0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be
CD-spelers Denon 2021 :zie ook vernieuwde website DENON

DCD600NE :nu aan 299,00 €

DCD600 DENON FRANSVANEECKHOUT STEREOHOUSE CDSPELER DCD600 DENON FRANSVANEECKHOUT STEREOHOUSE CDSPELER

DCD-600NE

Geniet van meesterlijke audio met hoge resolutie en cd weergave met de Denon DCD-600NE cd-speler .

FUNCTIES – DCD-600NE

Cd-speler met Advanced AL32 Processing .

Overzicht

Ontworpen voor de beginnende muziekliefhebber. Geniet met de Denon DCD-600NE cd-speler van al je favoriete cd's. De door Denon ontwikkelde AL32 Processing-technologie in combinatie met een innovatief audiocircuit zorgt ervoor dat de opnames accuraat en getrouw aan het originele geluid worden gereproduceerd. De DCD-600NE is meer dan een cd-speler: hij verzendt de meest hoogwaardige audiosignalen naar de versterker. Het trillingsbestendig ontwerp vermindert de negatieve invloeden op de audio van zware componenten in versterkers, zodat de geluidskwaliteit aan de strenge Denon standaard voldoet. En met meer dan 100 jaar ervaring in het vervaardigen van audiocomponenten kun je erop vertrouwen dat het geweldige Denon-geluid je verwachtingen overtreft..

Nieuwe functies
 • AL32 Processing en 192 kHz/32-bits D/A-omzetter met zeer hoge precisie: accurate weergave die trouw blijft aan de originele opnames
 • Uitgebreide disc-ondersteuning voor je muziekcollectie: speel al je muziek af via cd en cd-r/rw (mp3, WMA)
 • Onfeilbare geluidstechniek met zorgvuldig geselecteerde en rigoureus geteste HiFi-onderdelen: geniet van het uitzonderlijke geluid waar Denon HiFi-producten om bekend staan
 • Trillingsbestendig ontwerp met Direct Mechanical Ground-constructie: luister naar muziek met zuivere details en een kwaliteit die niet wordt aangetast door de omgeving
 • Circuit met geminimaliseerde signaalpaden: de kortere circuits zorgen voor een zuiver geluid dat de originele opnames eer aan doet
 • Zorgvuldig ontworpen audiocircuits en digitale circuits: gebouwd met gelaagde circuitkaarten zodat verslechtering van de geluidskwaliteit door connectoren of kabels wordt voorkomen
 • Pure Direct-modus: voor zuivere audioproductie en een accuraat, gedetailleerd geluid
 • Verkrijgbaar in premium zilveren en zwarte uitvoering: elegant ontwerp dat naadloos met je interieur en andere audiosystemen integreert
 • Voorzien van de uitmuntende audiokwaliteit waar Denon al meer dan 100 jaar garant voor staat: met dit hoogwaardige en duurzame systeem ben je verzekerd van de ultieme audio-ervaring

Geavanceerd circuit met geminimaliseerde signaalpaden

De circuitpatronen in de DCD-600NE zijn zorgvuldig ontworpen om de signaalpaden zo kort mogelijk te maken. Dankzij gelaagde circuits worden storingen tussen de circuits en de linker- en rechterkanalen verminderd en de negatieve invloed op de audiosignalen geminimaliseerd. Als resultaat produceren de circuitpaden in de DCD-600NE een zuiver, zeer transparant geluid dat de originele opnames eer aan doet.

Trillingsbestendig ontwerp voor een zuiver geluid

Het trillingsbestendige ontwerp vermindert de negatieve invloeden op het audiosignaal, zodat de geluidskwaliteit aan de Denon standaard voldoet. De voedingstransformator is direct boven de isolatoren geplaatst om ongewenste trillingen te voorkomen. Door de transformator vlakbij de voet te plaatsen, wordt de trilling rondom het chassis verminderd. Dit leidt tot een kraakhelder geluid. Dit ontwerp staat bekend als Direct Mechanical Ground-constructie. Dankzij een metalen beugel waarmee het cd-mechanisme en het chassis op de stevige voetjes zijn bevestigd, wordt ongewenste resonantie beperkt voor een zuiver geluid.

 

Direct Mechanical Ground-constructie

De DCD-600NE heeft een metalen chassis voor een hoge mechanische stabiliteit, die ervoor zorgt dat trilling veroorzaakt door de schijfrotatie wordt onderdrukt.

Optische uitgang

De DCD-600NE is voorzien van een optische uitgang om verbinding te maken via de digitale ingang van een versterker of AV-receiver.

 

Pure Direct-modus

Luister met de Pure Direct-modus van de DCD-600NE. De Pure Direct-modus deactiveert de digitale uitgang en de display die het geluid zouden kunnen vervormen. Hierdoor hoor je een helderder, gedetailleerder en accurater geluid.

 

Ruim 100 jaar primeurs in audiotechnologie

Denon bestaat al sinds 1910 en heeft een lange historie van primeurs op het gebied van audiotechnologie: zo waren ze de eerste Japanse elektronicafabrikant en brachten ze de eerste commerciële cd-speler en de eerste AV-receiver met Dolby Atmos op de markt. Dankzij deze toewijding aan het onderzoek naar en de ontwikkeling van audio geniet je bij iedere luisterervaring van de nieuwste technologie en hoogste kwaliteit.


DCD800NE :nu aan 429,00 €

DCD-800NE

Geniet van meesterlijke audio met hoge resolutie en cd weergave met de Denon DCD-800NE cd-speler met geďntegreerde USB-poort.

FUNCTIES – DCD-800NE

Cd-speler met Advanced AL32 Processing Plus.

Overzicht

Luister naar audio met hoge resolutie en professioneel gereproduceerde nummers met de Denon DCD-800NE cd-speler met geďntegreerde USB-poort. Advanced AL32 Processing Plus in combinatie met een innovatieve circuitstructuur zorgt ervoor dat opnames accuraat en getrouw aan het originele geluid worden gereproduceerd. De DCD-800NE is meer dan een cd-speler: hij verzendt de meest hoogwaardige audiosignalen aan de versterker en de USB-poort ondersteunt weergaven met hoge resolutie tot PCM192/24 en DSD 2,8 MHz/5,6 MHz. Het trillingsbestendig ontwerp vermindert de negatieve invloeden op de audio van zware componenten in versterkers, zodat de geluidskwaliteit aan de Denon standaard voldoet. En met meer dan 100 jaar ervaring in het vervaardigen van audiocomponenten kun je erop vertrouwen dat het hoogwaardige Denon-geluid je verwachtingen overtreft.

Nieuwe functies
 • Advanced AL32 Processing en 32 bits/192kHz D/A-omvormer met zeer hoge precisie: accurate weergave die trouw blijft aan de originele opnames.
 • Uitgebreide schijfondersteuning voor monderne audio met hoge resolutie: speel al je muziek af via cd en cd-r/rw (mp3, WMA).
 • Ondersteunt DSD 2,8 MHz/5,6 MHz, FLAC, WAV, AIFF, ALAC via USB-A-poort: geniet van audiobestanden met hoge resolutie voor de meest kwalitatieve luisterervaring.
 • Onfeilbare geluidstechniek met zorgvuldig geselecteerde en rigoureus geteste HiFi-onderdelen: geniet van het uitzonderlijke geluid waar Denon HiFi-producten bekend om staan.
 • Direct Mechanical Ground-constructie: een trillingsbestendig ontwerp dat de geluidskwaliteit beschermt.
 • DAC Master Clock Circuit- ontwerp: garandeert jitter-vrije audioreproductie.
 • Circuit met geminimaliseerde signaalpaden: garandeert een getrouwe weergave van het originele geluid.
 • Pure Direct-modus Zuivere audioproductie en een accuraat, gedetailleerd geluid.
 • Verkrijgbaar in premium zilveren en zwarte uitvoering: mogelijkheden om naadloos met je interieur en andere audiosystemen te integreren.
 • Gemaakt met meer dan 100 jaar Denon ervaring in audioprestaties: dit hoogwaardige en duurzame systeem levert de ultieme audio-ervaring.

Advanced AL32 Processing Plus.

De DCD-800NE is voorzien van Advanced AL32 Processing Plus, de nieuwste analoge golfvormreproductie van Denon. Advanced AL32 Processing Plus gebruikt algoritmen die gegevens interpoleren en audiobronnen met hoge resolutie ondersteunen. Het algoritme voegt de punten toe die zowel voor als na grote hoeveelheden gegevens zouden moeten bestaan. Dit egaliseert de golfvorm en herstelt informatie die tijdens de digitale opname verloren is gegaan. Zo ontstaat een zeer gedetailleerde weergave die vrij is van interferenties, in het lagere bereik zeer expressief is en het originele geluid echt eer aan doet. Luister naar nummers zoals de artiest voor ogen had.

Trillingsbestendig ontwerp voor zuiver geluid

Het trillingsbestendig ontwerp vermindert de negatieve invloeden op de audio van zware componenten in versterkers, zodat de geluidskwaliteit aan de Denon standaard voldoet. Voedingstransformatoren zijn aan de onderkant van de DCD-800NE en direct boven de isolatoren geplaatst om ongewenste trillingen te voorkomen. Door de transformator te verlagen wordt de trilling rondom het chassis verminderd. Dit leidt tot een zuiver geluid.

DAC-masterklokontwerp

Om de digitale circuits nauwkeurig op elkaar af te stemmen, behandelt het DAC-masterklokontwerp van de DCD-800NE de DAC als master wanneer er kloksignalen worden aangeleverd. De masterklok is van uitstekende kwaliteit en ligt direct naast de DAC, die jitter onderdrukt en een zo precies mogelijke D/A-omzetting garandeert. Het vormt het referentiekader voor halfgeleiderbediening en optimaliseert het digitale audiocircuit. De twee geďntegreerde klokoscillatoren verminderen faseruis, waarbij elke oscillator zich op een andere samplingfrequentie richt (44,1 kHz en 48 kHz). De DAC Master Clock is uitstekend geschikt voor samplingfrequenties van 44,1 kHz tot 192 kHz en zelfs tot DSD 5,6 MHz, zonder afronding.

Geavanceerd circuit met geminimaliseerde signaalpaden

De circuitpatronen in de DCD-800NE zijn zorgvuldig ontworpen om de signaalpaden zo kort mogelijk te maken. Dankzij kortere circuits worden storingen tussen de circuits en de linker- en rechterkanalen verminderd en de negatieve invloed op de audiosignalen geminimaliseerd. Als resultaat produceren de circuitpaden in de DCD-800NE een zuiver, zeer transparant geluid dat de originele opnames eer aan doet.

Pure Direct-modus

Luister met de Pure Direct-modus van de DCD-800NE. Dankzij de Pure Direct-modus gaat het geluid direct naar de versterkers. Dit vermijdt enige DSP-verwerking die het geluid kan vervormen. Hierdoor hoor je een zuiver, gedetailleerd en accuraat geluid.

Optische en coaxiale digitale uitgangen

De DCD-800NE is voorzien van een optische en een coaxiale digitale uitgang om verbinding te maken via de digitale ingang van een versterker of AV-receiver.

Ruim 100 jaar primeurs in audiotechnologie

Denon werd in 1910 opgericht en heeft en lange geschiedenis van 'primeurs' op het gebied van audiotechnologie: van Japans eerste audio-electronicafabrikant tot de productie van de eerste commerciële cd's. Deze toewijding aan het onderzoek naar en de ontwikkeling van audio garandeert dat je bij iedere luisterervaring geniet van de nieuwste technologie en hoogste kwaliteit.

 DCD1600NE :nu aan 1099,00 €

DCD-1600NE

Eersteklas Super Audio CD-speler tilt het afspelen van discs naar een ongekend hoog kwaliteitsniveau

Overzicht - DCD-1600NE

Denon is een van de weinige audiomerken die actief HiFi-componenten is blijven ontwikkelen en  HiFi-audiotechnologieën is blijven bedenken, verbeteren en toepassen. De DCD-1600NE heeft als doel een discspeler in optima forma te zijn: door het uiterst nauwkeurig lezen van discs en het doorsturen van hoogwaardige audiosignalen naar de versterker. Hiertoe zijn de signaalwegen zo kort mogelijk gehouden en is het circuit als geheel geminimaliseerd. Daarnaast hebben de technici de draagconstructie van het discdrivemechanisme alsmede het chassis aangepast om trillingen, vijand nummer 1 van CD-spelers, uit te bannen en ultra-trillingsbestendige prestaties te garanderen. De informatie op de disc wordt nu met uiterste precisie gelezen en het Advanced AL32 Processing Plus-circuit van de DCD-1600NE krijgt een schoon, hoogwaardig signaal aangeleverd. De DCD speelt behalve CD en Super Audio CD ook op DVD-R/RW of DVD+R/RW opgenomen geluidsopnames tot PCM192/24 of DSD 5,6 af en biedt daarmee ultieme veelzijdigheid en uitgebreide toegang tot audio met hoge resolutie.

State-of-the-art Denon Oplossingen

 • Geavanceerde AL32 Processing + 192 kHz / 32-bits D/A-omzetter met zeer hoge precisie - Digitale opnames die het originele geluid evenaren
 • DAC-masterklok circuitontwerp - Ruisvrije geluidsweergave
 • Direct Mechanical Ground-Constructie  - Minimaliseert ongewenste trillingen
 • Zorgvuldig ontworpen constructie, minimale signaalweg en geselecteerde hifi-onderdelen   - Bewaart de zuiverheid van het geluidssignaal
 • Origineel Denon drivemechanisme met S.V.H.-lader - Accurate pick-up en decodering van alle discs
 • Weergave van CD en Super Audio CD; DSD-bestanden (2.8 MHz /5.6 MHz) en PCM-bestanden tot 192kHz / 24 bits opgenomen op DVD-R/RW / DVD+R/RW  - Uitgebreide discondersteuning voor moderne audio met hoge resolutie
 • Gescheiden voeding voor het analoge en digitale gedeelte -  Bewaart de zuiverheid van het geluidssignaal
 •  Pure Direct-modus - Voor zuivere output
 • Verkrijgbaar in Premium Zilver en Zwart - Gaat perfect samen met de PMA-1600NE Geďntegreerde Versterker

Advanced AL32 Processing Plus.

De DCD-1600NE is voorzien van Advanced AL32 Processing Plus, de nieuwste versie van de analoge Waveform-weergavetechnologie van Denon, welke gebruikmaakt van unieke data-interpolatiealgoritmen en tevens geluidsbronnen met hoge resolutie ondersteunt. Deze algoritmen voegen voor en achter bestaande punten in grote hoeveelheden data toe die nodig zijn om een vloeiende golfvorm te creëren die het originele signaal dicht benadert. Het zorgvuldig herstellen van gegevens die tijdens digitaal opnemen verloren zijn gegaan, resulteert in een zeer gedetailleerd, storingsvrij, nauwkeurig gepositioneerd geluid dat zeer expressief is in het lagere bereik en het originele geluid dicht benadert.

Nieuw Denon drive-ontwerp voor originele discs

Het disc drive-ontwerp van DCD-1600NE is uitgerust met het hoogwaardige S.V.H. (Suppress Vibration Hybrid)-mechanisme. Het circuit dat de pick-up regelt en de signalen decodeert die van de disc worden gelezen, is nieuw ontworpen. De signaalwegen zijn zo kort mogelijk gemaakt en de circuits zijn geminimaliseerd om overmatige spanning of ruis te voorkomen.  

Een S.V.H.- Lader met een hybride constructie uit verschillende materialen zorgt voor stabiliteit van de disc drive zodat de disc uiterst accuraat gelezen kan worden.  Het lage zwaartepunt van het mechanisme onderdrukt bovendien elke trilling die in het mechanisme kan optreden door het ronddraaien van de disc, en de structuur van het mechanisme dempt externe trillingen ook effectief. Door ongewenste trillingen te onderdrukken hoeft de servo nauwelijks te worden gebruikt en door onnodige besturingen en onnodig stroomverbruik tot een minimum te beperken, kunnen digitale signalen uiterst nauwkeurig onder stabiele omstandigheden van de disc worden gelezen.

 

Ondersteuning weergave DSD-datadiscs

Behalve CD en Super Audio-CD kan de DCD ook DSD-bestanden (2,8/5,6 MHz) en bestanden met hoge resolutie tot 192 kHz/24 bits weergeven die zijn opgenomen op DVD-R/RW- en DVD+R/RW-discs. Het is ook mogelijk op CD-R/RW-discs opgeslagen muziekbestanden met samplingfrequenties tot 48 kHz af te spelen.

Direct Mechanical;Ground-constructie

Muzieksignalen boeten aan zuiverheid in wanneer ze blootstaan aan interne trillingen veroorzaakt door het ronddraaien van de disc of de eindtransformator, of aan trillingen via de lucht veroorzaakt door de geluidsdruk van de luidsprekers. Om deze invloeden voor te zijn, hebben de technici van Denon een constructie ontworpen voor het onderdrukken van trillingen die ze "Direct Mechanical Ground-constructie" hebben genoemd. In dit ontwerp zijn de voedingstransformatoren - zelf een oorzaak van trillingen - vlak bij de voetjes van de DCD-1600NE geplaatst, waar trillingen rechtstreeks worden afgevloeid naar de grond en de nabijgelegen circuits niet kunnen beďnvloeden. Doordat het drivemechanisme, het onderdeel met de grootste massa, zich laag in het midden van het chassis bevindt, absorbeert het lage zwaartepunt interne trillingen die worden veroorzaakt door het ronddraaien van de disc, en wordt het mechanisme bovendien beschermd tegen externe trillingen.


 
 

DAC-masterklokontwerp

Om de digitale circuits nauwkeurig op elkaar af te stemmen, behandelt het DAC-masterklokontwerp van de DCD-1600NE de DAC als master wanneer er kloksignalen worden aangeleverd. Door de masterklok direct naast de D/A-omzetter (DAC) te plaatsen, wordt ruis onderdrukt en wordt een uiterst precieze D/A-omzetting gegarandeerd. Daarnaast is de kwaliteit van de klok, die als referentie zal dienen voor de werking van de halfgeleider, van groot belang voor het optimaal functioneren van het digitale audioschakelcircuit. De DCD-1600NE maakt daarom gebruik van een klokoscillator die faseruis door verschuiving van frequenties aanzienlijk verkleint. Het voedingscircuit van de klok is ook uitgebreid verbeterd om het potentieel van de hoogwaardige klok ten volle te benutten. In de voet van de klokvoeding is een geleidende polymeer condensator aangebracht met uitstekende impedantiekenmerken bij hoge frequenties voor het garanderen van de beroemde geluidskwaliteit van Denon, en vlak bij de klok is een ultracompacte filmcondensator aangebracht die verschilt van gelaagde keramische condensatoren, voor een betere S/N-verhouding en een helder geluid met een superieure ruimtelijke expressie. De DCD-1600NE is voorzien van twee klokoscillatoren, een voor elke samplingfrequentie (44,1 kHz en 48 kHz), die tussen de frequenties geschakeld kan worden om ruis volledig te onderdrukken.

Circuit met geminimaliseerde signaalwegen:Afzonderlijke netvoedingstransformators

De "Simple & Straight"-ontwerpfilosofie is uitgebreid toegepast in alle circuits van de DCD-1600NE. Circuitpatronen zijn volledig opnieuw vormgegeven om de signaalwegen zo kort mogelijk te maken en te garanderen dat het originele geluid over het gehele geluidsbereik accuraat wordt weergegeven. Interferentie tussen de circuits en de linker- en rechterkanalen alsmede nadelige beďnvloeding van audiosignalen worden op deze wijze geminimaliseerd, resulterend in een schoon en kraakhelder geluid. De voedingseenheden voor de digitale en analoge circuits, die verschillende soorten signalen afgeven, hebben daarenboven elk hun eigen transformator voor het elimineren van wederzijdse interferentie en ruis. Aan de onderzijde van de metalen voet van de transformator is tevens een aluminium plaat aangebracht voor meer stevigheid.

 


DCD520AE :nu aan 279,00 €

Overzicht - DCD-520AE

Voor een getrouwe weergave van het originele geluid is de cd-speler DCD-520AE voorzien van een veelheid aan technologie, die al meer dan een eeuw door Denon wordt ontwikkeld en bijgeschaafd. De cd-speler bevat een hoogwaardige 32-bits/192 kHz digitaal-analoogomvormer, zodat geen detail van een audiodisc verloren gaat. Bovendien bieden de MP3- en WMA-voorzieningen de gebruiker extra mogelijkheden om van zijn favoriete muziek te genieten. Voor een geluid dat de verwachte kwaliteit in deze klasse ruim overschrijdt, hebben de ontwikkelaars van Denon de onderdelen voor het audiogedeelte, de motor en de andere gebieden zorgvuldig geselecteerd op basis van wat deze bijdragen aan een hoge geluidskwaliteit. De patronen voor de digitale circuits zijn speciaal ontworpen om een maximale bescherming te bieden tegen ongewenste straling en om een lage impedantie te bereiken. Naast de onlangs ontwikkelde afstandsbediening is de DCD-520AE nu ook voorzien van een tweeregelige display die zelfs van een afstand uitstekend af te lezen is.

Nieuwe functies

 • Hoge precisie 32-bit 192 kHz D / A converter

 • CD-R/CD-RW afspelen (MP3, WMA)

 • 2 regels fluorescerend scherm

 • Verbeterde geluidskwaliteit

 • Nieuw ontwerp voor de afstandsbediening

Geluid van hoge kwaliteit

 • Hoge precisie 32-bit 192 kHz D / A-converter

 • Trillingen-resistent ontwerp met Direct Mechanical Ground constructie

 • Originele Denon mechanisme met centrale montage ladekast

 • Zorgvuldig ontworpen constructie om de zuiverheid van het audiosignaal te behouden

 • Minimaal signaalpad ontwerp

 • Selectieve onderdelen voor hoge geluidskwaliteit

 • Europese geluidsafstemming

Gebruikersgemak

 • ECO vriendelijk met een laag stroomverbruik in stand-by en automatische uitschakeling

 • De afstandsbediening is voorzien van knoppen van verschillende vormen en afmeting voor herkenbaarheid

 • Integratie met afstandsbediening van de nieuwe PMA-520AE's

 • Folder Mode functie, voor het spelen van bestanden die alleen zijn opgeslagen in bepaalde mappen (gebruikt bij het afspelen van discs met MP3/WMA bestanden)

 • Overeenkomtsig ontwerp met de nieuwe PMA-520AE geďntegreerde versterker


DCD2500NE :nu aan 1999,00 €

Overzicht - DCD-2500NE

Overview

Super Audio CD-speler

Eersteklas Super Audio CD-speler tilt het afspelen van discs naar een ongekend hoog kwaliteitsniveau

 • Advanced AL32 Processing + 32-bits 192kHz D/A-omvormer met zeer hoge precisie
 • circuitontwerp met DAC-masterclock voor onderdrukking van jitter en ruis
 • Direct Mechanical Ground-constructie voor minimale trillingen
 • een zorgvuldig ontworpen constructie, minimale signaalwegen en speciaal geselecteerde HiFi-onderdelen voor een zuiver audiosignaal
 • origineel drivemechanisme, de absolute basis van de digitale discweergavetechnologie van Denon, met geavanceerd S.V.H.-laadmechanisme
 • weergave van CD, Super Audio-CD en op DVD-R/RW opgenomen DSD-bestanden (2,8 MHz/5,6 MHz) en PCM-bestanden tot 192 kHz/24 bits 
 • dubbele transformator voor gescheiden digitale en analoge voeding
 • Pure Direct-modus
 • optische en coaxiale digitale uitgang en analoge uitgang

Denon is een van de weinige audiomerken die actief HiFi-componenten is blijven ontwikkelen en  HiFi-audiotechnologieën is blijven bedenken, verbeteren en toepassen. De 2500NE-serie is ontworpen voor deze tijd en is ontwikkeld door ervaren technici én talentvolle jonge technici die de technologieën en expertise die Denon in de loop van tientallen jaren heeft ontwikkeld, overgedragen hebben gekregen. De DCD-2500NE heeft als doel een discspeler in optima forma te zijn: door het uiterst nauwkeurig lezen van discs en het doorsturen van hoogwaardige audiosignalen naar de versterker. Hiertoe zijn de signaalwegen zo kort mogelijk gehouden en is het circuit als geheel geminimaliseerd. Daarnaast hebben de technici de draagconstructie van het discdrivemechanisme alsmede het chassis aangepast om trillingen, vijand nummer 1 van CD-spelers, uit te bannen en ultra-trillingsbestendige prestaties te garanderen. De informatie op de disc wordt nu met uiterste precisie gelezen en het Advanced AL32 Processing Plus-circuit van de DCD-2500NE krijgt een schoon, hoogwaardig signaal aangeleverd. De DCD speelt behalve CD en Super Audio CD ook op DVD-R/RW of DVD+R/RW opgenomen geluidsopnamen tot PCM192/24 of DSD 5,6 af en biedt daarmee ultieme veelzijdigheid en uitgebreide toegang tot audio met hoge resolutie.

Geavanceerd S.V.H.-mechanisme, origineel discdriveontwerp van Denon

Het discdriveontwerp van de DCD-2500NE bevat een geavanceerd S.V.H.-mechanisme (Suppress Vibration Hybrid) van de referentieklasse. Het circuit dat de pick-up regelt en de signalen decodeert die van de disc worden gelezen, is nieuw ontworpen. De signaalwegen zijn zo kort mogelijk gemaakt en de circuits zijn geminimaliseerd om overmatige spanning of ruis te voorkomen. De verschillende onderdelen van het mechanisme zijn van uiteenlopende materialen gemaakt: een combinatie van rvs- en koperplaat voor het bovenpaneel voor meer stevigheid, gegoten aluminium voor de disclade en 2 mm dik staal voor de draagconstructie van het mechanisme. Verbeterde zware, trillingsbestendige eigenschappen en verspreide resonantiepunten dragen bij aan een hoge trillingsbestendigheid. Het lage zwaartepunt van het mechanisme onderdrukt bovendien elke trilling die in het mechanisme kan optreden door het ronddraaien van de disc, en de structuur van het mechanisme dempt externe trillingen ook effectief. Door trillingen te onderdrukken hoeft de servo nauwelijks te worden gebruikt en door onnodige besturingen en onnodig stroomverbruik tot een minimum te beperken, kunnen digitale signalen uiterst nauwkeurig onder stabiele omstandigheden van de disc worden gelezen.

DAC-masterklokontwerp

Om de digitale circuits nauwkeurig op elkaar af te stemmen, behandelt het DAC-masterklokontwerp van de DCD-2500NE de DAC als master wanneer er kloksignalen worden aangeleverd. Door de masterklok direct naast de D/A-omzetter (DAC) te plaatsen, wordt jitter onderdrukt en wordt een uiterst precieze  D/A-omzetting gegarandeerd. Daarnaast is de kwaliteit van de klok, die als referentie zal dienen voor de werking van de halfgeleider, van groot belang voor het optimaal functioneren van het digitale audioschakelcircuit. De DCD-2500NE maakt daarom gebruik van een klokoscillator die faseruis door verschuiving van frequenties aanzienlijk verkleint. Het voedingscircuit van de klok is ook uitgebreid verbeterd om het potentieel van de hoogwaardige klok ten volle te benutten. In de voet van de klokvoeding is een geleidende polymeer condensator aangebracht met uitstekende impedantiekenmerken bij hoge frequenties voor het garanderen van de beroemde geluidskwaliteit van Denon, en vlak bij de klok is een ultracompacte filmcondensator aangebracht die verschilt van gelaagde keramische condensatoren, voor een betere S/N-verhouding en een helder geluid met een superieure ruimtelijke expressie. De DCD-2500NE is voorzien van twee klokoscillatoren, een voor elke samplingfrequentie (44,1 kHz en 48 kHz), die tussen de frequenties geschakeld kan worden om jitter volledig te onderdrukken.

Afzonderlijke digitale en analoge voedingstransformatoren

De voedingseenheden voor de digitale en analoge circuits, die verschillende soorten signalen afgeven, hebben elk hun eigen transformator voor het elimineren van wederzijdse interferentie en ruis. Aan de onderzijde van de metalen voet van de transformator is tevens een aluminium plaat aangebracht voor meer stevigheid.

Advanced AL32 Processing Plus

De DCD-2500NE is voorzien van Advanced AL32 Processing Plus, de nieuwste versie van de analoge Waveform-weergavetechnologie van Denon, welke gebruikmaakt van unieke data-interpolatiealgoritmen en tevens geluidsbronnen met hoge resolutie ondersteunt. Deze algoritmen voegen voor en achter bestaande punten in grote hoeveelheden data punten toe die nodig zijn om een vloeiende golfvorm te creëren die het originele signaal dicht benadert. Het voorzichtig herstellen van data die tijdens digitaal opnemen verloren zijn gegaan, resulteert in een zeer gedetailleerd, storingsvrij, nauwkeurig gepositioneerd geluid dat zeer expressief is in het lagere bereik en het originele geluid dicht benadert.

Speciale voedingseenheid voor analoog audiocircuit

Voor de voedingseenheid van het analoge audiocircuit na de D/A-omzetter is een nieuw door Denon ontwikkelde blokcondensator met grote capaciteit (3300 µF) gebruikt. De DCD-2500NE is tevens voorzien van op maat gemaakte onderdelen, zoals elektrolytietcondensatoren voor hoogwaardig geluid en polyfenyleensulfide condensatoren, die op basis van uitgebreide luistertests tot stand zijn gekomen in samenwerking met onderdelenfabrikanten. Deze onderdelen zorgen voor een schone en toch krachtige en stabiele stroomtoevoer, wat resulteert in geluid dat een prachtige balans is tussen een stevige basis en subtiele details.

Circuit met geminimaliseerde signaalwegen

Muzieksignalen boeten aan zuiverheid in wanneer ze blootstaan aan interne trillingen veroorzaakt door het ronddraaien van de disc of de eindtransformator, of aan trillingen via de lucht veroorzaakt door de geluidsdruk van de luidsprekers. Om deze invloeden voor te zijn, hebben de technici van Denon een constructie ontworpen voor het onderdrukken van trillingen die ze “Direct Mechanical Ground-constructie” hebben genoemd. In dit ontwerp zijn de voedingstransformatoren – zelf een oorzaak van trillingen – vlak bij de voetjes van de DCD-2500NE geplaatst, waar trillingen rechtstreeks worden afgevloeid naar de grond en de nabijgelegen circuits niet kunnen beďnvloeden. Doordat het drivemechanisme, het onderdeel met de grootste massa, zich laag in het midden van het chassis bevindt, absorbeert het lage zwaartepunt interne trillingen die worden veroorzaakt door het ronddraaien van de disc, en wordt het mechanisme bovendien beschermd tegen externe trillingen. Om externe trillingen nog verder buiten te sluiten, is het 1,2 mm dikke hoofdchassis versterkt met twee 1,6 mm dikke staalplaten die een zeer stevige drielaagse constructie vormen met voldoende trillingsbestendige massa.

BMC-voetjes

De “Simple & Straight”-ontwerpfilosofie is uitgebreid toegepast in alle circuits van de DCD-2500NE. Circuitpatronen zijn volledig opnieuw vormgegeven om de signaalwegen zo kort mogelijk te maken en te garanderen dat het originele geluid over het gehele geluidsbereik accuraat wordt weergegeven. Interferentie tussen de circuits en de linker- en rechterkanalen alsmede nadelige beďnvloeding van audiosignalen worden op deze wijze geminimaliseerd, resulterend in een schoon en kraakhelder geluid.

Direct Mechanical Ground-constructie

De voetjes die het zware drivemechanisme, de voedingstransformatoren en het zware chassis dragen, zijn gemaakt van zeer dicht en zeer sterk Bulk Molding Compound (BMC). Het apparaat is nog sterker gemaakt door glasvezel aan het BMC-materiaal toe te voegen. Onder de voetjes is zeer dicht vilt aangebracht dat op basis van soort en dikte is gekozen uit een ruime selectie geteste materialen. Het algehele ontwerp van de voetjes biedt verdere bescherming tegen trillingen en de geluidskwaliteit is tevens  zorgvuldig afgestemd.

Ondersteuning weergave DSD-datadiscs

Behalve CD en Super Audio-CD kan de DCD ook DSD-bestanden (2,8/5,6 MHz) en bestanden met hoge resolutie tot 192 kHz/24 bits weergeven die zijn opgenomen op DVD-R/RW- en DVD+R/RW-discs. Het is ook mogelijk op CD-R/RW-discs opgeslagen muziekbestanden met samplingfrequenties tot 48 kHz af te spelen.

Afstandsbediening met aluminium bovenkant waarmee ook de versterker kan worden bediend 

De DCD-2500NE wordt geleverd met een afstandsbediening met aluminium bovenkant waarmee ook de PMA-2500NE en andere versterkers van Denon kunnen worden bediend.archief:modellen voor 2018

 

DCD-2020 high end super audio CD-speler :adviesprijs 2299,00 €

 

features:

DENON DCD2020 DCD2010 DCD2000 CD-SPELER CD-PLAYER SACD

features

- Advanced AL32 Processing + Ultra Precision 192kHz/32bit D/A Converter
- DAC Master Clock Circuit Design to suppress jitter and noise
- Direct Mechanical Ground Construction to minimize unwanted vibration
- Carefully designed construction, minimum signal paths and selected Hi-Fi parts to preserve audio signal purity
- Original drive mechanism, the heart of Denon’s digital disc playback technology, with S.V.H. loader
- Twin Transformer for separated digital and analogue power supply
- Pure Direct Mode
- Front USB input: iPod / iPhone digital compatible, supports USB mass storage device
- Rear USB-B input: asynchronous mode and 192kHz/24bit capable
- SPDIF input (optical/coaxial) for upgrading other equipment

 

 

 

DCD-1520 super audio CD-speler :adviesprijs 1299,00 €

High quality CD/SACD Player and USB-DAC with Advanced AL32 processing for pure performance

The new DCD-1520AE CD/SACD Player delivers purity in design and performance. The advanced AL32 processor, a 32-bit/192 kHz D/A converter and the new DAC master clock design with low phase noise oscillator and many more technical innovations as the USB-B input surely qualify it to be a true enrichment for any other amplifier on the planet, too.

To meet the requirements of today’s changing demands of HiFi enthusiasts, Denon’s DCD-1520AE inherits a complex buildquality like a precision mechanical ground construction on a triplelayer base, a newly developed S.V.H. Mechanism with low centre of gravity, and the anti-vibration aluminium die-cast tray care for optimal digital disc playback combined with the possibility to directly connect a computer to the USB-B input. The asynchronous USB-B connectivity makes it possible to enjoy music in master quality of 192kHz/24 bit and even the bit stream formats known from SACD which are DSD2.8 and DSD5.6. All digital signals will be treated carefully by the Advanced AL32 Processing as well as high-grade 32-Bit/192 kHz DA converters guaranteeing highest detail levels at all volumes. A DAC Master Clock Circuit Design suppresses jitter and noise and achieves a clear sound image.

 

DENOND DCD1500 DCD1510 DCD1520 CD SACD SPELER PLAYER

Super Audio-CD/CD Speler

 

New and upgraded features:

Advanced AL32 Processing and a new high precision 32-bit/192kHz D/A converter, to dramatically enhance the music listening experience
Denon’s Disc Drive Mechanism with S.V.H. Loader for SACD, CD and CD-R/RW playback
DAC Master Clock design with low jitter oscillator and Minimal Signal Paths
Play various types of digital content in high sound quality
- Rear USB-B input, for high-resolution sound from a PC
- Asynchronous support
- PCM, DSD2.8 and DSD5.6 support (DoP)
- Front USB-A input for iPhone/iPod, or USB mass storage device
- Optical and coaxial digital inputs

 

 

 

 

 

denon stereohouse fransvaneeckhout streaming airplay platendraaier

DCD-720 CD-speler :329,00 €

DENON DCD700 DCD710 DCD720 CD PLAYER CD SPELER

 

 

 

 

DCD-520 CD-speler : adviesprijs 249,00 €

DENON DCD500 DCD510 DCD520 CDSPELER CDPLAYER

 

DCD50 :compacte cd-speler : adviesprijs 449,00 €

dcd50 denon cdspeler fransvaneeckhout stereohouse dcd50 denon cdspeler stereohouse fransvaneeckhout

 

Introductie van de nieuwe Denon Design Series. Real Hi-Fi voor de levensstijl van vandaag. De ideale aanvulling op onze PMA-50 volledig digitale stereo versterker, de DCD-50 is voorzien van een hoge kwaliteit disc drive die muziek-cd's, alsmede data discs speelt met MP3- en WMA-tracks. Identiek vormgegeven om de PMA-50, de DCD-50 beschikt over een elegant compact chassis die kan worden bediend als horizontaal of verticaal geplaatst worden. De Clear View OLED-display is voorzien van automatische beeldscherm oriëntatie die detecteert wanneer de DCD-50 verticaal of horizontaal wordt geplaatst en past de weergave dienovereenkomstig. De handige slot laadmechanisme afziet van de gebruikelijke cd-lade, en maakt het mogelijk voor verticale en horizontale plaatsing. Voor een optimale geluidskwaliteit met de PMA-50, is de DCD-50 uitgerust met een coaxiale digitale audio-uitgang - voor een eenvoudige setup de benodigde digitale audio coax kabel is inbegrepen .. Voor de verbinding met andere audio-componenten, de DCD-50 is uitgerust met een hoge resolutie 32-bits / 192-kHz D / A conversiesysteem en stereo analoge uitgangen.

Kenmerken:

 1. Perfect Match met PMA-50.
 2. Verticale of horizontale plaatsing.
 3. Clear View OLED-scherm met dimmer.
 4. Instelbare Auto PlayAutomatic Standby Option.
 5. Ergonomische afstandsbediening.
 6. Versatile Disc afspelen.
 7. Het scherm draait automatisch om de installatie oriëntatie passen.
 8. Hoge resolutie D / A conversie.

 

denon stereohouse fransvaneeckhout bluethooth airplay