0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be
Tuners Denon - netwerkspelers 2021 :

 

DNP800 :nu aan 499,00 Ç

 

DNP-800NE

Precieze netwerkaudiospeler voor audio met hoge resolutie en muziekstreaming met Advanced AL32 Processing Plus voor uitmuntende audioprestaties.

FUNCTIES ľ DNP-800NE

Netwerkaudiospeler met WiFi en Bluetooth

Overzicht

Verbreed je sonische horizon met de DNP-800NE. De zorgvuldig ontworpen netwerkaudiospeler staat garant voor nauwkeurigheid voor audio met hoge resolutie en muziekstreaming. Maak direct verbinding met je thuisnetwerk of stream via WiFi en geniet van muziekdiensten zoals Spotify, Deezer, Tidal, Soundcloud, Napster, TuneIn Internetradio en meer. Voor direct streamen vanaf een smartdevice worden Bluetooth en Airplay 2 ondersteund. Geniet van weergave zonder tussenruimtes van je audio met hoge resolutie, waaronder 192 kHz/24 bits FLAC/WAV, ALAC, DSD 2,8/5,6 MHz, en luister vanaf je aangesloten apparaten. Gedegen geluidstechniek en een stevige constructie garanderen audio van de bovenste plank. Geniet van de DNP-800NE via een luidspreker aangesloten op je versterker, zoals de PMA-800NE of via de hoogwaardige hoofdtelefoonuitgang. Bedien de DNP-800NE eenvoudig met de gratis HEOS-app.

Nieuwe functies
  • WiFi, AirPlay 2, Bluetooth en USB: Stream een breed scala aan muziek vanaf verbonden apparaten waaronder audio met hoge resolutie.
  • Stream draadloos de populairste muziekdiensten: geniet van je hele collectie op Spotify, Deezer, Napster, SoundCloud, Tidal, TuneIn internetradio en meer.
  • Advanced AL32 Processing en 32 bits/192 kHz D/A-omvormer met zeer hoge precisie: accurate weergave die getrouw blijft aan de originele opnames.
  • Onfeilbare geluidstechniek met zorgvuldig geselecteerde en rigoureus geteste HiFi-onderdelen: geniet van het uitzonderlijke geluid waar Denon HiFi-producten bekend om staan.
  • Ondersteunt afspelen zonder tussenruimte van audio met hoge resolutie: geniet van zuiver geluid voor de volgende formaten: 192 kHz/24 bits FLAC, WAV, ALAC, DSD 2,8 /5,6 MHz.
  • HEOS-audio-oplossing voor de hele woning: geniet van de draadloze HiFi-ervaring overal in de woning met optionele HEOS-luidsprekers.
  • DAC Master Clock Circuit-ontwerp: garandeert jitter-vrije audioreproductie.
  • 3 regel OLED-display: bekijk alle gerelateerde functies helder, duidelijk en accuraat, ongeacht de kijkhoek.
  • Hoofdtelefoonuitgang met instelbare versterkingsfactor: sluit je hoogwaardige hoofdtelefoon aan voor een persoonlijkere luisterervaring.

Universele weergave van digitale muziekbestanden

Speel bijna ieder beschikbaar digitaal audioformaat af vanaf een USB-schijf of via je netwerkverbinding. Luister naar lossy formaten zoals mp3, WMA en AAC, alsmeden naar lossless formaten waaronder ALAC, WAV en FLAC HD (tot 24 bit, 192 kHz). De DNP-800NE geeft via streaming DSD-bestanden weer (resolutie: 2,8 MHz en 5,6 MHz) en speelt DSD-, WAV-, FLAC- en ALAC-bestanden af zonder tussenruimte. Geniet van je ditigale collectie van audiofiele kwaliteit met de DNP-800NE.

Advanced AL32 Processing Plus.

De DNP-800NE is voorzien van Advanced AL32 Processing Plus, de nieuwste analoge golfvormreproductie van Denon. Advanced AL32 Processing Plus gebruikt algoritmen die gegevens interpoleren en audiobronnen met hoge resolutie ondersteunen. De algoritmen egaliseren de golfvorm en herstellen de gegevens die tijdens het digitaal opnemen verloren zijn gegaan. Dit resulteert in een zeer gedetailleerde en storingsvrije weergave die het originele geluid echt eer aan doet. Luister naar nummers zoals de artiest voor ogen had.

Ingebouwde ondersteuning voor Bluetooth, WiFi en Airplay 2

Dankzij de ingebouwde WiFi maakt de DNP-800NE via je thuiswerk verbinding met het internet. Stream muziek vanaf een bijna onbeperkt aantal bronnen. De DNP-800NE ondersteunt populaire muziekdiensten zoals, Spotify, Napster, SoundCloud, Deezer, Tidal en meer. Of je nu een feest geeft of thuis ontspant, met toegang tot je favoriete streamingdiensten zit de juiste stemming er altijd in. Met Airplay 2 en Bluetooth kunt je je smartdevice verbinden met je PC of MAC voor extra streamingmogelijkheden.

Hoogwaardige audiocomponenten en techniek

Met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen van hoogwaardige audiocomponenten kun je erop vertrouwen dat je Denon-product uitvoerig is getest. De ingenieurs kiezen voor de DNP-800NE enkel de beste onderdelen uit, zoals de zeer nauwkeurige 32 bits/192 kHz PCM1795 converteerder van Burr Brown. Deze omvormer versterkt minutieuze details in de muziek met een opmerkelijke helderheid en bootst zo de akoestische resonantie van concertzalen na. Door de signaalpaden kort te houden wordt de ruis in de audioschakelingen voorkomen voor een pure weergave. De look, geluidskwaliteit en ontwerpintegriteit van de DNP-800NE en de HiFi-componenten gaan jarenlang mee.

HEOS draadloze audio door heel je huis

De DNP-800NE is onderdeel van het HEOS-ecosysteem: hij maakt verbinding met aanvullende, draadloze HEOS-luidsprekers en speelt overal in de woning muziek af. Speel op iedere luidspreker hetzelfde lied af of juist andere audio in elke ruimte. Bedien de hele ervaring met de gratis HEOS-app. Werkt ook met Apple Airplay en voorziet al uw thuisentertainment hiermee van fantastisch geluid.

Muziekstreaming

Stream muziek vanaf een bijna onbeperkt aantal bronnen. De DNP-800NE ondersteunt populaire muziekdiensten zoals, Spotify, Napster, SoundCloud, Deezer, Tidal en meer. Of je nu een feest geeft of thuis ontspant, met toegang tot je favoriete streamingdiensten zit de juiste stemming er altijd in.

AirPlay 2

Stream audio van je favoriete muziekdiensten zoals Apple Music en Spotify of bekijk video's van diensten zoals YouTube en Netflix vanaf elke iPhone, iPad, Mac of Apple TV, terwijl de audio perfect is gesynchroniseerd met de AirPlay 2 functionaliteit van je luidsprekers.

AirPlay 2 ondersteunt ook multiroom-audio. Hiermee kunt je draadloos inhoud streamen naar meerdere AirPlay 2-compatibele apparaten tegelijk met verbeterde audiobuffering om een soepele audioweergave te garanderen. AirPlay 2 biedt bediening en groepering van compatibele audioapparaten binnen de Apple Music- of Home-app. Gebruik Airplay 2 in-app of met je stem via Siri.

Twee ge´ntegreerde klokken

De twee ge´ntegreerde klokoscillatoren verminderen faseruis doordat elke oscillator zich op een andere samplingfrequentie richt (44,1 kHz en 48 kHz). De twee ge´ntegreerde klokoscillatoren zijn uitstekend geschikt voor meerdere samplingfrequenties van 44,1 kHz tot 192 kHz en zelfs tot DSD 5,6 MHz, zonder afronding.

Verbind het HiFi-systeem met je netwerk

Breid je bestaande HiFi-systeem uit met netwerkconnectiviteit in de DNP-800NE. Synchroniseer met de PMA-800NE stereoversterker en DCD-800NE cd-speler of maak verbinding met je netwerk om te genieten van online muziekdiensten en internet radio met gedetailleerde, muzikale precisie.

Ruim 100 jaar primeurs in audiotechnologie

Denon werd in 1910 opgericht en heeft en lange geschiedenis van 'primeurs' op het gebied van audiotechnologie: van Japans eerste audio-electronicafabrikant tot de productie van de eerste commerciŰle cd's. Deze toewijding aan het onderzoek naar en de ontwikkeling van audio garandeert dat je bij iedere luisterervaring geniet van de nieuwste technologie en hoogste kwaliteit.archief :

UITVERKOCHTE MODELLEN

Tuners Denon - netwerkspelers 2016 :

 

DNP730 :Netwerk Audio Speler met Airplay.Adviesprijs : 499,00 €

dnp730 internettuner airplay bluethooth denon dnp730 denon airplay bluethooth streaming denon fransvaneeckhout

denon dnp730 streaming internetradio airplay bluethooth

Dankzij de geïntegreerde draadloze WiFi-technologie maakt de DNP-730AE verbinding met internet via je thuisnetwerk, en opent zo de deur naar een geheel nieuwe wereld aan internetradiozenders. Bovendien kun je muziek streamen vanaf de abonnementservice Spotify via het nieuwe Spotify Connect-programma. Met AirPlay luister je draadloos naar je favoriete nummers vanaf je draagbare iOS-apparaat, zoals een iPhone, iPod touch of iPad. De DLNA 1.5-certificering stelt je in staat via je thuisnetwerk met een kabel of draadloos verbinding te maken met je pc of Mac voor extra streamingopties.

Kenmerken: 

Tuners Denon 2014-2015 :

 

DNP720 DAB/FM TUNER NETWERKPLAYER

 

 

 

 

TU-1800 DAB tuner SOLD OUT

 

TU-1800 DAB tuner Denon

 

De nieuwe TU-1800 DAB tuner is in staat om zowel analoge als digitale radio te ontvangen. De vormgeving sluit perfect aan bij de nieuwe AE stereo apparaten.

 

TU-1500AE tuner SOLD OUT

TU-1500AE DAB tuner Denon