0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be
stereohouse vaneeckhoutfrans outletstorehifi b&w

31.12.2015 : B&W NEW MEDIA

Zeppelin Wireless

zeppelin airplay b&w bluethooth streaming

Zeppelin Wireless De radicaal nieuwe Zeppelin Wireless combineert de nieuwste hifitechnologie met draadloze connectiviteit.

nu aan lanceerprijs 699,00 €

meer info

T7

T7 draagbare luidspreker airplay bluethooth b&w dockstation apple zeppelin

Maak kennis met onze 'pick-up-and-play' hifi-luidspreker. Met zijn perfecte formaat voor in de slaapkamer,
keuken of tuin is de T7 ons meest handzame en veelzijdige draadloze systeem ooit. Voor geweldig geluid op plekken waar andere luidsprekers niet kunnen komen.

NU AAN 349,00 €

meer info

A7

b&w a7 airplay streaming

Het ultieme draadloze muzieksysteem. De A7 combineert het beste wat wij aan audio-engineering en elektronica bieden met draadloze AirPlay-streaming van Apple. De A7 is een volledig streaming hifi-systeem in één discrete kast.

NU AAN 799,00 €

meer info

A5

a5 b&w speaker streaming airplay ipod ipad

A5 Puur, simpel en met een verbluffend geluid. Het discrete systeem van de A5 past vrijwel overal en is er volledig op gericht om het beste op het gebied van hoogwaardige audio en intuïtieve draadloze streaming te leveren met behulp van de AirPlay®-technologie van Apple.

NU AAN 499,00€

meer info

P7

b&w p7 headphone koptelefoon

Deze hoofdtelefoon is een enorme sprong voorwaarts qua geluidskwaliteit. Hij combineert geluid waarin de luisteraar echt wordt ondergedompeld met luxe comfort en een onberispelijke constructie.

nu aan 349,00 €

meer info

 

P5 bluethooth

p5 bluethooth b&w koptelefoon headphone

P5: draadloos topgeluid. P5 Wireless met aptX Bluetooth verlegt de norm voor geluidskwaliteit en gemak. Universele compatibiliteit, een accuduur van 17 uur en de bekroonde drivers en materialen van de P5: dit is echt een draadloze hifihoofdtelefoon.

nu aan 299,00 €

meer info

P5

p5 b&w headphone koptelefoon

Beleef uw favoriete muziek intenser met de P5 . De nieuwste editie is voorzien van een compleet nieuw driverontwerp dat de geluidsweergave naar een ongekend niveau tilt, terwijl hoogwaardige materialen voor luxe draagcomfort zorgen. Zie hem als uw persoonlijke concert – om mee te nemen.

nu aan 249,00 €

meer info

 

P3

p3 b&w headphone koptelefoon

De lichte, frisse, inherent solide en uiterst draagbare P3 biedt een uitzonderlijke geluidservaring. Deze stijlvolle en toch ingetogen hoofdtelefoon, die nu leverbaar is met een dynamisch assortiment kleuren, garandeert dat de drager zich van de massa onderscheidt.

nu aan 149,00 €

meer info

 

C5 : in-ear

b&w C5 inear headphone

De hoofdtelefoons uit de C5 Serie 2 leveren verbazingwekkend natuurlijk geluid en zitten zo prettig dat u amper merkt dat ze in heeft. De nieuwste editie is voorzien van vernieuwde drivers voor een nog betere geluidskwaliteit.

nu aan 149,00 €

meer info

panorama - soundbar

b&w panorama soundbaar airplay streaming

Verbeter het geluid van je tv drastisch met de Panorama 2. Een hoogwaardige soundbar waarmee films, muziek en games beter klinken dan je ooit had durven dromen.

nu aan 1999,99 €

meer info

zeppelin

zeppelin b&w apple ipod dockstation

dockstation voor ipod/iphone 30 pin-connector

 

was 599,00 nu aan 349,00 €

meer info

NOG 1 TOONZAALMODEL BESCHIKBAAR

MM1:actieve pc-speakers

B&W multimedia computerspeakers MM-1

MM-1 luidsprekers zijn echte hifi-luidsprekers, maar dan zo compact dat ze op uw bureau passen. Met behulp van technologie die is ontleend van de allerbeste studioluidsprekers, veranderen deze met aandacht voor detail en vakmanschap gebouwde computerluidsprekers uw computer in een echt hifisysteem. En bovendien zien ze er prachtig uit, passend bij de meest stijlvolle kantoorinrichtingen.

nu aan 499,00 €

meer info

b&w stereohouse vaneeckhout luidsprekers speakers

 

Zeppelin Wireless :699,99 €