0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Marantz tuners update 2021

Marantz NA6006 netwerkaudiospeler

NA6006 netwerk tuner dacaudio speler nu aan 619 euro in black en silver gold

De NA6006 is gemaakt om te voldoen aan alle eisen van de moderne digitale-muziek​luisteraar. Het apparaat bouwt voort op de zeer goed ontvangen ND8006 en bevat bewezen technologieën en een bewezen audio-ontwerpconcept voor de beste geluidsprestaties. De NA6006 is speciaal afgestemd op muziekliefhebbers, met geselecteerde componenten en het unieke HDAM-circuit van Marantz, dat een snelle signaalversterking met een grote bandbreedte garandeert om geen detail te missen. Samen met een hoogwaardige D/A-omzetting, een solide mechanische constructie en een schone stroomtoevoer zijn dit de beste ingrediënten voor muzikale audio van ongeëvenaarde Marantz-kwaliteit. Het apparaat levert een hoogwaardig weergave via thuisnetwerkbronnen, lokale USB-opslag, online streamingdiensten, internetradio en Bluetooth en AirPlay 2. Muziek streamen via Spotify, TIDAL, Deezer, Amazon Music enzovoorts, en luisteren naar audioweergave van DSD (2,8/5,6 MHz), WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC en ALAC-bestanden. Download de HEOS Home Entertainment Skill voor stembediening en Amazon Alexa voor een naadloze volumeregeling en voor het afspelen, pauzeren of stoppen van de muziek — “Just Ask.” Amazon Echo-apparaat vereist. De NA6006 kan ook worden geïntegreerd in het HEOS multiroom-ecosystem. Een zeer veelzijdig apparaat dus.
Belangrijkste functies

 • Muziek streamen via internetradio, Spotify Connect, Amazon Music, TIDAL, Deezer enzovoorts met ingebouwde HEOS netwerktechnologie.
 • Draadloos verbinding maken met een smartdevice voor streamen via Airplay 2, Bluetooth en HEOS 2
 • Ingebouwde Bluetooth en WiFi met 2,4 GHz/5 GHz dual-bandondersteuning bieden een betere netwerkstabiliteit, ook in huizen waar veelvuldig gebruik wordt gemaakt van WiFi.
 • 1 optische digitale ingang voor verbinding met uw entertainment.
 • 192 kHz/24 bits D/A-omzetting van audiofiele kwaliteit (ESS9016) en dubbele kristalklok voor buitengewone muzikale prestaties.
 • Marantz' eigen HDAM-circuits zorgen voor minimale storing en betere audio.
 • Geselecteerde audiocomponenten voor ongeëvenaarde Marantz-prestaties.
 • Geniet van multiroom-audiostreaming door het hele huis met HEOS-technologie.
 • Amazon Alexa stembediening via de HEOS Home Entertainment Skill. Amazon Echo-apparaat vereist.
 • Ondersteunt het afspelen van bestanden in DSD (2,8/5,6 Mhz), WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC, ALAC via streaming en USB-apparaten voor hoge-resolutie en HiFi weergave.
 • Optische en analoge audio-uitgangen.
 • Keuze tussen vaste of variabele niveau-uitgang voor flexibele systeemconfiguratie.
 • Volumeregeling van een aangesloten Marantz-versterker via de HEOS app.
 • Hoofdtelefoonuitgang met selecteerbare sterkteregeling.De netwerkaudiospeler

De NA6006 bouwt voort op het succesvolle frame van de ND8006 en is gemaakt om de eisen van de moderne kenner van digitale muziek te overtreffen. Geniet van verbeterde functies, zoals ingebouwde HEOS netwerktechnologie voor naadloos muziek streamen, Marantz Musical Digital Filtering-technologie (MMDF), een verbeterde digitaal-analoogomzetter (DAC) van ESS9016 die hoge-resolutie-audio ondersteunt (tot 192kHz/24 bits en DSD 5,6 MHz), een nieuwe sterkteregeling voor de hoofdtelefoon voor een betere aansturing, en een nieuwe, selecteerbare variabele uitgang. Regel het volume van de NA6006 netwerkaudiospeler met de HEOS app voor Android of iOS en speel muziek af via de USB-poort op het frontpaneel.

HEOS multiroom streamen

Dankzij de ingebouwde HEOS technologie kunt u overal in huis van uw favoriete muziek genieten en overal in huis een draadloze audio-ervaring creëren. U kunt kiezen of u hetzelfde nummer in alle ruimten wilt afspelen of per verbonden ruimte een ander nummer wilt kiezen. Geniet van muziek van Spotify, TuneIn, Sound Cloud, TIDAL, Napster, Deezer of uw lokale muziekbibliotheek. Met extra HEOS componenten, zoals speakers met HEOS, kunt u al uw muziek in één of meerdere kamers afspelen.

 

Marantz Musical Digital Filtering (MMDF)

De NA6006 is voorzien van de unieke Marantz Musical Digital Filtering (MMDF), geïnspireerd op onze referentieklasse technologie van audiofiele kwaliteit. Met deze DSP-technologie van Marantz kunt u kiezen uit twee digitale filtereigenschappen om het geluid precies op uw smaak af te stemmen. Elk algoritme verwerkt die minieme details van uw muziek zorgvuldig en verandert nieuwe mediabestanden voor een uitzonderlijke audioweergave met hoge resolutie.

 


Ingebouwde Bluetooth, WiFi en AirPlay 2-functionaliteit

Geavanceerd ontvangersysteem met dubbele antenne voor solide streaming, ook in drukke stedelijke gebieden. Dankzij de compatibiliteit met Apple AirPlay 2 kunt u bovendien via uw iPhone, iPad en andere iOs-apparaten draadloos luisteren naar uw favoriete muziek.

 

D/A-omzetting van audiofiele kwaliteit en unieke HDAM van Marantz

De NA6006 is voorzien van een ESS9016 Sabre DAC van audiofiele kwaliteit, met een dubbele kristalklok voor een nauwkeurige verwerking van alle digitale signalen. De combinatie van een ingebouwd analoog circuit en de veelgeprezen Marantz Hyper-Dynamic Amplifier Modules (HDAM's) zorgt voor een breed dynamisch bereik en minder vervorming. Deze miniatuur-HDAM's, gemaakt met afzonderlijke componenten en geoptimaliseerd voor een uitzonderlijke geluidskwaliteit, worden aangetroffen in Marantz-producten tot de Reference Series spelers en versterkers.

 

Variabele uitgang

Keuze uit een vaste of variabele niveau-aansluiting voor rechtstreekse aansluiting op actieve speakers of een rechtstreekse eindversterkeringang voor gebruik met een digitale bronspeler/voorversterker. Volumeregeling met de afstandsbediening of compatibele apps.

 

Sterkteregeling hoofdtelefoon

De sterktefactor biedt drie verschillende opties waardoor hoofdtelefoons met lage of hoge impedantie naadloos kunnen worden aangestuurd.

 

Ondersteunt allerlei bestandsformaten, waaronder 2,8 en 5,6 MHz DSD

De NA6006 is niet alleen compatibel met conventionele PCM-audionummers van digitale audiobronnen zoals cd's, maar ondersteunt ook alle bekende audiobestandstypes:

Bestandstype Samplingfreq. Bitsnelheid Bitlengte Bestandsextensie
WMA 32/44.1/48 kHz 48-192 kbps - .wma
MP3 32/44.1/48 kHz 32-320 kbps - .mp3
WAV 32/44.48/88.2/96/176.4/192 kHz - 16/24 bits .wav
MPEG-4 AAC 32/44.1/48 kHz 48-320 kbps - .aac/.m4a/.mp4
FLAC 32/44.48/88.2/96/176.4/192 kHz - 16/24 bits .flac
ALAC 32/44.1/48/88.2/96 kHz - 16/24 bits .m4a
DSD (stereo) 2.8 MHz-5.6 MHz - - .dsf/.dff>Hoogwaardige constructie

Ontworpen met in het achterhoofd veeleisende muziekliefhebbers en vervaardigd met sterke materialen die de audiokwaliteit naar een hoger plan tillen. Solide fundament door dubbellaags chassis - plus gescheiden circuitkaarten om wederzijdse storing te voorkomen. De compacte signaalpaden reduceren vervorming en verbeteren het geluid en zijn volledig geoptimaliseerd om de best mogelijke audioprestaties te leveren. Meerdere snelle en krachtige Schottky Barrier-diodes zorgen voor een snelle hersteltijd en bescherming tegen tegenstroom. Eersteklas passieve en actieve componenten, zoals condensatoren van audiofiele kwaliteit en weerstanden met een zeer nauwkeurig afgestelde tolerantie versterken het precisiegeluid en de audiokwaliteit.

 

 

Afzonderlijke D/A-omzetterfunctie

Via de optische digitale ingang kunt u de NA6006 gebruiken als D/A-omzetter van audiofiele kwaliteit als die is aangesloten op een digitale cd-speler of een andere digitale audiobron met een optische digitale uitgang.

 

Stand-by oplaadsysteem

U kunt uw smartdevices opladen via de USB-poort, ook als de NA6006 in stand-by staat. Als het apparaat volledig is opgeladen, gaat de NA6006 automatisch in een energiezuinige stand-by-stand om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden.

 

Meerdere bedieningsmogelijkheden

Bepaal zelf hoe u de NA6006 wilt bedienen. Gebruik de meegeleverde ergonomische afstandsbediening die compatibel is met geïntegreerde versterkers van Marantz of regel het volume met de HEOS app voor afstandsbediening op iOS, Android of Kindle. Het achterpaneel bevat ingangs- en uitgangspoorten voor de afstandsbediening, voor rechtstreekse aansluiting op een cd-speler of versterker van Marantz, een ingang voor een infraroodflasher voor aansluiting op een extern bedieningsapparaat, en een RJ-45 LAN-poort.

 

Meer dan 60 jaar audiofiel erfgoed

Marantz, opgericht in 1953, heeft een lange en rijke geschiedenis op het gebied van het ontwerpen van audiocomponenten die wereldwijd warm onthaald worden door muziekliefhebbers en kritische luisteraars. Music Matters, en daarom zet de NA6006 onze lange traditie voort op het gebied van het leveren van de beste luisterervaring voor muziek. 

 

ND8006 netwerk tuner CD dacaudio speler nu aan1249 euro in black en silver gold

MARANTZ ND8006 CD INTERNETRADIO STREAMING AIRPLAY BLUETHOOTH

De Marantz ND8006 is een samensmelting van de NA8005 en SA8005, het is zowel een netwerkspeler als een CD, het is de compleetste multi-bron heden beschikbaar op de markt.Tevens is het multiroom HEOS-systeem geintegreerd.
Het toestel is voorzien van een cd-loopwerk voor audio-CD's .Voor bronnen met een hoge resolutie is een ingebouwde streamingclient en ingebouwde DAC gebruikt.
De ND8006is het eerste stereohifi-apparaat , dat uitgerust is met het Denon HEOS multiroom systeem.DeND8006 biedt tevens toegang tot verschillende netwerkdiensten zoals Spotify, Deezer, JUKE!, Napster, SoundCloud en internetradio via TuneIn.
De ND8006 kan daarom worden gebruikt als onderdeel van een audiosysteem met meerdere kamers, waar de HEOS App van Denon gebruikt wordt voor bediening.
De ND8006 is ook voorzien van Apple AirPlay en Bluetooth, zodat smartphones, tablets ,computers enz gemakkelijk als muziekbron kunnen worden gebruikt.
De ND8006 heeft een USB- aansluiting voor pc's , een USB-aansluiting aan de voorkant voor sticks en apple toestellen , optische en coaxiale S / PDIF-aansluitingen voor het DAC-gedeelte.

 


 

NA6005 netwerk tuner dacaudio speler nu aan 599 euro in black en silver gold

 

Geniet van een geweldige geluidservaring in hoge resolutie met de Marantz NA6005 netwerkaudiospeler die draadloos streamen biedt via de ingebouwde WiFi en Bluetooth dankzij de dubbele WiFi-/Bluetooth-antennes. Daarnaast kunt u uw muziek over uw thuisnetwerk streamen via het ingebouwde Spotify Connect of via AirPlay en internetradio.

De NA6005 heeft een geavanceerd ontwerp en behuizing die elke muziekliefhebber zal aanspreken. De speler levert het beste geluid in hoge resolutie dankzij de CS4398 high current D/A-converter die gekoppeld is aan een speciaal anti-jittersysteem in combinatie met de 2,8 en 5,6 MHz DSD-bestandscompatibiliteit (de bestandsindeling voor hoge resolutie SACD).
Met de Marantz HiFi-app (verkrijgbaar voor iOS en Android) kunt u de NA6005 gemakkelijk met uw favoriete mobiele apparaat bedienen. De NA6005 beschikt tevens over een handige USB 2.0-poort aan de voorzijde om de speler aan te sluiten op draagbare apparaten en USB-stations.
Exclusieve HDAM-technologie
De NA2006 is voorzien van onze befaamde HDAM-technologie en beschikt over meerdere HDAM- en HDAM-SA2-modules in essentiële circuitkaarten, bijvoorbeeld de analoge uitgang en de hoofdtelefoonversterker. In vergelijking met de normale IC op-amps, biedt HDAM-technologie met discrete circuitkaarten een veel betere versterkingssnelheid (slewrate) en hogere bandbreedte voor de puurste geluidskwaliteit.
CS4398 D/A-conversie van de hoogste kwaliteit
De high current CS4398 D/A-converter verwerkt PCM 24-bits/192-kHz en bitstream DSD, zodat de NA6005 uitmuntende precisie en een dynamisch bereik van hoge resolutie audiobestandsindelingen, zoals PCM en DSD, levert.
Geavanceerd anti-jittersysteem
Het anti-jittersyteem van de NA6005 werkt samen met de CS4398 D/A-converter en beschikt over een speciale klok om tijdsgegevens te meten. Hierdoor worden verstoringen en ruis door slechte timing van de inkomende audiogegevens voorkomen.
Ingebouwde WiFi en Bluetooth met dubbele antennes en dual-band N
De NA6005 biedt de beste WiFi- en Bluetooth-verzending en -ontvangst dankzij een geavanceerde en hypermoderne technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van dubbele antennes met aparte interne golfgeleiders naast een krachtig RF-component voorzien van DSP-processors van 300 MHz. Deze processors zorgen mede voor solide en krachtige streaming en codering, zelfs in drukke stedelijke gebieden.
Het WiFi-component beschikt over dual-band N-technologie waarmee op hoge snelheid automatisch tussen netwerken wordt geschakeld. Er wordt constant naar de beste kanalen gezocht, zodat u zonder onderbrekingen of ruis naar uw muziek kunt luisteren. Met de instellingsknoppen voor WPS en iOS die met WiFi zijn beveiligd, kunt u uw apparaat aan de NA6005 koppelen wanneer u dat wilt. De NA6005 kan tot 8 apparaten in het geheugen opslaan.
Muziek streamen met ingebouwde Spotify Connect, Apple AirPlay en internetradio
Spotify is verkrijgbaar als een gratis (met reclame) of betaald (zonder reclame) abonnement en beschikt over een van de grootste muziekcollecties ter wereld. U kunt uw NA6005 eenvoudig op de Spotify Connect-app aansluiten.
Als u een van de populaire iOS-apparaten, zoals de iPod touch, iPhone of iPad, gebruikt, dan kunt u uw favoriete nummers direct vanuit uw iTunes-bibliotheek streamen via AirPlay. Met één druk op de knop schakelt u dit automatisch in en selecteert u de bron. De NA6005 is ook DLNA 1.5-gecertificeerd voor het streamen van gegevens vanaf uw thuiscomputer, laptop of Mac.
U kunt werkelijk uit duizenden internetradiostations van over heel de wereld kiezen met een ongelooflijk aanbod aan muziekgenres.
Uitgebreid aanbod van ondersteunde bestandstypen, waaronder 2,8 & 5,6 MHz DSD
Naast compatibiliteit met normale PCM-audionummers van digitale audiobronnen zoals cd's, ondersteunt de NA6005 maar liefst 8 extra audiobestandstypen:
Bestandstype
Sampling Frequentie
Bitrate
Bit Length
Bestandsextensie
WMA
32/44.1/48kHz
48-192 kbps
-
.wma
MP3
32/44.1/48kHz
32-320 kbps
-
.mp3
WAV
32/44.48/88.2/96/
176.4/192 kHz
-
16/24 bits
.wav
MPEG-4 AAC
32/44.1/48 kHz
16-320 kbps
-
.aac/.m4a/.mp4
FLAC
32/44.48/88.2/96/
176.4/192 kHz
-
16/24 bits
.flac
ALAC
32/44.1/48/88.2/96 kHz
-
16/24 bits
.m4a
AIFF
32/44.48/88.2/96/
176.4/192 kHz
-
16/24 bits
.aif/.aiff
DSD (stereo)
2.8/5.6 MHz
-
-
.dsf/.dff

 

De NA6005 ondersteunt gapless audioweergave van de bestandstypen WAV, FLAC, ALAC, AIFF en DSD.

Onafhankelijke D/A-converter
Met de optische digitale ingang kunt u de NA6005 als een D/A-converter gebruiken wanneer u die op een digitale cd-speler of andere digitale geluidsbron met een optische digitale uitgang aansluit.
Audiofiele behuizing
Het stevige chassis wordt gevormd door een dubbelgelaagde basis. In plaats van slechts 1 grote circuitkaart beschikt de NA6005 over meerdere aparte circuitkaarten om onderlinge interferentie te voorkomen - zelfs de hoofdtelefoonuitgang heeft een eigen circuitkaart.
De NA6005 is voorzien van de beste actieve en passieve componenten, waaronder meerdere hoge snelheid en high current schottky-dioden die supersnelle hersteltijden en hoge inverse stroombescherming bieden, evenals condensatoren van audiofiel niveau en nauwkeurige weerstanden.
Opladen in stand-bystand
Wanneer een apparaat, zoals een smartphone of tablet, op de USB 2.0-poort van de NA6005 wordt aangesloten, wordt het apparaat opgeladen, zelfs als de NA6005 op stand-by wordt gezet. Zodra het apparaat volledig is opgeladen, schakelt de NA6005 over op de extra zuinige stand-bymodus voor minimaal stroomverbruik (minder dan ½ watt).
Meerdere bedieningsmogelijkheden
De NA6005 wordt geleverd met een ergonomische afstandsbediening die ook compatibel is met de cd-spelers van Marantz. Bovendien ondersteunt de NA6005 bediening van uw thuisnetwerk met de nieuwe Marantz Hi-Fi Remote-app (iOS/Andriod). Het achterpaneel bevat de in- en uitvoerpoorten voor de afstandsbediening voor een directe verbinding met een cd-speler van Marantz, een infrarood flasher-invoer (IR) voor verbinding met een extern bedieningsapparaat en een RJ-45 LAN-poort.
Meer dan 60 jaar ervaring
Marantz werd in 1953 opgericht en heeft uitgebreide ervaring met het ontwerpen van audiocomponenten die door muziekliefhebbers en kritische luisteraars wereldwijd met open armen zijn ontvangen. Omdat muziek zo belangrijk in ons leven is, zet de NA6005 onze traditie van het leveren van de beste geluidservaring voort.

 


NA8005 netwerk tuner dacaudio speler nu aan 899 euro enkel nog in black

marantz na8005 tuner netwerk audio speler marantz dac dab fm tuner usbdac dac marantz na8005 tuner netwerk audio speler marantz dac dab fm tuner usbdac dac

Overzicht:

Waar uw favoriete muziek ook is opgeslagen, u kunt er nu altijd in kristalheldere kwaliteit probleemloos van genieten. De NA8005-netwerkaudiospeler met USB-DAC kunt u namelijk overal op aansluiten: zowel op uw pc, externe vaste schijf en uw NAS, als op internetradio en de muziekservice Spotify Connect. Bovendien beschikt de DAC-modus over een optische en digitale coax-ingang plus USB-B. Dit houdt in dat u de eersteklas DAC van de NA8005 en de hoogwaardige audio-uitgangsfase kunt gebruiken in combinatie met HDAM-SA2-modules voor muziek die rechtstreeks vanaf uw pc wordt gestreamd. De speler fungeert als geluidskaart voor de pc en de USB-B-poort werkt in asynchrone modus. Voor maximale prestaties wordt hiermee niet alleen 192 kHz / 24 bits ondersteund, maar ook DSD in 2,8 MHz en 5,6 MHz resolutie. Om kort te gaan is dit de meest directe manier om zeker te zijn van uitzonderlijke audioprestaties van studiokwaliteit. Ook FLAC-bestanden met hoge resolutie en DSD-bestanden kunt u soepel via de netwerkaansluiting streamen. Om het plaatje verder te perfectioneren is er de AirPlay-functionaliteit voor het rechtstreeks streamen van muziek vanaf uw iDevice of iTunes. En tot slot is er een met de iPod compatibele digitale USB aan de voorzijde voor opladen en afspelen. Dit is veelzijdigheid ten top. Daarom zal het u des te meer verbazen hoe eenvoudig deze speler te bedienen is via het grote display of met behulp van de Marantz Remote App voor Apple en Android.

 

 

stereohouse marantz fransvaneeckhout receivers surrond

 

ST7001 DAB-tuner nu aan 499 euro enkel zwarte kleur:uitverkocht

ST7001 tuners Marantz

 

De ST7001 opent de deur van een nieuwe wereld in het luisteren naar de radio - DAB - Digital Audio Broadcasting biedt een varieteit aan programma's aan aan zeer hoge kwaliteit. De kwaliteit van een CD is gegarandeerd zonder de antennegeluiden. De ST7001 heeft een Dual Band DAB tuner om de beide frequentiebanden geschikt voor DAB te kunnen ontvangen. Deze deze kan ook perfect FM en AM ontvangen. Gebouwd volgens de Marantz filosofie van perfect geluid natuurlijk!

 • DAB digitale tweebands en analoge tuner
 • DAB Band III en Band L
 • FM- en MW-ontvangst in stereo
 • Radio Data System-functie (RDS)
 • 192 kHz/24-bits audio-DAC
 • Geselecteerde audiocomponenten voor het beste geluid
 • Optische en coaxiale digitale uitgangen
 • Optische RDI-uitgang (Radio Data Interface)
 • Jog-shuttle-bediening
 • Massief metalen voorpaneel en stevige chassisconstructie
 • Handmatige invoer van zendernaam
 • Tweehonderd voorkeuzezenders over alle golfbanden
 • Sluimer- en timerfunctie
 • Eigen afstandsbediening en Marantz D-Bus