0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Denon iPod docking stations

 

ASD-1R iPod docking station

 

Denon ASD-1R iPod docking station

Voor alle iPod eigenaren die ook in het bezit zijn van een Denon AV receiver of hifi systeem is er nu de mogelijkheid om de sterke eigenschappen van beide apparaten te combineren. Denon introduceert namelijk het ASD-1R iPod docking station.

Met de Denon ASD-1R kunt u uw iPod op een Denon component aansluiten via de 'dock control' of op een Denon Mini/Micro componenten, voorzien van een 'system connector'. Via deze aansluiting kunt u uw iPod besturen met de afstandsbediening van uw DENON component.

De iPod tekstinformatie, zoals menu- en tracknamen, zijn af te lezen via TV, LCD, plasma of projectiescherm en het display van de een ondersteund DENON apparaat '.

Het opladen van de iPod gaat via de ASD-1R.

Via de ASD-1R kunt u ook uw foto's en video's die op de iPod zijn opgeslagen bekijken. Uiteraard is dit alleen mogelijk met een iPod voorzien van foto- of videoweergave functie.

De ASD-1R ondersteunt iPods die zijn uitgerust met een Dock Connector poort. De 3e generatie iPod (met Dock aansluiting) hebben de Apple iPod UDA (Universal Dock Adapter) nodig om op de ASD-1R te kunnen worden aangesloten.

Compatibel met Apple iPod van de 3e generatie en hoger (Mini, Photo, Video, Nano), niet geschikt voor iPod Nano 3G en iPod Classic (iPod Touch nog niet geverifieerd).

Unieke eigenschappen van de ASD-1R:

ASD-1R detail docking station ipod Denon

 

Download pdf-brochure...

 

 

Keer terug naar overzicht Denon iPod docking stations...