0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Audio en video nieuws SEPTEMBER 2005

 

Bekijk hier recentste nieuws...

 

Schrijf u hier gratis in op onze nieuwsbrief !

Naam:

E-mail:

 

 

Teac hifi

Nieuwe producten Teac hifi

 

zo 25/09/05 - Teac introduceert een hoop nieuwe producten waaronder een aantal nieuwe compacte radio-systemen.

 

Bekijk het gamma van Teac...

Tipa award voor Panasonic digitale camera

vr 23/09/05 - De Panasonic digitale fotocamera DMC-FZ20 heeft de TIPA Award 2005 ontvangen voor de beste digitale superzoom camera. In TIPA zijn hoofd- en technische redacteuren van 30 vooraanstaande Europese fotobladen vertegenwoordigd. De jury gaf de volgende motivatie voor hun keuze voor de DMC-FZ20:

Panasonic DMC-FZ20"De Panasonic Lumix DMC-FZ20 combineert een indrukwekkende 12x optische zoom (equivalent aan 36-432 mm bij 35 mm analoge camera's) met een snelle lichtsterkte van f/2.8 over het gehele bereik. De combinatie van drie asferische lenselementen en een ED-element genereert hoge optische prestaties bij een compacte bouw. Dankzij de effectieve optische beeldstabilisator kan het volledige zoombereik zelfs uit de hand gebruikt worden, waardoor deze camera een fantastisch fotografisch instrument is."

Meer informatie over de Panasonic DMC-FZ20...
Aanbiedingen
SDR-S100 Panasonic SD-camcorder

's Werelds kleinste en lichtste: SD-camcorder !

 

di 13/09/05 - Panasonic presenteert 's werelds kleinste en lichtste MPEG2 opname 3CCD SD-camcorder.

Enkele kenmerken:

  • 3CCD opname
  • Brilliante MPEG2-opname op een SD-kaart
  • 2 GB SD-card meegeleverd
  • O.I.S.: Optical Image Stabilisator
  • Leica DICOMAR Lens
  • 2.8" breed LCD
  • 3.1-Megapixel stilstaande beelden opname

Meer info over deze SD-camcorder...

Prijsstijgingen Mackie actieve luidsprekers

 

ma 12/09/05 - De eerste prijsstijgingen op de actieve luidsprekers en subwoofers voor P.A. en DJ's van Mackie zijn een feit! Ook deze prijzen kunnen elk moment stijgen. Snel beslissen is dus de boodschap!

 

Bekijk de promo's...

Mackie actieve luidsprekers promoties
iPod nano

Apple lanceert de Mini-iPod

 

do 08/09/05 - Apple heeft gisteren de lancering van de iPod nano aangekondigd, een nieuwe miniversie van de overbekende iPod.

 

De iPod nano is platter dan ooit (ongeveer een bankkaart) en weegt niet meer dan 44 gram (ongeveer 7 bankkaarten). Hij zal uitgerust zijn met een kleurenscherm en met het Click Wheel, waarmee alle functies met een beweging van de duim toegankelijk zijn. Het hebbedingetje komt in een versie van 2 en van 4 GB oftewel een opslagcapaciteit van respectievelijk 500 en 1.000 songs. Het toestel zal afhankelijk van het aantal GigaBytes 209 of 259 euro gaan kosten.

 

Bekijk hier ons overzicht iPod's van Apple...

Speeltechniek DVD Technics SL-DZ1200

 

za 03/09/05 - Test de digitale draaitafel SL-DZ1200 met bijhorende SH-MZ1200 mixer in onze showroom en neem uw gratis speeltechniek DVD én demo-CD mee om u te overtuigen ! Bekijk hier alvast een voorsmaakje...

 

Bekijk hier de DJ-SET PROMOTIEPRIJS !

Technics SL-DZ1200 sl dz 1200
Digitale televisie

Telenet lanceert zijn digitaal televisie-aanbod

 

za 03/09/05 - Vandaag start Telenet met zijn digitaal tv-aanbod. Met de installatie van een decorder (digibox) kunnen gebruikers meer kanalen ontvangen. 1,6 miljoen mensen kunnen gebruikmaken van het aanbod.

Telenet-abonnees die niet digitaal kijken, verliezen wel acht zenders: CNN, BBC World, Arte, France 3, TCM, CNBC, Tell-Sell en TVE. De zenders worden om technische redenen geschrapt.

Lees het volledige nieuwsbericht op de website vrtnieuws.net.

 

Al uw vragen over digitale TV beantwoord ! Lees meer...