0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

uit ons gamma

 

Voordelen TV VLAANDEREN

 

Digitale televisie via de satelliet en een abonnement bij TV VLAANDEREN bieden massa's voordelen. We sommen ze hier graag voor u op:


. Gevarieerd zenderaanbod met extra mogelijkheden
. Scherpste prijs: slechts 9,90 euro per maand* voor het Basispakket
. Plus honderden GRATIS radio en televisie zenders
. Beschikbaar voor alle Vlamingen in heel België
. OVERAL en ALTIJD te ontvangen
. Vrije keuze in hardware
. Vrije keuze voor installatie
. Digitaal beeld en geluid in superieure kwaliteit
. Digitale televisie op meerdere toestellen
. Extra diensten
. GRATIS optie erotiek


Gevarieerd zenderaanbod met extra mogelijkheden!

Het TV VLAANDEREN zenderaanbod biedt Vlamingen een interessant Basispakket met in de eerste plaats alle grote Vlaamse televisiezenders, de VRT radionetten en Q Music. Bovendien vinden fans van sport, film, muziek, nieuws én erotiek ook hun gading bij zenders als Discovery Channel, Extreme Sports, Mezzo, Private Spice of Hallmark. Uniek in België is de Nederlandstalige muziekzender TV Oranje, die de Vlaamse revival van het levenslied nog meer animo zal geven! Met een Pluspakket ontvangt u bovendien nog tal van extra zenders zoals Nickelodeon, Boomerang en MTV.

 

Scherpste prijs: slechts 9,90 euro per maand* voor het Basispakket!
TV VLAANDEREN is dé goedkoopste manier om digitale televisie en radio te ontvangen met een tarief van slechts 9,90 euro per maand* voor het volwaardige zenderaanbod van het Basispakket. Voor de zeventien extra zenders van het Pluspakket betaalt u nauwelijks meer. Voor een totaalprijs van 13,90 euro per maand* ontvangt u álle zenders uit het TV VLAANDEREN zenderaanbod.

Plus honderden GRATIS radio en televisie zenders!
Een van de grote voordelen van digitale televisie via satelliet, zijn de vele internationale zenders die men gratis kan ontvangen. Dit zijn vaak gekende zenders die bij andere aanbieders van digitale televisie in betaalpakketten worden aangeboden. Via de ASTRA satelliet ontvangt men gratis meer dan vierhonderd internationale radio- en televisiezenders. Gekende zenders zijn bijvoorbeeld Arte, CNN, BBC World, CNBC, TV5, Rai Uno, Al-Jazeera, Real Madrid TV, Euronews, RTBF Sat... Ook minder gekende maar voor liefhebbers interessante zenders zijn o.a. the Travel Channel, Raceworld, Deluxe Music, MTV Central en Cubavision..

 

Beschikbaar voor alle Vlamingen in België!
TV VLAANDEREN is de enige nationale aanbieder van digitale televisie en radio die niet gebonden is aan een bepaalde regio of stad. Technisch gezien kunt u zelfs in bijna heel Europa TV VLAANDEREN ontvangen. Door bepalingen ter bescherming van auteursrechten is het alleen toegestaan om in België te kijken naar het zenderaanbod van TV VLAANDEREN. Daarnaast dient het abonnement op een Belgisch adres geregistreerd te zijn en dient de betaling via een Belgische bankrekening te verlopen.

 

OVERAL en ALTIJD te ontvangen!
Met TV VLAANDEREN kan u met éénzelfde abonnement overal in België digitale televisie ontvangen. Het abonnement is namelijk niet aan uw thuisadres gebonden, maar slechts aan de TV VLAANDEREN smartcard die u overal mee naar toe kan nemen. Uw TV VLAANDEREN schotelset kan u dus ook gewoon gebruiken op vakantie, op de camping of in uw buitenverblijf.

 

Vrije keuze in hardware!
TV VLAANDEREN is de enige provider van digitale televisie waarbij u ook third-party ontvangers en andere hardware kan gebruiken. U bent niet verplicht onze gecertificeerde hardware te gebruiken om van TV VLAANDEREN te kunnen genieten. U bepaalt volledig zelf hoeveel u wenst te betalen voor uw hardware en wat deze moet kunnen. U dient er alleen op te letten dat uw ontvanger compatibel is met de TV VLAANDEREN smartcard. TV VLAANDEREN biedt daarom ook gecertificeerde hardware aan tegen uiterst voordelige prijzen. Hiermee bent u steeds volledig zeker van ontvangst van TV VLAANDEREN.

 

Vrije keuze voor installatie!
Voor de installatie van uw handleiding kan u een beroep doen op uw dealer of een onafhankelijke installateur, of u kan dit natuurlijk ook gewoon zelf doen. Bij de hardware van TV VLAANDEREN vindt u steeds een uitgebreide handleiding terug voor wie de handen zelf uit de mouwen wil steken. Ook hierin laat TV VLAANDEREN u volledig vrij om zelf te kiezen hoeveel u wenst te betalen.

 

Digitaal beeld en geluid in superieure kwaliteit!
Digitale satelliet functioneert volgens Digital Video Broadcasting (DVB) standaard. De meeste satellietontvangers hebben betere aansluitmogelijkheden dan andere ontvangers. In de praktijk heb je beeld en geluid in DVD-kwaliteit. Digitaal geluid is mogelijk mits de gebruiker over een digitale versterker beschikt. De meeste satellietontvangers hebben ook een betere videoaansluiting die vooral in combinatie met een LCD- of Plasma-tv een prachtig resultaat geeft. Omdat het tv-signaal digitaal wordt verwerkt, is er in principe altijd een perfecte beeldkwaliteit en geen kwaliteitsverlies door omzetting naar kabel of DSL. Uiteraard kunt u uw oude (breedbeeld) televisie ook gebruiken met een abonnement van TV VLAANDEREN. U zult versteld staan van de optimale beeldkwaliteit!

 

Digitale televisie op meerdere toestellen!
Vooralsnog is het zo dat u per ontvanger slechts één televisietoestel kan aansluiten. Dit is zo bij iedere vorm van digitale televisie, niet enkel bij TV VLAANDEREN. Voor een bijkomend televisietoestel kan u bij TV VLAANDEREN echter het Vlaams pakket laten registreren op uw tweede (of zelfs derde) smartcard voor slechts 2 euro per maand. Hiermee ontvangt u dan de negen Vlaamse televisiezenders. Aangezien u uw smartcards onderling steeds kan wisselen, kan u op die manier overal in huis uw favoriete zender bekijken!

 

Extra diensten!
Bij TV VLAANDEREN zit teletekst in het standaardaanbod. De EPG (Elektronische Programma Gids) van TV VLAANDEREN kan geconsulteerd worden als programmagids en biedt de mogelijkheid om gemakkelijk een keuze te maken uit de verschillende kanalen. Navigeren door het menu gebeurt vlot en snel. De Piloot-functie laat u bovendien zelfs toe om informatie over de programmering van andere zenders op te roepen zonder het beeld te moeten verlaten.

 

GRATIS optie erotiek!
In het zenderaanbod van TV VLAANDEREN heeft u een gratis optie erotiek. Dit is in te stellen voor 0 of 24 uur per dag. Bij de meeste satellietontvangers (ook de goedgekeurde TV VLAANDEREN ontvangers) is er ook kinderslot, zodat zenders met gevoelige inhoud geblokkeerd worden voor uw kinderen.

* Incl.btw; excl. hardware, smartcard en éénmalige activeringsvergoeding van 29.95 euro