0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Audio en video nieuws JUNI 2005

 

Bekijk hier recentste nieuws...

 

Schrijf u hier gratis in op onze nieuwsbrief !

Naam:

E-mail:

 

 

Nieuwe zomerse promo's Panasonic

 

do 30/06/05 - Plasma-tv, cinema systemen, digitale camera's, radio's,...

 

Bekijk een overzicht...

Plasma-tv promo
Mackie actieve luidsprekers promoties

Grote promotie Mackie actieve luidsprekers

 

do 30/06/05 - Mackie is nieuw in ons gamma en dat vieren wij meteen met een grote zomerse promotie op de actieve luidsprekers en subwoofers voor P.A. en DJ's !

 

Bekijk de promo's...

iPod Apple

Toestel op stand-by kost u jaarlijks 100 EURO

 

do 30/06/05 - Een gemiddeld Belgisch gezin betaalt jaarlijks tussen de 60 en 100 euro aan elektriciteit die niet nodig was. Volgens het Gentse onderzoeksbureau E-STER komt dat vooral door de vele elektrische toestellen - televisies, muziekinstallaties, pc's en modems - die in stand-by staan. De meeste van die toestellen verbruiken bovendien ook stroom als ze schijnbaar zijn uitgeschakeld.

 

Het onderzoeksbureau ging op vraag van Greenpeace waar in ons land zoal elektriciteit wordt verspild. De grootste verkwisters zijn de bedrijven en instellingen. Door in kantoren de zogenaamde lekverliezen van computers en aanverwante toestellen aan te pakken, valt erg veel te besparen. Met een aangepaste verlichting zijn besparingen haalbaar tot liefst 85 procent.

 

Bron: Nieuwsblad.

Nieuwe Denon DN-D4500 CD-speler op komst

Denon DN-D4500 nieuwe dubbele CD-speler

wo 29/06/05 - De DN-D4500 is de opvolger van de zeer succesvolle DN-D4000. De specs zijn niet echt vernieuwend, het is dan ook de opvolger van de D4000, maar er zijn een aantal uitgebreidere functies voorzien voor MP3. Leveringsdatum nog niet bekend.

 

Bekijk de specificaties (pdf)...

Promotie elektro-onderdelen webshop

Een gsm wordt makkelijker te blokkeren

 

do 23/06/05 - Wie zijn gsm kwijt is, kan zijn toestel voortaan makkelijk laten blokkeren, waardoor het onbruikbaar wordt. Dat staat in een besluit van minister van Consumentenzaken Freya Van den Bossche (SP.A), dat vanaf vandaag van kracht is.

 

Als een gsm gestolen wordt, kan de eigenaar snel zijn SIM-kaart laten blokkeren. Maar het toestel zelf blokkeren, was tot nu toe alleen mogelijk via de politie met een omslachtige procedure. Voortaan kan dat door het serienummer van de gsm door te bellen naar een speciaal telefoonnummer van de operator. Die gegevens gaan dan naar een centrale Europese databank en de gsm wordt dezelfde dag nog onbruikbaar gemaakt.

 

Bron: vrtnieuws.net

Blokkeren GSM

Denon DVD-1720 DVD-speler

Nieuw instapmodel DVD-speler van Denon

 

wo 22/06/05 - In juli komt de nieuwe DVD-1720 op de markt. De ontwikkelaars van Denon hebben speciale aandacht besteed aan de progressive scan weergave. Men heeft bij deze speler om deze reden een progressive-scan (PAL/NTSC)-functie geïntegreerd, die niet alleen een automatische modus, maar ook een manuele omschakeling biedt. Eveneens nieuw is de 108 MHz/12-bit video DAC, die de 54 MHz/10-bit DAC uit de DVD-1710 vervangt.

De nieuwe video-equalizer beschikt over een gammacorrectie. Ook nieuw zijn -wat bij een een dergelijk laag geprijsde speler zeker opvalt - de hoog kwalitatieve 192 kHz/24-bit DACs van Burr Brown. Multimediaal is de 1720 goed uitgerust: de speler kan immers overweg met CD-R/RW, VCD/SVCD, MP3, WMA, DivX en DivX VOD. De weergave van JPEG-Foto's en Kodak Picture Cd's is natuurlijk ook mogelijk. Geschatte prijs: € 189. Beschikbaar in zilver en zwart.

Technics SL1200 zomerprijzen

Zomerpromoties JB Systems

 

ma 13/06/05 - Naar jaarlijkse gewoonte verlaagt JB Systems in de zomer de prijzen van een groot aantal producten.

 

Helaas ! Afgelopen... bekijk hier nieuwe promoties...

Zomerpromoties JB Systems

DMX scanner Dynamo

Aantrekkelijke compacte DMX-scanners

 

za 11/06/05 - JB Systems stelt hun nieuwe zéér compacte DMX-scanners voor: "DYNAMO". Een controller erbij nemen is mogelijk, maar er zitten reeds fantastische lichtshows in voorgeprogrammeerd die werken met een ingebouwde micro.
Download pdf met meer info...

 

Prijs per stuk: 149 EURO

Promotie DYNAMO-set in de winterpromofolder van JB.