0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Audio en video nieuws

 

Schrijf u hier gratis in op onze nieuwsbrief !

Naam:

E-mail:

 

 

In promotie: Pioneer CDJ400 : nu aan € 599 i.p.v. € 699

 

CDJ400 pioneer

 

vr 06/03/09 - Gemaakt door en voor DJ`s.
De nieuwe CDJ-400 is gemaakt en ontworpen door dj`s en natuurlijk qua technische eigenschappen afgekeken van zijn grote broer, de CDJ-1000. Zo is deze speler volledig uitgerust om de toekomst gerichte dj te bedienen. Met de functies zoals MP3, USB en Midi kun je rustig zeggen dat deze rakker op de toekomst is voorbereid.

MP3
De MP3 functie is allang niet meer vernieuwend te noemen, omdat deze al een aantal jaren bestaat en zeker omdat bijna elke nieuwe speler deze functie wel beschikt. Wel is het zo dat de CDJ-400 CD-RW cd`s kan laden waar mp3 cd`s op staan. En dat ondersteunen weer niet alle spelers.

USB
De USB functie is daarentegen wel weer redelijk nieuw te noemen. Natuurlijk waren er al wel andere merken die hiermee op de markt kwamen, denk aan Cortex, Numark, Denon. Maar bij de CDJ400 kun je er rustig een USB stick, externe harde schijf of portable MP3 speler aan hangen, en daar je nummers van af trekken.

MIDI
En dan komen we nu bij een functie welke nog maar weinig spelers goed beheersen. Doormiddel van een Midi sturing je computer platform aan sturen. Het is dus zo, dat je doormiddel van je source knop, je computer kan inschakelen op de CDJ400, en van daaruit bijvoorbeeld je Serato Scratch LIVE aan te sturen via de PC USB connectie. Dit hele verhaal gebeurt dus zonder tijdcode CD`s!!!

Uiterlijk
De nieuwe CDJ-400 heeft de looks van zijn oudere broertje de CDJ-200, maar zeer zeker de technieken van de CDJ-800/1000 en nog meer. De knoppen van bijvoorbeeld de LOOP, PLAY, CUE zijn precies zoals die van de CDJ800. Ook zit er gelukkig weer een zeer helder dot matrix display in. En, het mooiste van dit alles is, dat er natuurlijk ook weer zo`n beroemde Pioneer scratch functie in zit!!