0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Denon DVD-spelers

 

DVD-2930 DVD Audio/video-speler - SACD-speler

 

DVD-2930 Denon DVD-spelers

 

DVD-2930 Denon DVD-spelers

De DENON DVD-A1XV was 's werelds eerste DVD-speler met een Realta HQV (Hollywood Quality Video) videoprocessor aan boord. Deze superieure technologie maakt het mogelijk een DVD-Video in nagenoeg High Definition kwaliteit weer te geven.

DENON heeft wederom een wereldprimeur met de Reon HQV videoprocessor. Deze videoprocessor is direct afgeleid van de kostbare Realta HQV chip en wordt voor het eerst in de nieuwe DENON DVD-2930 toegepast. De beeldkwaliteit van deze DVD-Audio/Video / Super Audio CD speler is daardoor ongekend voor een speler in deze prijsklasse.

Uiteraard heeft DENON niet alleen veel aandacht besteed aan de videoprestaties. Maar liefst 4 audio DAC's in combinatie met DENON's eigen AL24 Processing Plus zijn verantwoordelijk voor een uiterst nauwkeurige vertaling van het digitale signaal naar analoge muziek waarbij geen enkel detail verloren gaat.

Specificaties van de DENON DVD-2930 :

Download pdf-brochure...

 

 

Keer terug naar het overzicht van de Denon DVD-spelers...