussen bass en treble.
De nieuwe ring tweeters van Quadral stijgt zelfs boven de verwachtingen hifi liefhebbers.

 

3-weg 160/240W Silver, Dark Rose

Platinum Ultra 7

 

Quadral Platinum Ultra 7 speakers

Ongeacht of u houdt van solo stemmen op een CD of donderende hard rock muziek in een live concert op DVD, de Platinum 7 geeft een goed en duidelijk beeld van het geen dat op het podium gebeurd.
Het indrukwekkende laag dat weergegeven wordt is te danken aan de 2 woofers van 18 cm met een aluminium chassis.
De tweeter is uitgevoerd met een nieuwe ontwikkeling van Quadral: de RIcom Ultra ring radiator. Deze zorgt voor, fijne detaillering, ruisvrije weergave en heeft geen moeite met hoge volume niveaus.

ULTRA 7 is de veelzijdige in de Platinum familie

 

 

3-weg 120/180W Silver, Dark Rose

Platinum Ultra 2

 

Quadral Platinum Ultra 2 speakers

De Platinum Ultra 2 is geweldig vanwege zijn mooie muzikale prestaties en dat terwijl het weinig ruimte vereist.
Gezien zijn afmeting geeft hij uiteraard minder laag dan zijn grotere types in de familie,maar is in elk opzicht een PLATINUM.
Ook de Ultra 2 is zeer gedetailleerd in zijn weergave.
Door zijn slanke design en de ophanging aan de achterzijde is het mogelijk om de luidspreker op te hangen, maar uiteraard kunt u deze ook gebruiken als boeken plank luidspreker.

De Ultra 2 is een praktische luidspreker die als hifi-stereo luidspreker te gebruiken is maar ook als surround luidspreker.

 

 

2-weg 70/100W Silver, Dark Rose

Platinum Ultra Base

 

Quadral Platinum Ultra Base speakers

De taak van de Platinum center speaker is om dialogen uit een film weer te geven met optimale duidelijkheid. Onopvallend integreert hij zich zelf in het geheel dat weergegeven wordt. De bass-midrange units zijn van aluminium en zijn ook op tijd gecorrigeerd.
En de nieuwe RICom ultra ring tweeter zorgt voor een effen en accurate overdracht van laag naar hoog. Het resultaat is een duidelijk en optimaal egaal geluidsbeeld.

De Platinum base is een populaire center speaker met magnetische afscherming bedoeld voor alle surround sound toepassingen.

 

 

3-weg 110/170W Silver, Dark Rose