0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be
06.09.2017 :nieuwe B&W 700-series 2 :ga verder naar de B&W 700 series 2 bladzijde
B&W 700 -702-703-704-705-706-707 B&W 700 luidspreker nieuw fransvaneeckhout B&W 700 luidspreker nieuw fransvaneeckhout
B&W 700 luidspreker nieuw fransvaneeckhout
B&W 700 luidspreker nieuw fransvaneeckhout
b&w stereohouse vaneeckhout luidsprekers speakers

 

 

 


 

 

 

 

 

 

archief :modellen voor 2015

 

B&W luidsprekers : 700 Serie ARCHIEF oude reeks

B&W luidsprekers : 700 Serie sold out

 

B&W 700 reeks luidsprekers

 

De 700 serie stelt, qua prestaties en qua vormgeving, een nieuwe norm in de betere klasse, voor toepassing in zowel muziekweergave als home theater. Alle modellen behalve DS 7 zijn levernaar in vijf soorten echt houtfineer - esdoorn, kersen, noten, beuken en Black Ash. De top- en centrum modellen hebben een gebogen bovenzijde en voorzijde uit één stuk. De DS 7 wordt geleverd in naar keuze zwart of wit gelakte uitvoering.
Het is de aandacht voor details dat deze luidsprekers onderscheidt van de massaproducten. Aan onze toch al indrukwekkende technologieën zijn nu verbeteringen aan zwoel behuizing als kast toegevoegd die niet alleen het luisterplezier verhogen door grotere nauwkeurigeheid en klankbalans, maar ook in detaillering en een realistisch klankbeeld tussen de luidsprekers.

 

705

B&W 700 luidsprekers 705

Download brochure (pdf)...

704

 

704 B&W bowers and wilkins speakers luidspreker luidsprekers

De 704 is de kleinste van de beide vloerstaande modellen in de serie en is een 2,5 weg systeem. Lage frequenties worden gereproduceerd door beide conussen gelijktijdig. Om een beter vertikale spreiding te krijgen is de onderste eenheid behoorlijk verzwakt boven 150 Hz, waardoor de bovenste Kevlar conus door kan gaan tot in het middengebied.

 

Download brochure (pdf)...

703

B&W 703 Nautilus luidsprekers

De grootste van twee vloerstaande modellen in de serie en een volledig drieweg systeem met gebruikmaking van een speciale Fixed Suspension Trandsucer (FST) eenheid voor een perfect middengebied. De combinatie van de geweven Kevlar conus en bijpassende mechanische ophanging maken het deze eenheid mogelijk de fijnste nuances in het signaal weer te geven. Dubbele woofers met stijve papier/Kevlar conussen en nog extra versterkt met onze unieke paddenstoel die als een gordel werkt, doen hun werk met de afgestemde Flowport om alle basfrequenties te verwerken. De buisbelaste tweeter is vrijstaand boven op de kast gemonteerd en geeft lucht aan de klank en vermindert de herkenning van de positie van de luidspreker.

 

Download brochure (pdf)...

HTM7

HTM7 B&W bowers and wilkins speakers luidspreker luidsprekers

De HTM 7 maakt gebruik van een sortgelijke combinatie van eenheden als de 705 en is qua timbre aangepast aan de andere luidsprekers in de serie voor toepassing in een op de 700 Serie home theater systeem. Voor de rol van centrumluidspreker is de kast breder en lager om meer effect te krijgen bovenop of direct onder de televisie. Uiteraard zijn de eenheden magnetisch afgeschermd om vervorming van het beeld te voorkomen.
In de voet van de luidspreker zijn schroefaansluitingen aangebracht om direct op een FS-700 stand geschroefd te worden.

 

Download brochure (pdf)...

DS7

hometheater B&W bowers and wilkins speakers luidspreker luidsprekers

De DS7 is een speciale wand surround speaker, naar keuze in dipoot of monopool afstraling in een home theater systeem. Het patroon wordt gekozen via een schakelaar op de voorzijde, of op afstand via een 12 V trigger van een surround processor. In de monopool functie werken alleen de twee eenheden op het front. In de dipool functie is de front tweeter uitgeschakeld; de beide eenheden aan de zijkant worden geactiveerd en de wisselfrequentie naar de woofer wordt verlaagd. De eenheden in de zijkant zijn onderling uit fase geschakeld, wat recht naar de wand een wigvormige geluidzone creëert. De luisteraar die zich in dit gebied bevindt, zal zich hierdoor niet bewust zijn van de positie van de luidsprekers en meer gereflecteerd geluid horen daarmee het diffuse karakter van het klankbeeld.

 

Download brochure (pdf)...

ASW700

actieve subwoofer asw700 hometheater B&W bowers and wilkins speakers luidspreker luidsprekers

Deze veelzijdige subwoofer is compact genoeg om ook in een kleinere kamer niet te domineren en tegelijk krachtig genoeg om een grotere kamer met krachtig en diep laag te vullen, zowel bij muziek als bij films.
De 250 mm (10") woofer met composiet Kevlar conus, grote magneet en hoog belastbare spreekspoel kan grote hoeveelheden lucht verplaatsen en biedt een grote controle voor een strakke laagweergave.
Om de oofer in de relatief kleine kast zijn werk te laten doen, heeft de subwoofer een krachtige 500 watt versterker met de benodigde correcties. Uitgerust met een hoogwaardige breedband klasse D versterker en een schakelende voeding is deze versterker bijzonder efficiënt en blijft daarbij betrouwbaar koel.

 

Download brochure (pdf)...

ASW750

subwoofer asw750 hometheater B&W bowers and wilkins speakers luidspreker luidsprekers

De ASW750 is qua concept vergelijkbaar met de ASW 700 maar is krachtiger en geeft dieper laag dankzij de grotere woofer, zwaardere versterker en de grotere kast. De 300 mm (12") woofer kan grote hoeveelheden lucht op lage frequenties op uiterst nauwkeurige wijze verplaatsen.
De krachtige 1000 watt versterker, gekoppeld aan de grote woofer biedt een niveau dat 4 dB hoger ligt dan bij de kleinere ASW 700.
De behuizing is uitgebreid versterkt en leverbaar in dezelfde houtfineers als de rest van de 700 Serie.

 

Download brochure (pdf)...

Stand FS-700 / CM

luidspreker asw750 hometheater B&W bowers and wilkins speakers luidspreker luidsprekers