0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Panasonic Viera plasma technologie

 

1. V-real

 

Panasonic Viera plasma technologie plasma-tv V-REAL

 

V-REAL is een verzamelnaam voor originele technologieën ontwikkeld door Panasonic om de totale beeldkwaliteit te verbeteren. Van invoer tot weergave, VIERA gebruikt alleen digitale videosignaalverwerking om onberispelijke, levendige, subtiele beelden te creëren met levensechte, diepzwarte kleuren. Beelden die zowel aantrekkelijk zijn om naar te kijken als een enorme impact op de kijker kunnen hebben. De toewijding van Panasonic om de allerbeste beeldkwaliteit te garanderen komt tot uiting in het feit dat alle hoofdonderdelen van VIERA - van processor over stuurprogramma tot scherm - volledig intern worden geproduceerd.

 

VIERA V-REAL PROCESSOR
Dit belangrijke onderdeel verwerkt het ontvangen videosignaal en levert een signaal van extreem hoge kwaliteit op dat mooie, high-definition beelden creëert, waardoor VIERA zich onderscheidt van andere plasmaschermen.

 

Panasonic Viera plasma technologie plasma-tv V-REAL

 

VIERA V-REAL STUURPROGRAMMA
Dit hoogwaardig stuurprogramma optimaliseert de schermprestaties. Hierdoor kunnen adembenemende beelden met zuivere details, subtiele bewegingen en fijne schakeringen worden weergegeven.

 

Panasonic Viera plasma technologie plasma-tv V-REAL

 

RUISONDERDRUKKER BEWEGENDE BEELDEN
Het ruisonderdrukkingscircuit voor bewegende beelden detecteert beeldpatronen die de neiging hebben om ruis te genereren en brengt de nodige aanpassingen aan om de beeldkwaliteit te optimaliseren. Het zorgt mee voor zuivere, scherpe beelden met een voortreffelijke gradatie, zelfs in scènes met sterk bewegende beelden. Het resultaat is een opvallende verbetering van de kwaliteit van bewegende beelden.

 

Panasonic Viera plasma technologie plasma-tv V-REAL

 

CONTRAST MANAGEMENT SYSTEM
De originele Panasonic-technologie optimaliseert het contrast door het aan te passen aan de beelden in elke scène. In plaats van gradatieverlies door gedeeltes van het beeld te helder of te donker te maken, past deze nieuwe technologie een juiste hoeveelheid contrastcorrectie toe op elk onderdeel van de scène. Het resultaat is een natuurlijk mooie weergave van elk onderdeel van de scène .

 

Panasonic Viera plasma technologie plasma-tv V-REAL

 

3D COLOUR MANAGEMENT (MEER EXPRESSIEVE BEELDEN)
Het Colour Management-systeem zorgt voor een precieze controle op basis van 3D-management van het kleurenverschil en de helderheid. Door die verbeterde controle worden veel expressievere beelden geproduceerd.

 

Panasonic Viera plasma technologie plasma-tv V-REAL

 

SUB-PIXEL CONTROLLER
De Sub-Pixel Controller elimineert gekartelde of troebele diagonale lijnen en produceert natuurlijkere randen. In tegenstelling tot conventionele systemen waarin de drie RGB-kleuren samen worden verwerkt, verwerkt dit geavanceerde systeem elke kleur afzonderlijk voor scherpere, natuurlijker ogende beelden.

 

Panasonic Viera plasma technologie plasma-tv V-REAL

 

 

2. G9 plasma panel

 

G9 Panasonic plasma-tv Viera

 

G9 Panel
Een hoge efficiëntie wordt bereikt door de verbetering van schermmaterialen, ribstructuren en elektrodevormen. Een stabiele, snelle ontlading dient om de lichtintensiteit uiterst gecontroleerd te kunnen weergeven. Deze kenmerken zorgen samen voor een betere helderheid.

 

G9 Panasonic plasma-tv Viera

 

Nieuwe Deep Black-filter
Doordat deze filter minder licht doorlaat, kunt u genieten van zuivere, wondermooie beelden met diepere, meer gedetailleerde zwarte kleuren. We hebben ook een originele Panasonic-antireflectielaag aangebracht op het oppervlak van de filter, om terugkaatsend licht en reflectie te onderdrukken.

 

G9 Panasonic plasma-tv Viera

 

Bekijk hier de Panasonic plasma-tv's...