Technics Netwerk-Audio Speler ST-C700 :999,99 €

>stc700 tuner netwerkspeler technics stereohouse vaneeckhout fracatostc700 technics fracato stereohouse vaneeckhout

Premium Class ST-C700

stc700 stereohouse fracato vaneeckhout technics

Technics Music App voor Smartphones en tablets

stc700 fracato stereohouse vaneeckhout technics
De Technics Music App toont, in combinatie met de Technics netwerk audiospeler, de muziek die is opgeslagen op een aangesloten DLNA-compatibele server, content dat is opgeslagen op het apparaat waarop de app staat en muziekbestanden op aangesloten USB-geheugenkaarten waardoor u de controle heeft over uw gehele muziekcollectie.
Wanneer de app gebruikt wordt in combinatie met de Technics versterker kunt u niet alleen het volume en de afspeelfuncties bedienen, maar ook de Bas, Mid en Treble-niveaus aanpassen.
Daarnaast maakt de Music App het mogelijk om gemakkelijk CD’s te rippen, tags bewerken, het importeren vanaf USB / Back-up, USB audio afspelen en diverse instellingen in combinatie met Technics Music.
Belangrijkste Eigenschappen - Simple and Intuitive Menu - DLNA Playback - USB Memory Playback - Multi Device Playlist Functions *1 - Bass/Mid/Treble Control on Technics Products *2 - Power Control en Setup Control op het Technics product *3 - Rip CD's, bewerk tags, importeer vanaf USB/Back-up, USB-audio afspelen en diverse overige instellingen *4
*1 Unable to include USB memory as multi device playlist. *2 Will not function when using Bluetooth as a music source. *3 Beschikbaar op de modellen: OTTAVA™(SC-C500)/SU-G30/SU-C550. *4 Beschikbaar op model ST-G30
fracato vaneeckhout stereohouse technics

Digital Noise Isolation Architecture

Net als in de SU-R1, maakt de ST-C700 gebruik van een jitter-reductie circuit om jitter te bestrijden: een common-mode filter voor de LAN-ingang en een Pulse transformator voor de digitale interface zorgen voor een schone en stabiele geluidsweergave door het binnendringen van externe ruis te verhinderen.

Virtuele Batterij Werking (Virtual Battery Operation)

Virtual Battery Operation reduces noise generated by the power supply circuit by using the reference potential generating circuit for charging the capacitor.

Optimally Activated Circuit System

Het Optimally Activated Circuit System biedt de mogelijkheid om verschillende digitale modules, zoals display, netwerk, USB en digitale interfaces, naar behoefte uit te kunnen schakelen, zodat de ruis die door deze apparaten wordt gegenereerd tijdens het afspelen van muziek wordt geminimaliseerd.

High Res Re-master

Technics heeft een signaalprocessor ontwikkeld die zowel de sample-frequentie als de bit-diepte kan vergroten. De High-Res Re-master converteert audiosignalen naar een resolutie van maximaal 192kHz/32-bits voor een zo natuurgetrouw en expressief mogelijke weergave van de originele muziek.

Ultra Low Distortion Oversampling Digital Filter

Technics heeft een signaalprocessor ontwikkeld die zowel de sample-frequentie als de bit-diepte kan vergroten. De High-Res Re-master converteert audiosignalen naar een resolutie van maximaal 192kHz/32-bits voor een zo natuurgetrouw en expressief mogelijke weergave van de originele muziek.

Hoogwaardig Analoog Circuit

Dit circuit maakt gebruik van een ruisarme Digitale Ruis Isolatie Architectuur, een nauwkeurige klok-generator en een hoogwaardige D/A-converter (Burr-Brown PCM1795). Het circuit na de D/A converter maakt gebruik van niet-magnetische filmweerstanden, Low-ESR film-condensatoren en audiofiele opamps (LME49720). stereohouse vaneeckhout frans roeselare hifi tv