0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

Digitale televisie : DVB-T

 

Waar is DVB-T te ontvangen in Vlaanderen?

 

ontvangst dvb digital video broadcasting digitale televisie

 

Voor wie is DVB-T interessant?

 

Je kan je afvragen waarom men nog de moeite doet om via de ether digitale televisiebeelden te versturen. Ondanks de wijd verspreide aanwezigheid van kabel in België zijn er nog heel wat mensen die geen kabelaansluiting hebben of het nooit zullen hebben. DVB-T is dan ook een handige oplossing voor:

 

antenne dvb digitale televisie tv

*Antennegebruikers ** Campings ** Mobilehomes ** Studenten - de jeugdkamer **Benzinestations  ** Sportkantines en -cafés     ** Bedrijven ** Binnenscheepvaart ** Truckers  ** Wielerliefhebbers  ** Enz ...

 

Met een buitenantenne is DVB-T in heel Vlaanderen te ontvangen. Wie vandaag met een buitenantenne de analoge zenders van TV1 - Ketnet/Canvas ontvangt kan met dezelfde antenne ook DVB-T ontvangen. 

 

Met een binnenhuisantenne is de ontvangst veel moeilijker te voorspellen. Ontvangst in een betonnen woning zal veel moeilijker zijn dan in een bakstenen woning, spiegelende beglazing is voor ontvangst slechter dan gewone beglazing, ontvangst op het gelijkvloers is moeilijker dan op de verdieping, . Proberen blijft hier de boodschap.

 

In tegenstelling tot analoge TV zal je bij DVB-T nooit slechte ontvangst hebben. Ofwel heb je ontvangst, ofwel niet.

 

De door ons geleverde settop boxen, werken in gans Europa en kunnen dus mee op vakantie ! !  U ontvangt dan de lokale zenders.

 

 

Ga naar het volgende hoofdstuk

 

Keer terug naar het vorige hoofdstuk

 

Inhoud "Digitale televisie : DVB-T" :

  1. Inleiding
  2. Wat is DVB-T ?
  3. Zenders
  4. Waar is DVB-T te ontvangen en voor wie is DVB-T interessant ?
  5. Settop boxen