0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Audio en video nieuws

 

Bekijk hier recentste nieuws...

 

Schrijf u hier gratis in op onze nieuwsbrief !

Naam:

E-mail:

 

 

Overal in huis draadloos TV kijken !

 

Ook al heeft u meerdere antenne-aansluitingen in huis, soms wilt u op een andere plaats televisie kijken, onafhankelijk van de antenne-aansluiting. Niets is er zo vervelend te moeten hakken en breken om kabels te trekken. Met de nieuwe Marmitek TV Anywhere hoeft dit niet meer en kijkt u draadloos overal in huis TV!

 

Prijs: 155 EURO (op 23-02-10)

TV Anywhere Marmitek draadloos tv kijken

 

Verzend draadloos TV-signaal, dwars door muren en plafonds! Overal in huis (of tuin) tv kijken zonder extra Coax kabels te hoeven leggen. Met ingebouwde TV-tuner, zodat u niet afhankelijk bent van de tuner van bv. uw videorecorder. Inclusief 6in1 universele afstandsbediening.

 

Wat is het en hoe werkt het?
De Marmitek TV Anywhere is een audio-video zender die bestaat uit een zender, ontvanger en universele afstandsbediening. De zender wordt rechtstreeks aangesloten op de antenne-aansluiting en de ontvanger op de televisie. De zender met ingebouwde Philips tuner slaat alle beschikbare zenders op in zijn geheugen. Beeld en geluid wordt draadloos dwars door muren en plafonds verzonden.

 

tv anywhere draadloos tv kijken marmitek

 

Vrijheid blijheid
De TV Anywhere is bijzonder handig als u een extra televisie wilt plaatsen in de keuken, slaapkamer, kinderkamer of zelfs in de tuin. Ook kunt u nu in de slaapkamer een DVD-tje kijken terwijl de DVD-speler gewoon in de woonkamer blijft staan. Bent u uw interieur beu? Weet dat de TV met de ' TV Anywhere ' net zo makkelijk verplaatst kan worden als het (nieuwe) bankstel of de tafel.

Technische weetjes
Met de meegeleverde universele afstandsbediening bedient u niet alleen de tv, maar ook de DVD-speler, video of satelliet-ontvanger. Het signaal van de afstandsbediening gaat door muren en plafonds heen. De zender heeft ook een extra aansluitmogelijkheid voor de video of DVD-speler. De kanalen kunnen op heel eenvoudige manier in de juiste volgorde gezet kunnen worden.

 

Download gebruiksaanwijzing (pdf)...

 

Download folder (pdf)...

 

Veel gestelde vragen (FAQ)...

 

 

BESTEL HIER !

 

 

 

 

Keer terug naar het nieuws...