0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

SOLD OUT

 

 

Marantz projectors

 

 

VP-11S2 HD-DLP videoprojector

VP-11S2 projectors Marantz

Vorig jaar bracht de Marantz VP-11S1 High Definition-video naar een volledig nieuw niveau van subliem genot. Voor het eerst kon u opgaan in volledige DLP-video met een resolutie van 1920 x 1080 pixels (ook bekend als ´Full HD´) Simpel gezegd heeft het de norm bepaald voor videoprojectie in referentiekwaliteit. Nu wordt die adembenemende ervaring nog verder doorgevoerd, met een nieuw controle-algoritme voor de DLP-chip en een nieuwe lichtbaan met extra iris. Het resultaat is een verbluffende contrastverhouding van 12.000:1 en een verhoogde helderheid van 800 ANSI lumen. Wat blijft zijn natuurlijk de uitstekende GF9351 VXP™-videoprocessor van Gennum en de twee HDMI1.3-ingangen. De projector levert daarmee een verbazingwekkende natuurlijke beeldkwaliteit en ondersteunt de Deep Color™-standaard voor media met hoge resolutie, zoals Blu-ray Disc™ en HD-DVD.

 

VP-15S1 HD-DLP videoprojector

VP-15S1 videoprojectors Marantz

Met de introductie van de nieuwe VP-15S1 heeft nu een groter publiek toegang tot videoprojectie van hoge kwaliteit. Het is een Full HD 1920x1080 DLP-projector en voldoet daarmee aan alle eisen van de nieuwe generatie HD-media zoals HD-DVD, Blu-ray Disc™, en HD-satelliet-TV. Ook bevat het de beste videotechnologie van Gennum en perfecte parameters van Marantz. Het resultaat? Zelfs traditionele bronnen als DVD of TV geven beelden uit de HD-hemel. Met daarnaast nog een hoge lichtproductie en flexibiliteit bij installatie is dit een universele projector met een voortreffelijke prestatie.