0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Hifi receivers Denon

 

DRA-700AE receiver

 

DRA-700AE receiver Denon hifi

 

DENON Stereo FM/AM Receiver

 

DENON's stereo Advanced Evolution series bestaan uit de 2000AE, 1500AE, 700AE en 500AE series. Uit de 700AE serie kennen we al de PMA-700AE versterker en de bijpassende DCD-700AE CD-speler die beiden bewijzen dat zeer goede Hifi apparatuur niet per definitie kostbaar hoeft te zijn.

Voor de kwaliteitsbewuste muziekliefhebber die de voorkeur geeft aan een receiver in plaats van een combinatie van versterker + tuner is er nu de DRA-700AE receiver in twee versies: de DRA-700AE en DRA-700AE DAB.

Beide receivers hebben een AM- en RDS FM tuner aan boord. De DRA-700AE DAB is daarnaast ook nog voorzien van een Digital Audio Broadcast tuner voor de ontvangst van digitale radiostations.

Uniek voor een stereo receiver is de mogelijkheid van Video Switching. Dit houdt in dat niet alleen audiobronnen maar ook maximaal 3 videobronnen zoals een videorecorder, videocamera of spelcomputer aangesloten kan worden. Via één (composiet-) videokabel kunnen deze videobeelden vervolgens naar de TV worden gestuurd.

DRA-700AE receiver Denon hifi

 

Eveneens uniek is de mogelijkheid van MultiZone. Een optioneel verkrijgbare versterker met een extra paar luidsprekers kan worden aangesloten op de Zone2 of Zone3 voorversterkeruitgang. Op deze wijze kan men bijvoorbeeld in de keuken luisteren naar de radio terwijl men in de huiskamer geniet van een CD. En ook een videosignaal kan worden doorgestuurd naar een extra Zone. De receiver wordt geleverd met 2 afstandsbedieningen: één voor de Main Zone en een extra kleine afstandsbediening voor Zone2 of 3.

Enkele specificaties van de DRA-700AE:

Download pdf-brochure...

 

DRA-700AE receiver Denon hifi

 

Bijpassende CD-speler DCD-700AE...


Keer terug naar het overzicht Hi-Fi stereo receivers van Denon...