0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

 

SOLD OUT

 

 

Marantz iPod docking stations

 

IS301 draadloze iPod dock met Bluetooth (vanaf voorjaar 2009)

 

Marantz IS301 docking station

 

IS201 docking station

 

Marantz IS201 docking station

Voor velen van ons is de iPod een onmisbare accessoire, en het is inmiddels een icoon geworden van het moderne bestaan. Marantz, de bekende producent van consumentenelektronica, lanceert nu een nieuw product om dit ongekende succesnummer nog gebruikersvriendelijker te maken.

 

Marantz iPod docking station IS201

Met dit nieuwe, handige docking-station IS201 van Marantz haalt u het maximale uit elke iPod, want het is het enige docking-station waarmee u elk type iPod heel gemakkelijk kunt aansluiten op uw thuisbioscoop of hifi-installatie, of zelfs op uw pc, mocht u dat willen. En hij werkt ook op oudere geluidsinstallaties.

 

De IS201 is geschikt voor nagenoeg elke installatie dankzij de uitgebreide aansluitmogelijkheden, en is heel gemakkelijk te bedienen via het unieke schermmenu. En de IS201 is ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Met de afstandsbediening bedient u hem zo nodig vanaf de andere kant van de kamer. Bovendien kunt u uw iPod ook bedienen met de nieuwste universele afstandsbedieningen van Marantz. Met dit alles is de IS201 eigenlijk het meest flexibele en meest gebruiksvriendelijke docking-station dat er nu op de markt is.

 

En niet alleen de functies zijn slim bedacht, ook zijn vormgeving is oogstrelend. Dit compacte en stijlvol vormgegeven docking-station kan zowel staan als hangen. Een slimme oplossing is dat alle aansluitingen in een apart blok zitten, en dat er maar één kabel van dat aansluitblok naar de houder zelf loopt, op die manier blijft de strakke vormgeving van de IS201 intact en kunt u alle lelijke kabels uit het zicht houden. De laatste slimmigheid is dat de IS201 uw iPod tijdens het afspelen oplaadt, zodat hij altijd voor u klaar staat om mee te nemen.

 

Het IS201 docking-station is speciaal ontworpen om u extra te laten genieten van de muziek en de beelden die u op uw iPod heeft opgeslagen, want nu kunt u al uw muziek, foto`s en video`s ook heel gemakkelijk in de huiskamer weergeven. Luister naar uw favoriete muziek via grote luidsprekers, of bekijk uw video`s en fotoalbums op een groot scherm.

 

Het IS201 docking-station beschikt over aansluitingen voor stereogeluid, S-Video, RC-5, infrarood-flashers en RS232, en over een aansluiting voor de meegeleverde externe netvoeding. Daarmee kunt u het docking-station op allerlei verschillende apparaten tegelijk aansluiten. De IS201 is geschikt voor de iPod nano, iPod video, iPod mini, iPod photo en voor de iPod.

 

De IS201 genereert zijn eigen schermmenu`s die in S-Video worden weergegeven via uw AV-receiver of direct op de televisie. Het audiosignaal wordt via normale stereo-audiokabels geleverd en u bedient hem via de meegeleverde afstandsbediening. Daardoor is de IS201 op elk type geluidsinstallatie aan te sluiten, ook op oudere modellen.

 

Daarnaast beschikt de IS201 zowel over flasher-ingangen als over een D-Bus in-/uitgang, wat besturing van, of via, een AV-receiver mogelijk maakt. Maar ook bediening via een PC behoort tot de mogelijkheden, via de RS232-aansluiting. Bij gebruik van de flasher-uitgang en de D-Bus, kunt u de IS201 ook gebruiken als infraroodbediening voor multiroom-systemen of voor ingebouwde geluidsinstallaties, terwijl u hem tegelijk als docking-station voor uw iPod kunt blijven gebruiken.

 

Dit universele docking-station voor iPod`s, de IS201 van Marantz is leverbaar en kost € 129.

 

Diverse aansluitmogelijkheden:

Marantz iPod docking station IS201

 

Wall-mount

Marantz iPod docking station IS201