0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

DJ-producten Denon (CD-spelers & mixers)

 

 

DN-HD2500 digitale mediacontroller

 

Denon DN-HD2500 DVD-speler dubbele cd-speler

 

Het nieuwste Denon deejay-beest is bekend gemaakt, de Denon DN-HD2500. Mix eender welke multimedia met elkaar: iPods, harde schijven, PC's, CD's,... Deze 19" digital controller heeft een 40GB harde schijf.

 

Download folder (pdf)...

 

Sinds de eerste naald het vinyl raakte hebben DJ's de norm bepaald voor wat in is. Denon staat voor dezelfde filosofie en passie - toonaangevend en baanbrekend voor de DJ-evolutie. Dit heeft geleid tot het ontstaan van de DN-HD2500. Een op een harde schijf gebaseerde professionele mediaspeler en controller die het alles-in-één "zenuwcentrum" vormt, dat tegemoet komt en vooruit loopt op steeds wisselende eisen. De DN-HD2500 is flexibel, heeft een schat aan functies en is ontworpen voor situaties waar professionele kwaliteit en vlekkeloze prestaties voorop staan.

 

Denon DN-HD2500 DVD-speler dubbele cd-speler

 

Geavanceerde functies:

 • Interne 40 GB harde schijf
  De interne 40 GB harde schijf is groot genoeg om duizenden veel gevraagde songs op te slaan, zodat de DN-HD2500 kan worden gebruikt als een primair compact "plug & play"-systeem met alle mogelijkheden of als backup voor DJ's die gebruik maken van een laptop (C.P.S. Systems).
 • Ondersteuning externe USB-apparatuur
  Ondersteunt meervoudige externe USB-dataopslagapparatuur, direct of via een USB-hub (apart leverbaar). Sluit een iPod®, Jump Drive en grote USB-harde schijven aan voor eenvoudige toegang tot kleine maar ook uitgebreide MP3/WAV-bibliotheken.* Plug heel gemakkelijke externe apparatuur in om krachtige interne functies toe te voegen, zoals Instant Start, Seamless Looping Scratching en bestanden zoeken, om er maar enkele te noemen. *Er kunnen maximaal 4 opslagapparaten tegelijk worden aangesloten.
 • Ondersteuning DN-D4500 / DN-D4000 stations
  De meest populaire dual CD/MP3-spelers van Denon, de DN-D4000 en de DN-D4500 worden standaard door de DN-HD2500 ondersteund en kunnen eenvoudig worden opgewaardeerd. De DN-HD2500 werkt als een controller en mediacentrum met CD-media, interne harde schijf en externe apparatuur; alles met één druk op de knop beschikbaar.
 • Toetsenbordondersteuning & intuïtieve bestandsnavigatie
  Ondersteunt een standaard (Qwerty) USB-toetsenbord voor het eenvoudig invoeren van afspeellijsten en categorieën en zoeken op: artiest, album, titel, genre, jaar en BPM
 • 4 voortreffelijke interne effecten
  Eenvoudig te activeren voor volledige controle met een unieke Dry/Wet-mixregelaar voor de vier effecten: Flanger, Filter (High-Mid-Low), Echo en de eerste Echo/Loop ter wereld. Het bepalen van de stemming op de dansvloer en live remixen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.
 • 3 draaitafeleffecten
  – Brake (realtime aan te passen) – Dump (geluid omkeren, met behoud van exacte tijdsduur, zoals in een radio edit) – Reverse (muziek omgekeerd afspelen)
 • Pitch Range en Deep Pitch Resolution
  Voor lange mixovergangen waarvoor een hoge pitchresolutie vereist is. Een ,02% voor het 4% pitchbereik en ,05% voor het 10/16% pitchbereik met daarnaast bereiken van 24%/50%/100%.

Download folder met foto's en overige functies (pdf)...

 

 

Denon DN-HD2500 DVD-speler dubbele dvd-speler

 

Denon DN-HD2500 DVD-speler dubbele dvd-speler

 

Denon DN-HD2500 DVD-speler dubbele dvd-speler

 

 

Meer info vind je op deze website...

 

 

Keer terug naar het overzicht van Denon professionele DJ-producten...