0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Audio en video nieuws APRIL 2005

 

Bekijk hier recentste nieuws...

 

Schrijf u hier gratis in op onze nieuwsbrief !

Naam:

E-mail:

 

 

Panasonic wint 2 Media Awards 2005

Media Totaal reikt ieder jaar Media Awards uit voor de beste producten op het gebied van consumentenelektronica in Nederland.

DVD-recorders Panasonic DVD-RAM DVD+R DVD-R HP samenwerking


In twee categorieën heeft Panasonic de Media Award 2005 in de wacht gesleept.

Plasma TV van het jaar 2005: Panasonic 'Viera' TH-42PV500.

Het juryrapport:
"Wie groot wil kijken, kan onmogelijk op Plasma heen. De fraai gestyleerde 'HD Ready' Panasonic 'VIERA' TH-42PV500 bewijst dat eens te meer. Een gestoken scherp beeld, een opvallende dieptewerking, een weldadige 'zwarting', stuk voor stuk zaken die er voor zorgen dat Plasma ten opzichte van LCD in de grotere beeldmaten nog steeds de leidende technologie is. De televisie-tuner houdt gelijke tred met de kwaliteit van het scherm en een handige 'PhotoViewer', voor zowel PC- als SD Card, completteert het uitrustingsniveau. Met deze 'VIERA' zet Panasonic duidelijk een nieuwe norm voor Plasma-televisie."

 

Meer informatie over de Panasonic TH-42PV500...Fotocamera Compact Digitaal van het jaar 2005: Panasonic 'LUMIX' DMC-FZ20.

Het juryrapport:
"Waar veel digitale fotocamera's een beperkt optisch zoombereik hebben, daar biedt de Panasonic DMC-FZ20 een in de praktijk prettig werkende 12x Optische Zoom, waarbij de lichtsterkte over het hele zoombereik gelijk blijft. Daardoor kunt u 'in het veld' dichter bij het onderwerp van uw keuze komen en is uitvergroten achteraf vaak niet eens meer nodig. De effectieve Venus II 'Image Processing'-techniek compenseert een aantal kenmerkende nadelen van digitale fotografie en verkleint zichtbaar het traditionele verschil met analoog. Groots in fotografische daden, is de Panasonic DMC-FZ20 daarbij compact genoeg om geen 'blok aan het been' te zijn".

 

Meer info over de Panasonic DMC-FZ20...

Keer terug naar het nieuws...