0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Audio en video nieuws JULI 2005

 

Bekijk hier recentste nieuws...

 

Schrijf u hier gratis in op onze nieuwsbrief !

Naam:

E-mail:

 

 

Mobistar Live TV

TV kijken op GSM wordt werkelijkheid

 

di 12/07/05 - Mobistar stelt tot 30 september een pilootproject voor het bekijken van televisie op de mobiele telefoon voor. Momenteel kan de klant de inhoud van Kanaal Z en korte nieuwsflashes bekijken.

De Orange World klanten die Live TV willen gebruiken, mogen gratis 1 uur Live TV bekijken door dit abonnement te laten activeren. De actie duurt tot eind september en is alleen voor postpaid klanten gereserveerd.

Het EDGE netwerk, nodig voor het bekijken van de live-uitzendingen van Kanaal Z, is momenteel wel beperkt tot Antwerpen en Brussel, maar Charleroi, Gent en Luik volgen in de komende weken.

Live TV is beschikbaar voor de volgende EDGE-toestellen: Nokia 6230, Nokia 6230i, Nokia 6170, Nokia 6630, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 8800 en Samsung D500e (alleen de Mobistar release).

Mobistar gaat vanaf 18 juli ook EDGE packs verkopen. Om deze dienst te activeren zal men de klantendienst moeten opbellen of langsgaan in een Mobistar verkooppunt.

Naast Kanaal Z kan de klant ook nieuwsflashes bekijken. Het gaat hier dan om fragmenten uit de actualiteit, sport, cultuur, en roddels. Deze videoclipjes zijn niet beperkt tot EDGE-toestellen, en kunnen door ieder GPRS-toestel met video-ondersteuning gedownload worden. Blikvanger in deze categorie is de Tour de France. Mobistar heeft ter plaatse journalisten die interviews met de Belgische renners zullen verzorgen.

Meer info op www.mobistar.be

Keer terug naar het nieuws...