0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Audio en video nieuws FEBRUARI 2005

 

Bekijk hier recentste nieuws...

 

Schrijf u hier gratis in op onze nieuwsbrief !

Naam:

E-mail:

 

 

Nieuw draadloos duo:
Sennheiser stelt de draadloze hoofdtelefoons RS 130 en RS 140 voor

 

do 03/02/05 - Een uitmuntend geluid, bewegingsvrijheid en een aantrekkelijke prijs. Dit zijn de blikvangers van de twee jongste telgen van de RS-serie van draadloze hoofdtelefoons van Sennheiser. De RS 130 en de RS 140 zijn een garantie voor draadloos genieten van muziek en tv in heel het huis. Een speciaal kenmerk van de RS 130 is zijn omschakelbare virtuele surroundgeluid. De RS 140 is dan weer het ideale tv-hoofdtelefoonsysteem met een optimale audiowaarneming. Beide modellen wonnen reeds de begeerde "iF product design award 2005".

RS 130 en RS 140 draadloze koptelefoons Sennheiser

Beide RS-hoofdtelefoons pikken het geluid helder en gedetailleerd op met een uitstekende basrespons tot een afstand van 150 meter. Muren noch plafonds vormen hierbij een obstakel. In de elegante zender zit ook een lader, die de twee (inbegrepen) AAA-batterijen in de hoofdtelefoon oplaadt zodra deze op de metalen houder wordt geplaatst. Er zijn drie instelbare RF-kanalen beschikbaar. Beide systemen beschikken over een automatische afstemfunctie en een zelflerende automatische prioriteitsschakeling.

De open, oorbedekkende RS 130 met zijn omschakelbare SRS Surround Sound is een echte home-cinemaspecialist. De processor genereert een perfecte surroundgeluidservaring met een "normale" stereogeluidsbron, waardoor de RS 130 het luisterniveau tot ongekende hoogten tilt. Het open ontwerp en de gedetailleerde geluidsweergave maken van de hoofdtelefoon ook de ideale partner voor moderne muziek op home-audiosystemen.

De RS 140 garandeert een totale ontspanning, of u nu muziek beluistert of tv kijkt. Hij is vooral geschikt voor liefhebbers van luide muziek, want het gesloten, oorbedekkende ontwerp zorgt ervoor dat de muziek in de hoofdtelefoon blijft. "Luisteren zonder anderen te storen" is het motto. De omschakelbare compressiefunctie maakt het tv-geluid kristalhelder. Met de balansregeling kan de gebruiker bovendien het rechter- en linkerkanaal van de hoofdtelefoon afzonderlijk aanpassen naar eigen voorkeur. Het hoge geluidsdrukniveau van 110 dB zorgt ervoor dat tv-geluid luid en duidelijk wordt ontvangen. Dat is vooral goed nieuws voor mensen met gehoorproblemen.

De technische gegevens van de nieuwe draadloze hoofdtelefoons zijn bepaald indrukwekkend: hun harmonische vervorming is lager dan 0,5% en beide hoofdtelefoons hebben een autonomie van meer dan 20 uur. Met hun comfortabel en licht ontwerp (275 g voor de RS 130; 280 g voor de RS 140) staan deze twee nieuwkomers garant voor urenlang perfect luisterplezier.

Prijs RS 130: € 149
Prijs RS 140: € 179

Leverdatum nog niet exact bekend.

Meer info: info@stereohouse.be

Keer terug naar het nieuws...