0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Audio en video nieuws MAART 2005

 

Bekijk hier recentste nieuws...

 

Schrijf u hier gratis in op onze nieuwsbrief !

Naam:

E-mail:

 

 

Dual disc

Dual disc

Nieuwe single Clouseau verschijnt op "dual disc"

 

do 10/03/05 - Clouseau brengt deze week de nieuwe single "Hier bij jou" uit. De plaat verschijnt niet als gewone cd-single maar wel op een "dual disc". Het gaat om een nieuwe soort drager met muziek en video en met een echte a- en b-kant.

"Dual disc" zit er al een tijdje aan te komen. Het gaat om een initiatief van vijf grote platenlabels (BMG, EMI, Warner Music Group, Sony Music en Universal). Vorig jaar werden de eerste titels uitgebracht en getest.

De nieuwe drager is half cd, half dvd. De "dual disc" van Clouseau bevat op de a-kant een cd-laag met de single "Hier bij jou". De b-kant is een dvd-laag met een video die werd opgenomen tijdens de concertreeks "Vanbinnen" in het Antwerps Sportpaleis.

Ook Raymond van het Groenewoud op "dual disc":
Platenfirma EMI Music brengt ook de nieuwe single van Raymond van het Groenewoud uit op "dual disc". Het gaat om het nummer "Het leven is een cado" met op de b-kant de liveversie uit zijn eerste dvd "Raymond van het Groenewoud LIVE in Antwerpen".

 

Bron: vrtnieuws.net

Kies een geschikte CD-speler, bijvoorbeeld van Marantz, om uw CD's af te spelen...

 

Keer terug naar het nieuws...