0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Denon iPod docking stations

 

ASD-3W iPod docking station met WiFi netwerk audio/foto NIEUW !!!

 

Denon ASD-3W iPod docking station

iPod & netwerk kits voor iedereen

Er zijn ontelbaar veel accessoires verkrijgbaar voor de iPod. Aan de andere kant leveren de vooruitstrevende universele Docking Stations DENON ASD-3N/3W het bewijs ware juweeltjes te zijn. Deze zijn niet zomaar tevreden met het in huis demonstreren van de volledige capaciteiten van de populaire Apple speler. Innovatieve toevoegingoplossingen zorgen eveneens voor de oneindige expansie van muziekarchieven van de Windows PC, de Mac of zelfs de NAS hard disk voor ieder merk conventionele A/V receiver, stereo versterker en Home Cinema systeem - indien nodig zelfs met draadloze verbinding. Daarnaast stoppen de twee nieuwkomers niet bij Internet muziek sites.

De akoestische prestaties van uw huidige Home Cinema of Hifi systeem maken nog steeds evenveel indruk op u als op de dag van aanschaf. Echter, wat zou u doen als u desondanks heel graag de amusementshorizon zou willen verbreden met een PC als media server en een breedband Internet verbinding voor toegang tot muziek portals en web radio stations hoewel u geen nieuw systeem wenst te kopen? De beste oplossing is om gebruik te maken van één van de twee slimme DENON iPod & netwerk kits verkrijgbaar in zwart en wit. Voor een aanvaardbaar bedrag verzekeren beide iPod Docking Stations dat zelfs relatief oude A/V componenten met conventionele analoge audio (cinch) en/of S-Video ingangen de toegang tot het netwerk en web niet missen. Het is een fantastische gelegenheid voor traditiebewuste film- en muziekliefhebbers die desondanks open staan voor de uitnodiging om mee te gaan in de trend die ze meeneemt in de wereld van netwerk media.

ASD-3N iPod docking station Denon

Op zowel de ASD-3N als de ASD-3W levert ingebouwde toekomstzekere capaciteit een Ethernet interface (LAN) die het mogelijk maakt om netwerk-capabele computers (Mac en PC), NAS hard disks en routers aan te sluiten op bestaande amusement systemen. Dientengevolge zijn de veelzijdigheden en voordelen van de universele DENON Docking Stations, met een diameter van 12 cm die typisch is voor CD, zeker uniek. Met name omdat vanwege zijn geïntegreerde draadloze LAN antenne de ASD-3W Wi-Fi Dock ook beschikbaar is voor netwerk integratie zonder enige kabelverbinding. Geïntegreerde W-LAN radio technologie ondersteunt niet alleen de bekende beveiligingsstandaarden WEP en WPA maar ook WPA2 die op dit moment het beste, nagenoeg onbreekbare encoding algoritme biedt. Ongeacht of u de draadloze verbinding of kabels gebruikt - het muziek en media aanbod van bestaande A/V-systemen neemt enorm toe: via het Internet en netwerk kunnen conventionele A/V-systemen ook programma's ontvangen die aangeboden worden via meer dan 7000 web radiostations (MP3 en WMA). De ongelooflijke opties die beschikbaar zijn inclusief mediaverslagen die geschreven zijn door professionals en toegewijde amateurs, waarvan massa's in de vorm van podcasts beschikbaar zijn op het web. Ook iedereen die nu al zijn collectie hits en fotoalbums beheert op zijn PC harddisk zal tevreden worden gesteld: de twee DENON Docks zijn uiteraard DLNA-gecertificeerd en communiceren daardoor perfect met DLNA-compatibel muziek servers. Zodoende zijn er niet langer obstakels om data-gereduceerd materiaal in een grote verscheidenheid van formaten (WMA - met en zonder DRM, MP3, AAC zonder DRM - materiaal wat afkomstig is van de iTunes database) weer te geven op een Home Cinema systeem. Voor de best mogelijke geluidskwaliteit kunnen de Docking Stations ook overweg met verliesvrij (lossless) materiaal (WAV, WMA Lossless Transcode en FLAC). Als aanvulling op audio streaming leveren digitale foto's in de veelgebruikte JPEG standaard uitstekend vermaak in een thuisbioscoop (JPEG picture streaming) via de twee veelzijdige Docking Stations. Tussen twee haakjes, de twee DENON Docks kunnen ook video's, foto's en muziek van alle huidige iPod modellen vanaf de 4e generatie (inclusief iPod Video en iPod Nano, 2e generatie) weergeven.

ASD-3N iPod docking station Denon

 

Om er zeker van te zijn dat audiobestanden fantastisch luisterplezier in huis leveren blijft DENON compromisloos trouw aan haar voorkeur voor goed geluid. Uitstekende D/A omzetters, een eersteklas voorversterker en vergulde aansluitingen en kabelconnectoren creëren ideale condities voor een klankmatig fascinerende instap in de wereld van netwerk Home Entertainment. Zoals het een DENON Plug & Play oplossing betaamd zijn de toevoegingen verkrijgbaar met alle noodzakelijke accessoires voor eenvoudige aansluiting en gemakkelijke bediening. Dit betekent dat een voedingsadapter, een iPod adapter passend bij de kleur van het Docking Station, een systeem verbindingskabel en een complete Dock afstandsbediening zijn bijgeleverd. Daarnaast maken meertalige On-screen menu's (GUI) het eenvoudiger om de iPod en de verscheidene netwerkbronnen te bedienen. De gemakkelijke Graphic User Interface is via de S-Video uitgang beschikbaar op de TV. De Docking Stations en de nieuwe A/V-receiver modellen van DENON, zoals de AVR-2808, bewijzen ware Dream-Teams te zijn in termen van gebruikersgemak. Hun verbeterde Dock Control Connector resulteert in perfecte communicatie tussen de twee collega's. Tenslotte verschijnen de bediening menu's en meta-tag informatie van de iPod en netwerk componenten niet alleen op het aangesloten scherm maar ook op het FL display van de A/V-receiver. Voordeel: iedereen die een voorkeur heeft voor muziek van het web of iPod hoeft niet persé een scherm aan te sluiten voor navigatie of additionele informatie. Bovendien kan de systeem afstandsbediening van de nieuwste DENON A/V-receivers van de 8ste generatie ook direct commando's doorsturen naar de Docking Stations via de Dock Control verbinding. Als deze methode de voorkeur geniet is het niet nodig de Dock afstandsbediening te gebruiken.

Met de W-LAN-compatibel ASD-3W , de ASD-3N en de bewezen ASD-1R heeft DENON nu drie verschillende Docking Stations. Voor elke toepassing is er een geschikte iPod en netwerk update beschikbaar die aan alle behoeften voldoet. Aangezien de twee High-definition receivers, AVR-4308 en AVR-3808, reeds geïntegreerde LAN poorten hebben is het aan te raden om de klassieke iPod uitbreiding te verwezenlijken met de ASD-1R .

Unieke eigenschappen van de ASD-3N:

ASD-3N iPod docking station Denon

 

Download pdf-brochure...

 

nbsp;

Keer terug naar overzicht Denon iPod docking stations...