Technics SU-C700 : 1499,99 €

technics suc700 versterker amplifiertechnics suc700 versterker amplifier stereohouse

Stereo Geïntegreerde Versterker SU-C700


Gebruikt een innovatieve, volledig digitale processing om een puur en accuraat signaal naar de luidsprekers te sturen.

Various Inputs

The SU-C700 supports a wide range of inputs, such as SPDIF, Analogue and Phono, as well as USB-DAC for connection of a PC.
The digital input terminal supports coaxial 192-kHz/24-bit PCM and optical 96-kHz/24-bit.
The USB DAC input terminal supports 192-kHz 32-bit PCM and 2.8-MHz/5.6-MHz DSD native playback (analogue output) and asynchronous transmission.
The SU-C700 converts analogue signals to high-precision 192-kHz/24-bit PCM signals using the A/D converter.
The full-digital system achieves high-purity reproduction from any content.

suc700 technics reborn stereohouse

Premium Class SU-C700

technics suc700 versterker amplifier stereohouse stereohouse vaneeckhout frans roeselare hifi tv

LAPC (Load Adaptive Phase Calibration)

Technics heeft, met luidsprekers aangesloten, de amplitude-fase karakteristiek van de versterker gemeten, en daar een adaptief luidsprekerimpedantie optimalisatie algoritme voor de Digital Signal Processing (DSP) voor geschreven, dat zorgt voor een ideaal impulsgedrag.
De op dit nieuwe algoritme gebaseerde correcties hebben een vlakke frequentierespons voor zowel de amplitude als de fase mogelijk gemaakt, iets wat niet mogelijk was geweest met conventionele versterkers.
Het resultaat is een geluidsweergave met een rijke ruimtelijke expressie.

Snelle, stille, lineaire voeding

De gestabiliseerde voeding reageert direct als er om veel stroom gevraagd wordt.
De combinatie van een grote Schottky diode, een gelijkricht-circuit met elektrolytische condensator, en een gestabiliseerde voeding garanderen dat er altijd voldoende voedingsreserve aanwezig is.

Batterij aangestuurde Klok-generator

Technics heeft dezelfde batterij-aangedreven klok-generator gebruikt die in het verleden al zo succesvol is gebleken in onze analoge versterkers.
Met als resultaat dat de precisie van het kloksignaal werd verbeterd, waardoor er een beter gedefinieerd geluid en een superieure ruimtelijke informatie gerealiseerd kon worden.

JENO Engine (Jitter Reductie en Noise Shaping Optimalisatie)

Net als de R1 is de SU-C700 een volledig digitale versterker en kan digitale signalen met een hoge resolutie weergeven zonder hinder te ondervinden van ruis of vervorming die ontstaat in de verschillende processen direct voor de uitgang naar de luidsprekers.
Technics heeft een nieuw, eigen jitter-reductie circuit ontworpen, waardoor de door jitter veroorzaakte vermindering van de geluidskwaliteit, een veelvoorkomend probleem bij conventionele digitale versterkers, wordt voorkomen.
Dit circuit bestaat uit een kloksignaal generator in het noise shaping systeem om jitter in de laagste frequenties te verminderen, en een erg nauwkeurige sample rate converter om jitter in de hoge frequenties te onderdrukken. stereohouse vaneeckhout frans roeselare hifi tv