0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

uit ons gamma

 

Wat is TV VLAANDEREN = "digitale TV & radio via de satelliet"

 

"Digitaal" omdat beeld en geluid niet meer analoog worden doorgestuurd, maar wel als pure data. Hierdoor blijft het signaal onaangetast door ruis, en ontvangt u steeds een perfecte DVD-kwaliteit.

"Via de satelliet" houdt dan weer in dat de signalen die worden uitgezonden vanuit de televisiestudio, via satellieten in de ruimte rechtstreeks worden doorgestuurd naar de schotelantenne van de eindgebruiker, zonder tussenkomst van een kabel of telefoonbedrijf.

TV Vlaanderen

 

Superieure beeld- en geluidskwaliteit

Dankzij deze rechtstreekse verbinding en de DVB-technologie (Digital Video Broadcasting) die wordt gebruikt, heeft digitale televisie via de satelliet dus via een superieure beeld- en geluidskwaliteit. Zeker in combinatie met een LCD- of Plasmascherm krijgt u een prachtig resultaat, maar ook met uw gewone televisie zult u versteld staan van het perfecte beeld.

TV VLAANDEREN richt zich exclusief op de Vlaamse televisiekijker met een aanbod van Vlaamse, Nederlandse, internationale en thema-zenders. Dit aanbod is bovendien altijd en overal te ontvangen in België en wordt aangevuld met honderden zenders die u gratis kan ontvangen via de ASTRA satelliet! Daarmee biedt TV VLAANDEREN u de mééste zenders in de béste kwaliteit aan de láágste prijs.

Kan ik TV VLAANDEREN in mijn stad of gemeente ontvangen?

TV VLAANDEREN is, in tegenstelling tot kabeltelevisie, overal in België te ontvangen. Niemand, ook geen gemeentebestuur, kan u het recht op het plaatsen van een schotel ontnemen. Ook belastingen op het plaatsen van een schotel zijn bij mededeling van de Europese Commissie verboden. Wel kunnen er beperkingen zijn rond de locatie en de grootte van de schotel.

Verder dient u rekening te houden met enkele belangrijke aandachtspunten:

TV Vlaanderen

 

Wanneer er voor de schotel bijvoorbeeld een obstakel van 5 meter hoog staat, moet uw schotel op 10 meter afstand van het obstakel staan. Lukt dit niet, dan dient u uw schotel hoger te plaatsen zodat het signaal over het obstakel heen te ontvangen is. Bij het berekenen van de afstand tot het obstakel kan u de hoogte waarop u schotel installeert steeds aftrekken van de hoogte van het obstakel.