0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

B&W luidsprekers : FPM Serie 2014-2015

 

B&W FPM speakers

 

De Bowers & Wilkins reeks Flat Panel Monitor biedt baanbrekende B&W technologie in een opmerkelijke, gestroomlijnde en eigentijdse vormgeving. Ontworpen met een sobere en aansprekende vorm en een dosis elegante die in high-end home cinema en audio componenten doorgaans ver te zoeken zijn.
Flat Panel Monitoren zijn geïnspireerd op de ontwikkelingen in de TV monitor technologie en zijn ontwikkeld voor combinatie met de nieuwe generatie hoge resolutie flat screen plasma en LCD TV's. Waar deze nieuwe schermen een hoge resolutie bieden en vervormingsvrije beelden in een ultra slanke behuizing, geven de FPM luidsprekers een superieure klank met minimale verstoring van het interieur en de bewegingsvrijheid in de kamer.
De drie modellen - FPM 4, FPM 5 en FPM 6 - zijn bedoeld voor combinatie met drie verschillende beeldformaten en zijn slechts 9 cm diep, net als het platste plasmascherm. Ze zijn leverbaar in een reeks kleuren en kunnen tegen de wand, op een stand of op tafel staan.

 

FPM2 kost 400/stuk

FPM 2 luidsprekers vlakke plasmascherm B&W bowers and wilkins speakers luidspreker homecinema hometheater surround

De slanke vorm van de FPM luidsprekers geeft hen een vrijwel totale vrijheid in opstelling: op een stand, tegen de wand of op een tafel. Daardoor zijn grootte, vorm en gewicht niet langer een belemmering bij het opstelling van de luidsprekers. De FPM werkt even goed, waar u ze ook opstelt, past bij uw kamer en vergroot uw luisterplezier.
Zo correspondeert de FPM 4 bijvoorbeeld met een beeldscherm van 106 cm (42"). De FPM 5, identiek in prestaties en belastbaarheid, is ietsje langer en komt overeen met een scherm van 127 cm (50"). Tenslotte, met iets grotere eenheden en verhoogde prestaties, komt de FPM 6 overeen met een beeldscherm van 152 cm (60").
Nadat u de gewenste grootte heeft bepaald, kiest u een kleur. FPM frames zijn leverbaar in drie verschillende uitvoeringen - geborsteld aluminium, antraciet en geborsteld zwart - passend bij de populairste vlakke beeldschermen. Weet dat hoe uw luidsprekers er ook uitzien, dit geen enkele invloed heeft op de klank.

NIEUW: Deze compacte FPM 2 met dezelfde eigenschappen als zijn grote broers, doch compacter voor home cinema surround systeem.

Te verkrijgen in zilver, antraciet en zwart hoogglans.

 

 

FPM4 kost 700 euro/stuk

 

FPM luidsprekers vlakke plasmascherm B&W bowers and wilkins speakers luidspreker homecinema hometheater surround

past bij 42 inch scherm

FPM5 kost 750 euro/stuk

FPM luidsprekers vlakke plasmascherm B&W bowers and wilkins speakers luidspreker homecinema hometheater surround

past bij 50 inch scherm

FPM6 kost 900 euro/stuk

luidsprekers vlakke plasmascherm B&W bowers and wilkins speakers luidspreker homecinema hometheater surround

past bij 60 inch scherm