0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Audio en video nieuws FEBRUARI 2005

 

Bekijk hier recentste nieuws...

 

Schrijf u hier gratis in op onze nieuwsbrief !

Naam:

E-mail:

 

 

DVD-recorders Panasonic alweer de beste volgens Test Aankoop

Diga Panasonic DVD-recorder DMR-E500 flash special
Klik op de bovenstaande afbeelding voor een presentatie van de Panasonic Diga.

De kwaliteit wordt steeds beter en gezien de prijsdalingen wordt het interessant om een DVD-recorder te kopen. Panasonic komt in de 3 categorieën als beste uit de test van maart 2005!

Ga naar de website van Test Aankoop...
Bekijk hier een overzicht van de DVD-recorders van Panasonic...

ACTIE DENON DJ-PRODUCTEN !

 

Spectaculaire prijsverlagingen!

 

Bekijk hier een overzicht...

denon d6000 dubbele cd-speler

Gratis DVD B&W Bowers & Wilkins - A Sound Experience nieuwe 800 Series

Mixt-ICS zenderherschikking

De zenderherschikking van Mixt-ICS: wat en waarom ?

 

De kabelmaatschappij Mixt-ICS (een dochteronderneming van Telenet) wil zijn netwerk voorbereiden op de toekomst. En zullen we geweten hebben... Men heeft een hoop zenders herschikt. Concreet betekent dit dat een aantal zenders opnieuw moeten toegewezen worden aan de nummers op uw afstandsbediening. En wij kunnen u daarbij helpen.

 

Lees er hier alles over !

MP3-spelers scheren hoge toppen

Mp3-spelers zijn bijzonder populair. Eén op tien Amerikanen - zo'n 22 miljoen volwassenen - bezit een mp3-speler. Dat blijkt uit een studie van de de Pew Internet and American Life Project.

Mp3-spelers zijn vooral in trek bij mannen, die 59% van alle digitale muziekspelers in hun bezit hebben. De concentratie aan mp3-spelers is het hoogst bij personen met een hoog inkomen (75000 dollar per jaar of hoger) en gezinnen met kinderen onder de zestien jaar. Een breedband internetverbinding speelt eveneens een grote rol.

Vier op de vijf verkochte digitale muziekspelers zijn in handen van personen ouder dan 30 jaar. Het misverstand dat mp3-spelers enkel het domein zijn van studenten en tieners is hiermee overduidelijk weerlegd.

De groei en het aanbod van digitale muziek op het internet zijn ook belangrijke factoren voor een stijging van de mp3-spelers. Mensen beginnen de mp3-speler te gebruiken als instrument voor sociale activiteiten - zoals het delen van muziek en podcasting.

 

Bron: Elektro.be

MP3-spelers Panasonic

Boete voor DJ

1,4 miljoen euro boete voor DJ

 

Een Italiaanse dj heeft een recordboete van 1,4 miljoen euro gekregen omdat hij illegale mp3's gebruikte in een disco bij Rome. De politie nam bij de inval in de club vijfhonderd illegaal gekopieerde muziekvideo's en ruim 2000 MP3-muziekbestanden in beslag.

 

Volgens de politie gaat het om een zeer bekende deejay. De internationale organisatie van de muziekindustrie (IFPI) zegt dat het om de grootste boete ooit gaat die aan een individu is opgelegd wegens illegaal kopiëren van muziek en het gebruik van wettelijk beschermde muziek in MP3-vorm. De boete zou volgens de IFPI een waarschuwing zijn voor de andere DJ's die dezelfde illegale manier van muziekgebruik naleven.

 

Bron: Nieuwsblad

Elke 4 minuten wordt gsm gestolen of verloren

In 2004 werden 132.500 sim-kaarten geblokkeerd na diefstal of verlies van een gsm. Maar zeer weinig klanten laten ook hun telefoon zelf blokkeren -minder dan 8 procent. Dat kan enkel na het opstellen van een pv door de politie.

Velen beschouwen een aangifte bij de politie als een vervelende taak en zien er dus vanaf om hun gsm te blokkeren. Dat komt dus goed uit voor meer dan negen op de tien dieven. Het volstaat van sim-kaart te veranderen om het toestel terug te kunnen gebruiken.

Minister Freya Van den Bossche van Consumentenzaken belooft de gsm-operatoren te vragen de procedure aan te passen. Maar de operatoren weigeren de gsm te blokkeren na een eenvoudige telefoonoproep.

 

Bron: Nieuwsblad

GSM

Architecturale lichteffecten JB Systems

Nieuwe lichteffecten JB Systems

 

JB brengt twee architecturale colorchangers in zijn gamma, de AK-150 en de zwaardere AK-250. Perfecte decoratieve verlichting voor kleine gebouwen, etalages, reclamepanelen buiten,...

Er komt eveneens een nieuwe moving wash en een nieuwe DMX gobo-flower. Dat allemaal rond april.

 

Meer info...

Nieuwe 800 D serie Nautilus van B&W:
Nieuw te beluisteren en onmiddellijk verkrijgbaar: Nautilus 802 D

 

Van de nieuwe Nautilus 800 reeks zijn tot dusver reeds te beluisteren en onmiddellijk verkrijgbaar: 805 S, 804 S, 803 D en 802 D.

 

Meer info...

Nieuwe 800 D serie Nautilus B&W

Nieuw draadloos duo van Sennheiser

 

Sennheiser stelt de draadloze koptelefoons RS 130 en RS 140 voor.

Beide RS-hoofdtelefoons pikken het geluid helder en gedetailleerd op met een uitstekende basrespons tot een afstand van 150 meter. Muren noch plafonds vormen hierbij een obstakel.

 

Prijs RS 130: € 149
Prijs RS 140: € 179

 

Meer info...

RS130 RS140 RS 130 RS 140 draadloze koptelefoons Sennheiser

Panasonic en HP willen opnemen op DVD nog meer vergemakkelijken

DVD-recorders Panasonic

 

Panasonic en HP gaan samenwerken om de convergentie tussen pc en consumentenelektronica te versnellen. Een eerste stap bestaat er in om dvd's makkelijker in gebruik te maken voor consumenten.

 

Lees het volledige artikel...

ESPN Classic SPort

Telenet brengt sportzender ESPN Classic Sport op de kabel

 

Meer info...

Implosie van een televisie

Help, mijn TV-toestel implodeert!

 

Edegem, vorige zaterdag 29 januari: woningbrand na implosie van een TV. Erps-Kwerps, maandag 31 januari: rusthuis in chaos na implosie van een TV. Wat is dat, een implosie? En gebeurt het alleen met stokoude TV's?

 

Lees er hier meer over op onze "Bijleren"-pagina's!

CD-spelers JB Systems permanent in prijs verlaagd

 

CD 850: € 621 i.p.v. € 690
CD 560: € 349 i.p.v. € 388
CD 410: € 315 i.p.v. € 350

 

Ga naar het overzicht van de JB Systems CD-spelers...

JB Systems CD 850 dubbele CD-spelers voor DJ's

Denon DCD-SA1 SACD-speler

Denon DCD-SA1 SACD-speler

 

Denon introduceert een nieuwe SACD-speler. Vermoedelijk verkrijgbaar vanaf april 2005.

 

Lees meer...