0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Audio en video nieuws APRIL 2005

 

Bekijk hier recentste nieuws...

 

Schrijf u hier gratis in op onze nieuwsbrief !

Naam:

E-mail:

 

 

Nieuw binnen: M1 mini theater van B&W

 

Bowers & Wilkins heeft een nieuwe, compacte luidsprekerreeks geïntroduceerd onder de noemer Mini Theater . Het Mini Theater concept van B&W omhelst een aantal compacte M1 satellieten welke gecombineerd kunnen worden een subwoofer van B&W . De M1 satelliet luidspreker kan met enige "hulpstukken" zoals standaards en beugels op de grond, tafel, boekenplank of aan de muur geplaatst worden. De originele B&W standaards en beugels beschikken over weggewerkte kabelgoten. Volgens de fabrikant is het B&W Mini Theater zeer veelzijdig door de 2-weg M1 luidspreker, welke over een zeer stijve non-resonante behuizing beschikt.

De tweeter van de M1 is een variant op de B&W 1-inch metal dome driver, geïnspireerd op de taps toelopende buisvorm van de Nautilus tweeters. De 4-inch laag- en middentoner is voorzien van een conus welke vervaardigd is uit o.a. geweven glasvezel. De M1 wordt geleverd met een tafelstandaard waarop de satelliet zowel horizontaal als vertikaal bevestigd kan worden. Optioneel kan de M1 voorzien worden van voornoemde vloerstandaard of muurbeugel, waardoor de speaker altijd op de meest ideale positie geplaatst kan worden. De M1 is zowel per stuk, per paar en als set leverbaar.

De Mini Theater 10 set bestaat uit vijf M1's voor front, center en surround weergave en voor de lage tonen wordt een AS2 sub meegeleverd. De AS2 sub is ondanks zijn geringe diepte van 38 cm in staat om een stevige dynamische basweergave te doen, aldus de fabrikant.
AS2 subwoofer B&W Mini Theater M1

Onmiddellijk leverbaar.

 

Bekijk hier de verschillende sets en meer info...

B&W Bowers and Wilkins M1 Mini Theater

Keer terug naar het nieuws...