Technics CD-speler SL-C700 : 999,99 €

technics slc700 cd stereohouse fracato vaneeckhoutslc700 vaneeckhout fracato stereohouse roeselare

Premium Class SL-C700

Geeft een hoogwaardige en accurate muziekweergave, haalt het maximale uit een muziek-CD.

slc700 stereohouse technics fracato vaneeckhout

Digitaal oversampling filter met ultralage vervorming

Het filter voor de digitale oversampling maakt gebruik van Technics’ eigen algoritme dat het ‘image’ verschuift naar een niveau onder -160dB.
Hierdoor wordt een warmer en ruimtelijker geluidsbeeld verkregen.

High-Res Re-master

Technics heeft een signaalprocessor ontwikkeld die zowel de sample-frequentie als de bit-diepte kan vergroten.
De High-Res Re-master converteert audiosignalen naar een resolutie van maximaal 176kHz/24-bits voor een zo natuurgetrouw en expressief mogelijke weergave van de originele muziek.

Componenten van hoge kwaliteit

Het voedingscircuit en de signaalpaden, welke een grote invloed hebben op de geluidskwaliteit, zijn gemaakt met hoogwaardige elektrolytische condensatoren en filmweerstanden die door middel van uitgebreide luistertests zijn geselecteerd.

Op 1x Snelheid Afspelen

Om door het mechaniek en de motor gegenereerde geluiden te minimaliseren wordt een CD op 1x snelheid afgespeeld. Dit minimaliseert fluctuaties in de voeding en maakt het weergeven van subtiele details mogelijk.

High-Precision Master Clock

Maakt gebruik van een high-precision crystal als master voor de klok. Dit synchronisatiesysteem bestuurt de CD Soc, Audio DSP en D/A converters wat resulteert in een accurate weergave van diverse content.

Hoogwaardig Analoog Circuit

Maakt gebruik van een high-precision crystal als master voor de klok, en onafhankelijk van elkaar opererende hoogwaardige D/A-converters (Burr-Brown PCM1795) voor het linker- en het rechterkanaal.
De circuits zijn volledig symmetrisch opgebouwd om interferentie tussen het linker en rechter kanaal te elimineren.
Voorts zijn de signaalpaden zo kort mogelijk gehouden om signaalverlies tijdens transport te voorkomen. Met als resultaat een heldere en expressieve geluidsweergave.

Extreem stevige metalen behuizing met dubbel chassis

Om te voorkomen dat trillingen en ruis de puurheid van het geluid aan kunnen tasten, heeft het Premium Systeem een stevige metalen behuizing met dubbele chassis’ bestaande uit een plaatstalen binnen-chassis en een plaatstalen buiten-chassis. stereohouse vaneeckhout frans roeselare hifi tv