0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be
B&W luidsprekers : Mini Theater 2016

 

Bowers & Wilkins Mini Theatre Serie is een van de grootste successen geweest in de wereld van compacte Home Cinema systemen. Sinds de lancering zes jaar geleden heeft dit systeem veel lovende reviews en awards ontvangen. Met de introductie van de MT-60D en de MT-50 tilt Bowers & Wilkins de prestaties van zowel stereo als home cinema naar een nog hoger niveau.

 

De M-1, PV1D en de ASW608 zijn te verkrijgen in een compleet MT-60D of MT-50 systeem maar zijn ook per stuk te koop. Alle producten zijn beschikbaar in de fraaie afwerkingen mat zwart of mat wit.


MT60D : 2699,00 /set

MT-60D Mini Theater B&W Bowers & Wilkins

Zoekt u een compromisloos home theater systeem dat moeiteloos geïntegreerd kan worden in elk interieur, maak dan kennis met het MT-60D home cinema systeem. Het pakket bestaat uit vijf M-1 luidsprekers en de zeer indrukwekkende PV1D subwoofer. De kracht, contole en soeplesse van dit systeem staan garant voor de ultieme filmbeleving.

 

All-round prestaties

De PV1D biedt veel meer dan de gemiddelde subwoofer. Behalve de inherente sterkte van de bolvormige constructie en de tegenover elkaar opgestelde eenheden maakt het digitale platform hem extreem flexibel. Deze subwoofer vormt het hart van het MT-60D systeem, maar kan ook worden toegepast met grotere luidsprekers in talloze home theater systemen, of deel uitmaken van een stereopaar in een 2.1 muzieksysteem. Een OLED display en aanraak toetsen geven gemakkelijk toegang tot een aantal voorinstellingen en afstel opties, terwijl een speciale versie van de SubApp™ PC software nog meer bijzondere setup mogelijkheden biedt.

De som der delen...

Vanaf het begin is de M-1  ontworpen als een eenheid. De perfecte samenwerking tussen de M-1 luidspreker en de PV1D maakt dit het ultime home cinema systeem. Na een volledige herziening van de technologie, nieuw ontwikkelde eenheden, handgemaakte wisselfilter en de solide behuizing klinkt de M-1 beter dan ooit. De spreiding is verbeterd, het stereobeeld is uiterst nauwkeurig en de prestaties zijn indrukwekkend.

Het MT-60 pakket combineerd de M-1 luidspreker met de compacte maar krachtige ASW608 subwoofer voor een adembenemende home cinema ervaring

Model MT-60
Satellieten 5 x M-1
Subwoofer PV1D
Afwerking Matzwart
Matwit

MT-50 : 1 575 euro / setMT-50 Mini Theater B&W Bowers & Wilkins

De MT-50 brengt de ultieme filmbeleving naar uw woonkamer. In de beste films sluit alles perfect op elkaar aan. Acteurs, dialoog, plot: wanneer al deze afzonderlijke elementen moeiteloos samenkomen, bent u verzekerd van een fantastische bioscoopervaring.

Dankzij vijf veelzijdige M-1 luidsprekers wordt een ongekende cinema ervaring gecreerd. Compact en discreet waardoor de M-1 overal geplaatst kan worden

Een compacte subwoofer met een groots geluid, dat is de ASW608. Uitstekend te combineren met M-1 luidsprekers in het MT-50 systeem. Zowel de M-1 als de ASW608 zijn te verkrijgen in mat zwarte of mat witte afwerking.

Het MT-50 pakket combineerd de M-1 luidspreker met de compacte maar krachtige ASW608 subwoofer voor een adembenemende home cinema ervaring
Model MT-50
Satellieten 5 x M-1
Subwoofer ASW608
Afwerking Matzwart
Matwit

MT 610 : 1725,00 / setMT-50 Mini Theater B&W Bowers & Wilkins

De MT-610 brengt de ultieme filmbeleving naar uw woonkamer. In de beste films sluit alles perfect op elkaar aan. Acteurs, dialoog, plot: wanneer al deze afzonderlijke elementen moeiteloos samenkomen, bent u verzekerd van een fantastische bioscoopervaring.

Dankzij vijf veelzijdige M-1 luidsprekers wordt een ongekende cinema ervaring gecreerd. Compact en discreet waardoor de M-1 overal geplaatst kan worden

Een compacte subwoofer met een groots geluid, dat is de ASW610. Uitstekend te combineren met M-1 luidsprekers in het MT-50 systeem. Zowel de M-1 als de ASW610 zijn te verkrijgen in mat zwarte of mat witte afwerking.

Het MT-610 pakket combineerd de M-1 luidspreker met de compacte maar krachtige ASW610 subwoofer voor een adembenemende home cinema ervaring
Model MT-610
Satellieten 5 x M-1
Subwoofer ASW610
Afwerking Matzwart
Matwit


M1 : mini theater : 225,00 /stuk
b&w m1 minitheater luidspreker surrond stereohouse fransvaneeckhout
m1 minitheater surrond cinema fransvaneeckhout stereohouse b&w b&w m1 fransvaneeckhout stereohouse surrond

 

De M-1 is een stijlvolle, compacte en uiterst krachtige luidspreker. Ideaal voor gebruik in een stereo of surround opstelling. Het handmatig geselecteerde wisselfilter, de nieuwe drivers en de verbeterde kwaliteit van de behuizing staan aan de basis van het vernieuwde ontwerp.

Het resultaat is een compacte luidspreker met een formidabele klank. De M-1 heeft een verbeterde spreiding en een nog realistischer geluidsbeeld. De verbeteringen van de nieuwe M-1 zijn dermate groot dat deze probleemloos uw huidige stereo luidsprekers kunnen vervangen.

Dankzij de veelzijdigheid van de M-1 past deze in elke omgeving. De luidspreker kan gebruikt worden als boekenplank model of gemonteerd worden op de speciaal ontwikkelde stand. Met de bijgeleverde wall bracket kan de M-1 eenvoudig worden gemonteerd aan de wand. In een home cinema opstelling kan de M-1 horizontaal worden gekanteld voor gebruik als centerkanaal. Bij zowel films als muziek; de M-1 creeert een onvergetelijke ervaring die je lang bij zal blijven. Deze luidspreker is leverbaar in de fraaie afwerkingen mat wit of mat zwart.

Specificaties
Model M-1
Aansturing 1x ø25 mm (1in) metalen Nautilus™ dome tweeter
1x ø100 mm (4in) geweven glasvezel dome laag/midden
Gevoeligheid 85 dB spl (2,83 V, 1 m)
Nominale impedantie 8 ohm (minimum 4 ohm)
Frequentie wisselfilter 4 kHz
Aanbevolen vermogen versterker 20 – 100 W in 8 ohm niet clippend programma
Hoogte 248 mm (9,8 in)
Breedte 114 mm (4,5 in)
Diepte 162 mm (6,4 in)
Netto gewicht 2,3 kg (5 lb) incl. tafelvoet
Behuizing Matwit of matzwart

B&W Subwoofers

 

PV1D ; 1599,99 €
ASW610 :599,99 €
ASW608 : 449,99 €
meer info : klik hierpv1d b&w subwoofer woofer fransvaneeckhout stereohouse meer info : klik hierasw610 b&w woofer subwoofer stereohouse fransvaneeckhout meer info: klik hierasw608 b&w subwoofer woofer stereohouse fransvaneeckhout

Met de originele PV1 hebben we de grenzen van het technologische design verlegd. Deze iconische subwoofer werd dankzij zijn opvallende uiterlijk en krachtige prestaties een begrip in de wereld van home cinema. De vernieuwde PV1D gaat verder; een nieuw digitaal platform, nieuwe drive units en verbeterde versterking maken dit de perfecte subwoofer voor gebruik in home cinema of stereo opstellingen.

De PV1D's inherente sterkte van de bolvormige constructie en de symmetriche plaatsing van twee drive units maakt de subwoofer perfect gebalanceerd en verbetert tegelijkertijd de drukverdeling in de kast. Zelfs bij grote film explosies blijft de behuizing vrij van trillingen en resonanties. Een nieuwe 400 Watt versterker zorgt voor de dynamiek, kracht en souplesse.

Dankzij het bekroonde digitale platform van de DB-1 kan de PV1D perfect worden afgesteld. Houdt u van diepe bas effecten in films of de subtielele laagweergave in klassieke muziekstukken. Een nieuwe versie van de Bowers & Wilkins SubApp software maakt het mogelijk om de PV1D vanuit uw luisterpositie optimaal in te stellen. Enkel een Windows PC op de PV1D aansluiten via een USB kabel volstaat om alles perfect in te regelen.

De ASW610 subwoofer is een fraai compromis tussen de bescheidener ASW608 en het enorme vermogen van de ASW610XP. Dankzij de langeslag woofer van 250 mm kan de ASW 610 grote hoeveelheden lucht verplaatsen wat nodig is voor hoogwaardige basweergave, terwijl de high-end 200 W klasse 'D' versterker zorgt het benodigde vermogen, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

In alle 600 Serie subwoofers bestaan de membramen uit een robuuste, fijnafgestemde mix van papier, Kevlar® fiber en hars. Dit zorgt voor de stugheid die nodig is om de grote fysieke krachten, die worden opgewekt door de spreekspoel en de druk in de behuizing, te weerstaan.

Door de zeer solide constructie van de kast word vervorming geminimaliseerd terwijl de basprecisie en luistergenot worden gemaximaliseerd

 
Dankzij de langeslag woofer van 200 mm kan de ASW 608 grote hoeveelheden lucht verplaatsen die nodig is voor hoogwaardige basweergave, terwijl de high-end 200 W klasse 'D' versterker zorgt voor de nodige koeling van de compacte unit, ook wanneer de muziek of de filmactie een hoogtepunt bereikt.

In alle 600 Serie subwoofers bestaan de membramen uit een robuuste, fijnafgestemde mix van papier en Kevlar® fiber en hars die zorgt voor de stugheid die nodig is om de grote fysieke krachten die worden opgewekt door de spreekspoel en de druk in de behuizing, te weerstaan.

De ultrasolide constructie levert dreunende bas, drumslagen en speciale filmeffecten. Vervorming wordt geminimaliseerd terwijl de basprecisie, het vermogen en het luistergenot gemaximaliseerd worden.

 

   
stereohouse fransvaneeckhout roeselare
 
B&W M1 mini theater kost 225 euro/stuk

 

b&w m1 mini theather pv1 surrond luidspreker loudspeaker bookself boekenplankluidspreker surrondluidspreker

 

De M-1 is een stijlvolle, compacte en uiterst krachtige luidspreker. Ideaal voor gebruik in een stereo of surround opstelling. Het handmatig geselecteerde wisselfilter, de nieuwe drivers en de verbeterde kwaliteit van de behuizing staan aan de basis van het vernieuwde ontwerp.
Het resultaat is een compacte luidspreker met een formidabele klank. De M-1 heeft een verbeterde spreiding en een nog realistischer geluidsbeeld. De verbeteringen van de nieuwe M-1 zijn dermate groot dat deze probleemloos uw huidige stereo luidsprekers kunnen vervangen.
Dankzij de veelzijdigheid van de M-1 past deze in elke omgeving. De luidspreker kan gebruikt worden als boekenplank model of gemonteerd worden op de speciaal ontwikkelde stand. Met de bijgeleverde wall bracket kan de M-1 eenvoudig worden gemonteerd aan de wand- of plafond. In een home cinema opstelling kan de M-1 horizontaal worden gekanteld voor gebruik als centerkanaal. Bij zowel films als muziek; de M-1 creeert een onvergetelijke ervaring die je lang bij zal blijven. Deze luidspreker is leverbaar in de fraaie afwerkingen mat wit of mat zwart.

 

 

b&w stereohouse vaneeckhout luidsprekers speakers

MT-60D : € 2 699,00 / set

MT-60D Mini Theater B&W Bowers & Wilkins

5 x M 1 en PV1D

 

De gloednieuwe Mini Theatre Serie omvat twee systemen: MT-60D en MT-50. De nieuwe M-1 luidspreker vormt de basis van beide speakersystemen. Voor perfecte laagweergave beschikt het MT60D pakket over de nieuwe PV1D subwoofer. Een digitaal platform, verbeterde units en de krachtige 400Watt versterker maken de PV1D tot een van de best presterende subwoofers in zijn klasse.

 

MT-50 : € 1 575,00 € / set

MT-50 Mini Theater B&W Bowers & Wilkins

5 x M 1 en ASW608

 

Het MT-50 pakket bestaat net als de MT-60D uit vijf M-1 luidsprekers maar dan in combinatie met de ASW608 subwoofer.

 

 

 

 

5 x M 1 en ASW610 = € 1 725

PV1D actieve subwoofer : € 1 599,00

luidspreker asw750 hometheater B&W bowers and wilkins speakers luidspreker luidsprekers

Active, 400W, digital platform, OLED display, EQ, Easy Configurable via PC

 

De PV1D mag gerust de meest succesvolle subwoofer van Bowers & Wilkins worden genoemd. Het revolutionaire akoestische ontwerp van zijn voorganger blijft gehandhaafd maar de nieuwe PV1D stapt over op het bekroonde digitale platform van de DB-1 subwoofer. Deze digitale upgrade zorgt voor nog meer flexibiliteit en instelmogelijkheden. Samen met de verbeterde drive units en versterkers zorgt de PV1D voor een waanzinnige weergave van filmexplosies of subtiele muziekopnamen.

 

Een nieuw OLED-display op de PV1D biedt eenvoudige toegang tot het menu. Vier EQ combinaties zijn al ingesteld, waarbij elke instelling de weergave van muziek of film verbetert. Een nieuwe versie van de Bowers & Wilkins SubApp software maakt het mogelijk om de PV1D vanuit uw luisterpositie optimaal in te stellen. Enkel een Windows PC op de PV1D aansluiten via een USB kabel volstaat om alles perfect te regelen.

 

 

 

ASW608 : € 450,00

B&W ASW608 subwoofer

Active, 200W Class D, 8" subwoofer

 

 

meer info : klik hier

ASW610 : € 600,00

B&W ASW608 subwoofer

Active, 200W Class D amplifier, 10" subwoofer

 

 

meer info:klik hier

Vloerstand M-1 kost 150 euro / stuk

M-1 Mini Theater B&W Bowers & Wilkins

Er zijn drie mogelijkheden om de M-1 op te stellen: tafelvoet, muurbeugel of vloerstand. Elk van de drie mogelijkheden bezit een ingang voor de signaalkabel en een steun "arm" die het signaal op de luidspreker overdraagt via een combinatie van de metalen arm en een hoogwaardige draad in het hart ervan.