0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Hifi versterkers Denon (stereo)

 

PMA-2000AE geïntegreerde versterker

 

PMA-2000AE versterkers Denon

Aangezien het topmodel PMA-SA1 niet voor elke muziekliefhebber is weggelegd heeft DENON ook een betaalbare versie op de markt gebracht: de PMA-2000 Advanced Evolution . Uiterlijk is de PMA-2000AE bijna gelijk aan de PMA-SA1.
Technisch zien we een overeenkomst met de Ultra High Current MOS technologie die er voor zorgt dat ook moeilijk aanstuurbare luidsprekers goed onder controle worden gehouden. Volledig links en rechts gescheiden opgebouwd, dubbele voedingstrafo's, high end chassis, relais gestuurde ingangskeuze schakelaar, zware vergulde aansluitingen, aluminium front, aluminium zijpanelen en een aluminium afstandsbediening. Alles is gedaan met maar één doel voor ogen: optimale muzikale prestaties. Uniek is de Power Amp Direct ingang waarbij de PMA-2000AE in een surround systeem ingezet kan worden als eindversterker zonder dat dit ten koste gaat van de Stereo geluidskwaliteit. De combinatie DCD-2000AE + PMA-2000AE is het beste alternatief voor de high end Stereo set DCD-SA1 + PMA-SA1 .

Enkele specificaties:

Download pdf-brochure met alle informatie...

 

Bekijk hier de bijhorende CD-speler DCD-2000AE...

 

Keer terug naar het overzicht van de Denon hi-fi versterkers...