0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be
01.02.2020 : B&W 700-series 2 overzicht 2020 (prijzen zijn per stuk) :
01/02/2020:nieuwe prijslijst(alle oude prijzen vermeldop de site zijn niet meer geldig vanaf 01.02.2020)

 

B&W 700 705-704-703-702-706-707 B&W 700 luidspreker nieuw fransvaneeckhout B&W 700 luidspreker nieuw fransvaneeckhout
B&W 700 luidspreker nieuw fransvaneeckhout
B&W 700 luidspreker nieuw fransvaneeckhout

702 S2 :2049,00 €

703 S2 :1549,00€

704 S2 :1249,00 €

705 S2 :1124,00 €

706 S2 :729,00€/stuk

b&w 702 floorspeaker fransvaneeckhout stereohouse

b&w 702 floorspeaker fransvaneeckhout stereohouse

Met zijn met koolstof versterkte Carbon Dome tweeter in een massieve behuizing en een ontkoppelde Continuum driver voor het midden,brengt deze vloerstaande topluidspreker geluid van studiokwaliteit in de woonkamer.Hij geeft de details haarscherp en nauwkeurig door,waardoor zelfs grootschalige opnamen verbluffend levensecht klinken.

meer info

b&w 703 floorspeaker fransvaneeckhout stereohouse

b&w 703 floorspeaker fransvaneeckhout stereohouse

Deze compromisloze vloerstaande drieweg-luidspreker vult zelfs het grootste vertrek met realistisch en natuurlijk geluid.Krachtige lage tonen komen brullend tot leven,terwijl de Continuum driver voor de midden en de koolstof versterkte Carbon Dome tweeter van de luidspreker een verbluffende helderheid verlenen aan vocalen en effecten in het hoog.

meer info

b&w 704 floorspeaker fransvaneeckhout stereohouse

b&w 704 floorspeaker fransvaneeckhout stereohouse

Dit is een slanke,elegante,vloerstaande luidspreker die onopvallend in de woonomgeving opgaat en de aandacht opeist die je van een veel grotere luidspreker zou verwachten.Muziek is een ontsluiering,met haarscherpe en exceptioneele realistische details.

meer info

b&w 705 speaker fransvaneeckhout stereohouse

Met geavanceerde technieken zoals het aan de 800 Series Diamand ontleende ontwerp met de tweeter on-top technologie brengt deze hoogwaardige tweeweg-luidspreker subtiele nuances in de muziek naar voren.Zelfs uitdagende instrumenten zoals piano worden met verbluffend niveau van realisme,presentie en transparantie overgebracht.

meer info

b&w 70 speaker fransvaneeckhout stereohouse

De 706 is een boekenkastluidspreker die ook op een standaard geplaatst kan worden.Zijn grote driver voor het midden/laag biedt het vermogen dat nodig is voor grotere vertrekken.Deze luidspreker biedt echt muzikaal inzicht in opnamen,zonder de details en ruimtelijkheid aan te tasten.

meer info

707 S 2 :524,00 €

HTM71 S2: 1199,00 €

HTM72 S2:779,00 €

DB4S : 1600,00 €

FS-700:499,00€/paar

b&w 707 speaker fransvaneeckhout stereohouse

Kleine luidspreker,groots geluid.De 707 is ontworpen voor gebruik op een boekenplank of standaard.Met zijn compacte behuizing is de 707 ideaal voor kleine tot middelgrote ruimtes.Het tweeweg-ontwerp en de geavanceerde drivers staan in voor een heldere,krachtige en opmerkelijke consistente geluidsweergave.

meer info

b&w htm71 speaker fransvaneeckhout stereohouse
b&w htm71 speaker fransvaneeckhout stereohouse

Door zijn ongeevenaard vermogen en transparantie is de stemweergave van deze grote drieweg centerluidspreker ongekend overtuigend.Hij is ervoor ontworpen met de grotere luidsprekers uit de 700 series te worden gecombineerd zoals de vloerstaande 703's.

meer info

b&w htm72 speaker fransvaneeckhout stereohouse
b&w htm72 speaker fransvaneeckhout stereohouse/>

Deze hoogwaardige tweeweg centerluidspreker is een geweldige keuze voor home cinema-opstellingen in kleinere ,krappere ruimtes.Combineer deze met de compactere luidsprekers uit de 700 series,zoals de 706 en/of 704.

meer info

Adb4 SUBWOOFER baskast woofer sub b&w

De met een krachtige 1000 Watt aan digitale versterking aangedreven subwoofer met de Aerofoil conusdrivertechnologie uit de 800 series levert ongeevenaarde precisie,controle en gezag.Dit is de perfecte partner voor de 700 series luidsprekers in een home audio-opstelling of als aanvulling op uw stereoset.

meer info

stands voor de 700-reeks

uitgaande CM Series 2 B1W De nieuwe luidsprekers in de 700 Series van Bowers & Wilkins

 

Geluid van studiokwaliteit met de nieuwe 700 Series van Bowers & Wilkins

Nieuwe technologie en modern design in de nieuwe Bowers & Wilkins 700 Series

De nieuwe 700 Series van Bowers & Wilkins bouwt voort op het succes van de CM Series en gebruikt de volledig nieuwe technologie uit de bekroonde
800 Series Diamond met gloednieuwe, op maat gemaakte innovaties. Het resultaat is de best presterende range luidsprekers in z’n prijsklasse.

 

Hoogwaardige technologie
De nieuwe 700 Series van Bowers & Wilkins levert uitzonderlijke prestaties met een breed en zeer volledig scala aan luidsprekers. Bijzonder aan de nieuwe 700 Series is de implementatie van hoogwaardige technologie die voor het eerst werd gebruikt in de recent gelanceerde high-end 800 Series Diamond, toonaangevende luidsprekers die door velen worden beschouwd als de beste luidsprekers ter wereld.

Continuum midrange driver
Onder de technologieën die zijn ‘doorgesijpeld’ van de 800 Series Diamond vinden we de revolutionaire Continuum midrange driver, het meest pure en transparante midrange-conusmateriaal dat Bowers & Wilkins ooit heeft ontwikkeld. Deze innovatie, geïntegreerd in elk model van de nieuwe 700 Series, onthult details in muziek die conventionele drive-units simpelweg niet kunnen weergeven.

Aerofoil basdriver
De nieuwe 700 Series plukt ook de vruchten van een op maat gemaakte versie van Bowers & Wilkins’ unieke basdriver met Aerofoil-profiel. De twee vlaggenschip modellen uit de nieuwe serie zijn daarnaast voorzien van tweeter-on-top behuizing, volledig vervaardigd (en gefreesd) uit een blok aluminium. Ook deze innovaties waren voor het eerst exclusief te bewonderen op de 800 Series Diamond.

Carbon tweeters
Eén van de meest vooraanstaande nieuwe technologieën in de nieuwe 700 Series zijn de met carbon verstevigde tweeters. Deze innovatie levert verfijnder en zuiverder hoogfrequent geluid en verlegt de break-up frequentie naar een ongekende 47 Khz. Het is zonder twijfel de best presterende ‘niet-Diamond’ tweeter die Bowers & Wilkins ooit heeft vervaardigd.

De combinatie van al deze technologieën, naast de talloze uren zorgvuldig afstemmen door de beste geluidstechnici ter wereld, levert een reeks luidsprekers op die gehoord moet worden om het te geloven.
707%20S2%20Satin%20White%20Front%20Beauty_low.jpg
Acht uitzonderlijke modellen
De nieuwe 700 Series omvat acht modellen waaronder drie vloerstaande modellen, drie monitor luidsprekers en twee center luidsprekers voor surround sound en thuisbioscoop. Alle modellen zijn verkrijgbaar in een luxe afwerking naar keuze: Gloss Black, Satin White of Rosenut.

 

Gloednieuwe subwoofer
Bij de lancering van de nieuwe 700 Series wordt ook een gloednieuwe subwoofer geïntroduceerd. Het vierde model uit de nieuwe DB Series, de DB4S, heeft een enkele woofer maar maakt wel gebruik van de techniek en innovaties van de DB2D. De subwoofer heeft een enkele 10inch Carbon Aerofoil driver aangevuld met een krachtige 1000w versterker en een digitale voorversterker met Dynamic EQ, Room EQ en een configuratiesysteem welke met een App te bedienen is. De subwoofer is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de modellen uit de nieuwe 700 Series.

 
 
De technologie:

Carbon Dome Tweeter
De nieuwe 700 Series introduceert een volledig nieuwe Bowers & Wilkins tweeter-technologie, de Carbon Dome. Deze bijzondere tweeter overbrugt het verschil in prestaties tussen de Aluminium Double Dome, gebruikt in de 600 Series, en de Diamond Dome, die te vinden is in de 800 Series Diamond. De Carbon Dome bestaat uit twee secties. Het voorste gedeelte is een 30 micron aluminium membraam dat werd verhard met een PVD (Physical Vapour Deposition) coating van carbon. De andere sectie is een 300 micron ring van carbon met dezelfde vorm als de dome. Deze worden vervolgens aan elkaar bevestigd en het resultaat is uitzonderlijke stijfheid die geluidsvervorming tegengaat zonder onnodige massa en die een eerste opbreekpunt kent van een ongekende 47 kHz.

Solid Body Tweeters
De 705 S2 en 702 S2 Tweeter-On-Top ontwerpen zijn voorzien van Solid Body Tweeter-technologie. Dit ontwerp is volledig afgeleid van de behuizingen van de 800 Series Diamond en levert ook dezelfde uitzonderlijke voordelen. In plaats van een holle zinken behuizing, maken de 705 S2 en de 702 S2 gebruik van een vorm die gefreesd werd uit een massief stuk aluminium. Dit resulteert in een veel stijvere structuur met minder resonantie en kleuring. Met een gewicht van 1 kilo is het uitzonderlijk stijf. Dit ontwerp maakt het ook mogelijk om de massa van de tweeterbehuizing te gebruiken als koellichaam. Ook profiteert het van hetzelfde ontkoppelmechanisme en hetzelfde akoestisch transparante grille-ontwerp als de 800 Series Diamond.

Continuum Conus

Elk model uit de nieuwe 700 Series is voorzien van de Continuum Conus midrange drivers die, opnieuw, als eerste werden gebruikt in de 800 Series Diamond. Het ontwerp van de Continuum Conus is gebaseerd op het concept van geoptimaliseerde en gecontroleerde flexibiliteit. Net als Kevlar, is het een gevlochten samenstelling die zorgt voor een zeer gecontroleerde opbreking en eliminatie van ongewenste conus resonanties. Het resultaat, een ongekende detaillering en zuiverheid, uniek in zijn klasse.

Midrange behuizing
De nieuwe 700 Series kent drie vloerstaande luidsprekers, allemaal voorzien van midrange drive units. Deze midrange units maken gebruik van een nieuw Finite Element Analysis geoptimaliseerd- aluminium chassis, dat stijver is dan het zinken chassis van de CM Series. De geoptimaliseerde vorm is verder verbeterd door de toevoeging van een afgestemde massademper, aangebracht op de voorkant van het chassis. Deze dempt resonanties in de midrange driver structuur, wat resulteert in een ongekleurde weergave van de midden tonen.

Midrange ontkoppeling
Een nieuw midrange ontkoppelingssysteem is een vereenvoudigd ontwerp vanuit de 800 Series Diamond. Het is simpeler maar presteert beter dan de voorgaande CM-lijn en zorgt voor een complete ontkoppeling van de midrange met de behuizing. Deze ontkoppeling dempt resonanties vanuit de behuizing voor een ongekleurde middenweergave.

Nieuwe Aerofoil Conus
Voor de 700 Series werd ook een geheel nieuwe Aerofoil conus ontwikkeld. In dit nieuwe ontwerp wordt gebruik gemaakt van een papieren/kevlar omhulsel met daarin een vulmateriaal van EPS. De volledig nieuwe bas drivers zijn ontworpen met het bekende Aerofoil ontwerp. Dit maakt de woofer lichter maar tegelijkertijd sterker en stijver. Het resultaat is een drastische verbetering in basgeluid ten opzichte van de uitgaande CM Series 2.

702S2

b&w stereohouse vaneeckhout luidsprekers speakers

 

702S2:kost 4098,00/paar

b&w 702 floorspeaker fransvaneeckhout stereohouse
Massieve tweeter
De massieve tweeterbehuizing wordt uit een blok aluminium gefreesd en vormt een akoestisch geoptimaliseerde constructie die buitengewoon inert is en ongevoelig is voor resonanties.
Carbon Dome™ tweeter
Carbon Dome™ tweeters zijn een splinternieuwe technologie die speciaal voor de 700 Series is ontwikkeld Ze betekenen een enorme verbetering in vergelijking met de aluminium dubbele dome-tweeter en verleggen de break-up-grens naar 47kHz, voor een bijzonder nauwkeurig beeld en hoge detaillering.
Continuum™ conus
De met de 800 Series Diamond geïntroduceerde Continuum™ conus vertegenwoordigt de grootste verandering in de weergave van middentonen sinds Kevlar®. Het gecoate, geweven materiaal levert een zeer gecontroleerde break-up, die in meer open, neutrale middentonen resulteert.
Ontkoppelde drivers voor het midden
De drivers voor de middentonen in de vloerstaande luidsprekers zijn ontkoppeld. Dit is afgeleid van een vergelijkbaar systeem in de 800 Series Diamond. De ontkoppeling vermindert de kastkleuring en verbetert de helderheid van de middentonen nog verder.
Conus met Aerofoil™ profiel voor het laag
Deze met geavanceerde computermodelleringstechnieken ontwikkelde conus voor het laag met Aerofoil™ profiel heeft een variabele dikte die stijfheid en starheid biedt waar dit het hardst nodig is. Dit resulteert in diepe en dynamische lage tonen.
stereohouse vaneeckhoutfrans outletstorehifi b&w
Technische kenmerken:
Ontkoppelde, met koolstof versterkte, dubbele dome-tweeter
Tweeter met een massieve body bovenop
Continuum-conus FST voor het midden
Ontkoppelde drivers voor het midden
Conussen met Aerofoil-profiel voor het laag
Flowport™
Beschrijving:
3-weg boxsysteem met Flowport™
Frequentiebereik:
-6 dB bij 28Hz en 33kHz
Gevoeligheid::
90 dB spl (2,83 Vrms, 1m)
Nominale impedantie::
8 Ω (minimaal 3,1 Ω)
versterkervermogen::
30 W - 300 W bij 8 Ω
Afmetingen::
Hoogte: 994 mm (kast); 1087 mm inclusief tweeter en voetstuk
Breedte: 200 mm alleen de kast; 366 mm incl. voetstuk
Diepte: 337 mm ( kast);
364 mm incl. grill en aansluitklemmen; 414 mm incl. voetstuk
Nettogewicht::
29,5kg
Afwerkingsvarianten :Rosenut; Gloss Black; Satin White
Grill::
Zwart; Grijs

703S2: 3098,00 € /PAAR

Carbon Dome™ tweeter
Carbon Dome™ tweeters zijn een splinternieuwe technologie die speciaal voor de 700 Series is ontwikkeld Ze betekenen een enorme verbetering in vergelijking met de aluminium dubbele dome-tweeter en verleggen de break-up-grens naar 47kHz, voor een bijzonder nauwkeurig beeld en hoge detaillering.
Continuum™ conus
De met de 800 Series Diamond geïntroduceerde Continuum™ conus vertegenwoordigt de grootste verandering in de weergave van middentonen sinds Kevlar®. Het gecoate, geweven materiaal levert een zeer gecontroleerde break-up, die in meer open, neutrale middentonen resulteert.
Ontkoppelde drivers voor het midden
De drivers voor de middentonen in de vloerstaande luidsprekers zijn ontkoppeld. Dit is afgeleid van een vergelijkbaar systeem in de 800 Series Diamond. De ontkoppeling vermindert de kastkleuring en verbetert de helderheid van de middentonen nog verder.
Conus met Aerofoil™ profiel voor het laag
Deze met geavanceerde computermodelleringstechnieken ontwikkelde conus voor het laag met Aerofoil™ profiel heeft een variabele dikte die stijfheid en starheid biedt waar dit het hardst nodig is. Dit resulteert in diepe en dynamische lage tonen.
stereohouse vaneeckhoutfrans outletstorehifi b&w
b&w 703 floorspeaker fransvaneeckhout stereohouse
Technische kenmerken:
Ontkoppelde, met koolstof versterkte, dubbele dome-tweeter
Continuum-conus FST voor het midden
Ontkoppelde drivers voor het midden
Conussen met Aerofoil-profiel voor het laag
Flowport™
Beschrijving:
3-weg boxsysteem met Flowport™
Frequentiebereik:
-6 dB bij 30Hz en 33kHz
impedantie:
8 Ω (minimaal 3,1 Ω)
versterkervermogen:30 W - 200W bij 8 Ω
Afmetingen:
Hoogte: 990mm( kast); 1025 mm incl. voetstuk
Breedte: 200 mm ( kast); 320 mm incl. voetstuk
Diepte: 300 mm( kast); 321 mm incl. grill en aansluitklemmen ; 370 mm incl. voetstuk
Nettogewicht:25,0kg
Afwerkingsvarianten :Rosenut; Gloss Black; Satin White
Grill:;Zwart; Grijs (alleen Satin White)

 

704S2: 2498,00 € /PAAR

b&w 704 floorspeaker fransvaneeckhout stereohouse

Carbon Dome™ tweeter
Carbon Dome™ tweeters zijn een splinternieuwe technologie die speciaal voor de 700 Series is ontwikkeld Ze betekenen een enorme verbetering in vergelijking met de aluminium dubbele dome-tweeter en verleggen de break-up-grens naar 47kHz, voor een bijzonder nauwkeurig beeld en hoge detaillering.
Continuum™ conus
De met de 800 Series Diamond geïntroduceerde Continuum™ conus vertegenwoordigt de grootste verandering in de weergave van middentonen sinds Kevlar®. Het gecoate, geweven materiaal levert een zeer gecontroleerde break-up, die in meer open, neutrale middentonen resulteert.
Ontkoppelde drivers voor het midden
De drivers voor de middentonen in de vloerstaande luidsprekers zijn ontkoppeld. Dit is afgeleid van een vergelijkbaar systeem in de 800 Series Diamond. De ontkoppeling vermindert de kastkleuring en verbetert de helderheid van de middentonen nog verder.
Conus met Aerofoil™ profiel voor het laag
Deze met geavanceerde computermodelleringstechnieken ontwikkelde conus voor het laag met Aerofoil™ profiel heeft een variabele dikte die stijfheid en starheid biedt waar dit het hardst nodig is. Dit resulteert in diepe en dynamische lage tonen.stereohouse vaneeckhoutfrans outletstorehifi b&w

Technische kenmerken:Ontkoppelde, met koolstof versterkte, dubbele dome-tweeter
Continuum-conus FST voor het midden
Ontkoppelde drivers voor het midden
Conussen met Aerofoil-profiel voor het laag
Flowport™
Beschrijving:3-weg boxsysteem met Flowport™
Drivers:1x ø25 mm ontkoppelde, met koolstof versterkte, dubbele dometweeter voor het hoog
1× ø130 mm Continuum-conus FST voor het midden
2x ø130 mm conus met Aerofoil-profiel voor het laag
Conussen met Aerofoil-profiel voor het laag
Flowport™
Frequentiebereik:-6 dB bij 43Hz en 33kHz
Nominale impedantie:8 Ω (minimaal 3,1 Ω)
Aanbevolen versterkervermogen:30 W - 150W bij 8 Ω
Afmetingen:
Hoogte: 925mm ( kast); 959 mm incl. voetstuk
Breedte: 165 mm ( kast); 252 mm incl. voetstuk
Diepte: 255 mm ( kast); 298 mm incl. voetstuk
Nettogewicht:18,5kg
Afwerkingsvarianten Kast:Rosenut;GlossBlack;Satin White
Grill:Zwart; Grijs (alleen Satin White)

705S2 : 2248,00 € /PAAR

Massieve tweeter
De massieve tweeterbehuizing wordt uit een blok aluminium gefreesd en vormt een akoestisch geoptimaliseerde constructie die buitengewoon inert is en ongevoelig is voor resonanties.

Carbon Dome™ tweeter
Carbon Dome™ tweeters zijn een splinternieuwe technologie die speciaal voor de 700 Series is ontwikkeld Ze betekenen een enorme verbetering in vergelijking met de aluminium dubbele dome-tweeter en verleggen de break-up-grens naar 47kHz, voor een bijzonder nauwkeurig beeld en hoge detaillering.

Continuum™ conus
De met de 800 Series Diamond geïntroduceerde Continuum™ conus vertegenwoordigt de grootste verandering in de weergave van middentonen sinds Kevlar®. Het gecoate, geweven materiaal levert een zeer gecontroleerde break-up, die in meer open, neutrale middentonen resulteert.

stereohouse vaneeckhoutfrans outletstorehifi b&w

b&w 705 speaker fransvaneeckhout stereohouse
Technische kenmerken:Ontkoppelde, met koolstof versterkte, dubbele dome-tweeter
Tweeter met een massieve body bovenop
Continuum-conus voor het laag / midden
Flowport™
Beschrijving:2-weg boxsysteem met Flowport™
Drivers:1x ø25 mm ontkoppelde, met koolstof versterkte, dubbele dometweeter voor het hoog
1× ø165 mm Continuum-conus voor het laag/midden
Nominale impedantie:8 Ω 3,7 Ω)
Aanbevolen versterkervermogen:30 W - 120W bij 8 Ω
Afmetingen:
Hoogte: 340 mm ( kast); 407 mm incl. tweeter
Breedte: 200 mm
Diepte: 285 mm ( kast); 301 mm inclusief grill en aansluitklemmen
Nettogewicht:9,3kg
Afwerkingsvarianten Kast:Rosenut; Gloss Black; Satin White
Grill:Zwart; Grijs (alleen Satin White)

 

706S2 : 1458,00 € /PAAR

b&w 70 speaker fransvaneeckhout stereohouse

Carbon Dome™
Carbon Dome™ tweeters zijn een splinternieuwe technologie die speciaal voor de 700 Series is ontwikkeld Ze betekenen een enorme verbetering in vergelijking met de aluminium dubbele dome-tweeter en verleggen de break-up-grens naar 47kHz, voor een bijzonder nauwkeurig beeld en hoge detaillering.

Continuum™ conus
De met de 800 Series Diamond geïntroduceerde Continuum™ conus vertegenwoordigt de grootste verandering in de weergave van middentonen sinds Kevlar®. Het gecoate, geweven materiaal levert een zeer gecontroleerde break-up, die in meer open, neutrale middentonen resulteert.

stereohouse vaneeckhoutfrans outletstorehifi b&w

Technische kenmerken:Ontkoppelde, met koolstof versterkte, dubbele dome-tweeter
Continuum-conus voor het laag / midden
Flowport™
Beschrijving:2-weg boxsysteem met Flowport™
Drivers:1x ø25 mm ontkoppelde, met koolstof versterkte, dubbele dometweeter voor het hoog
1× ø165 mm Continuum-conus voor het laag/midden
Frequentiebereik:-6 dB bij 45Hz en 33kHz
Nominale impedantie:8 Ω (minimaal 3,7 Ω)
Aanbevolen versterkervermogen:30 W - 120W bij 8 Ω
Afmetingen: Hoogte: 340 mm
Breedte: 200 mm
Diepte: 285 mm alleen de kast
301 mm inclusief grill en aansluitklemmen
Nettogewicht:8,0kg
Afwerkingsvarianten Kast:Rosenut; Gloss Black; Satin White
Grill:Zwart; Grijs (alleen Satin White)

707S2 : 1048,00 € / paar

Carbon Dome™
Carbon Dome™ tweeters zijn een splinternieuwe technologie die speciaal voor de 700 Series is ontwikkeld Ze betekenen een enorme verbetering in vergelijking met de aluminium dubbele dome-tweeter en verleggen de break-up-grens naar 47kHz, voor een bijzonder nauwkeurig beeld en hoge detaillering.

Continuum™ conus
De met de 800 Series Diamond geïntroduceerde Continuum™ conus vertegenwoordigt de grootste verandering in de weergave van middentonen sinds Kevlar®. Het gecoate, geweven materiaal levert een zeer gecontroleerde break-up, die in meer open, neutrale middentonen resulteert.
stereohouse vaneeckhoutfrans outletstorehifi b&w
b&w 707 speaker fransvaneeckhout stereohouse
Technische kenmerken:Ontkoppelde, met koolstof versterkte, dubbele dome-tweeter
Continuum-conus voor het laag / midden
Flowport™
Beschrijving:2-weg boxsysteem met Flowport™
Drivers:1x ø25 mm ontkoppelde, met koolstof versterkte, dubbele dometweeter voor het hoog
1× ø130 mm Continuum-conus voor het laag/midden
Frequentiebereik:-6 dB bij 45Hz en 33kHz
Nominale impedantie:8 Ω (minimaal 4,0 Ω)
Aanbevolen versterkervermogen:30 W - 100W bij 8 Ω
Afmetingen:
Hoogte: 280 mm
Breedte: 165 mm
Diepte: 260 mm ( kast); 276 mm inclusief grill en aansluitklemmen
Nettogewicht:6,0kg
Afwerkingsvarianten Kast:Rosenut; Gloss Black; Satin White
Grill:Zwart Grijs (alleen Satin White)

 

CMC2 series 2 : 999,99 €

b&w cmc center speaker centerluidspreker De sleutel tot de kracht en de balans van CM Centre 2 S2 is de combinatie van een Kevlar® FST-middentoondriver van 100 mm en twee Kevlar®-basdrivers van 165 mm. Het resultaat is indrukwekkend genoeg om zelfs de grootste homecinemakamers met hoogwaardig geluid te vullen. Naast hoogwaardige bas- en middentoondrivers en de nieuwe ontkoppelde dubbele dometweeter voor kraakheldere dialogen en hoge frequenties bevat CM Centre 2 S2 verbeterde interne componenten. Dit zijn bijvoorbeeld de crossover, de bedrading en de kabelklemmen. Dit alles resulteert in een middenluidspreker met oorstrelend geluid. CM Centre 2 S2 bevat ook subtiele verbeteringen aan het externe ontwerp zodat het systeem bij de rest van de CM Serie past. Dankzij de magnetische tweetergrills, de onzichtbare kastbevestigingen en de drie afwerkingsmogelijkheden waardoor het systeem bij de rest van de CM Serie past, is CM Centre 2 S2 net zo fraai als zijn geluidsprestaties.
Afmetingen Hoogte: 225mm; Breedte: 590 mm; Diepte: 285 mm
Nettogewicht 18,7 kg
Afwerkingsvarianten kast: Rosenut; Gloss Black; Satin White
Afwerkingsvarianten grill: Zwart; Grijs (Alleen wit)
b&w stereohouse vaneeckhout luidsprekers speakers

 

CMC series 2 : 699,99 €

De CM Centre S2 heeft een ontkoppelde dubbele dometweeter van 25 mm hoog in de behuizing. Het resultaat: kraakheldere hoge frequenties, ideaal om de dialogen en actie in een film perfect weer te geven. Naast een verbeterde tweeter bevat CM Centre S2 ook twee symmetrische Kevlar-middentoondrivers van 130 mm, die nu zijn voorzien van Anti-Resonance Dust Plugs voor een soepele respons en een verhoogde gevoeligheid. CM Centre S2 is ontworpen om voor het oog net zo mooi te zijn als voor het oor en sluit qua ontwerp beter dan ooit tevoren aan op de rest van de CM Serie. Zo is het systeem nu uitgerust met magnetische, beschermende tweetergrills en is het beschikbaar in drie nieuwe afwerkingen zodat het bij de andere CM luidsprekers past.

Afmetingen Hoogte: 166,5 mm. Breedte: 480 mm. Diepte: 260 mm
Nettogewicht 11,5 kg
Afwerkingsvarianten kast: Rosenut. Gloss Black. Satin White
Afwerkingsvarianten grill: Zwart. Grijs (Alleen wit)

 

CM CENTER speaker centerluidspreker
stereohouse vaneeckhoutfrans outletstorehifi b&w

 

ASW10 series 2 : 1349,00€

ASW10 SUBWOOFER baskast woofer sub b&w ASW10CM S2 is nu beschikbaar in de afwerkingen Gloss Black en Satin White, met een lichtgrijze grill, zodat die mooi past bij de rest van de CM Serie. Achter het stijlvolle ontwerp vind je de kracht en prestaties waar de subwoofers van Bowers & Wilkins om bekendstaan. De Kevlar®-driver van 250 mm wordt aangestuurd door een efficiënte klasse D-versterker, voor de echte audioliefhebber, met schakelbare voeding. Het resultaat: ASW10CM S2 levert de precieze baseffecten en -impact die je in wat voor situatie dan ook nodig hebt, voor elke kamer en elk homecinemasysteem.
Ingangen: Line In ; Luidsprekeringang; 12V trigger
Low-pass filter Actieve 4e orde, variabele afsnijfrequentie
DimensionsAfmetingen Hoogte: 325 mm . Breedte: 325 mm. Diepte: 362 mm
Nettogewicht 15,5 kg
Afwerkingsvarianten kast: Gloss Black. Satin White
Afwerkingsvarianten grill: Zwart. Grijs (Alleen wit)
b&w stereohouse vaneeckhout luidsprekers speakers

 

 

 

B&W luidsprekers : CM Serie 2 :model 2015-2016

27/08/2014cm6 nieuwe cm series cm9 cm10 cm8 cm7 cm6 cm5 cm1 b&wB&W CM6
Puur en prachtig geluid
Bowers & Wilkins lanceert de nieuwe CM Serie
De nieuwe CM Serie van Bowers & Wilkins biedt een spectaculaire verbetering op de audioprestaties en het luxueuze design waar de serie bekend om staat. Met de nieuwste Bowers & Wilkins technologieën - waaronder ontkoppelde Double Dome tweeters, een geraffineerde nieuwe styling en splinternieuwe modellen, levert de nieuwe CM Serie puur en prachtig geluid.


De introductie van de Bowers & Wilkins ontkoppelde Double Dome tweeter op de CM10 uit 2013, leidde niet alleen tot internationale bekroningen, maar - veel belangrijker nog - tot een imposante verbetering in audioprestaties. De volgende logische stap was dan ook deze technologie naar de rest van de CM Serie brengen. Voor het eerst is de volledige CM Serie nu voorzien van deze uitzonderlijke nieuwe tweeters, en zijn de CM10 S2 en de nieuwe CM6 S2 ook nog eens uitgerust met tweeter-on-top, voor nóg indrukwekkendere geluidsprestaties.


Ontkoppelde tweeter
De Bowers & Wilkins Double Dome tweeters bestaan uit een dunne aluminium dome die is omgeven door een dikkere aluminium ring, zodat de perfecte combinatie van licht- en stijfheid ontstaat. De geavanceerde tweeter is in de nieuwe CM Serie ook volledig ontkoppeld van de behuizing; een ring van gelkussens scheidt de constructie fysiek van de kast. Het resultaat van deze nieuwe technieken is sensationele helderheid en tonale puurheid.


Tweeter-on-top
De CM10 S2 en de nieuwe CM6 S2 profiteren ook nog eens van een tweeter-on-top design - iets dat alleen op de meest geavanceerde referentieluidsprekers van Bowers & Wilkins, de 800 Series Diamond, te vinden is. Zo wordt de spreiding en plaatsing aanzienlijk verbeterd, met een levensecht en ruimtelijk geluid als gevolg.


Verbeteringen alom
De innovatieve tweeters vormen slechts een onderdeel van een groot aantal verbeteringen; de nieuwe CM Serie is volledig opnieuw ontworpen om over de gehele lijn indrukwekkende audiofiele prestaties te leveren. De nieuwe crossovers maken gebruik van bekroonde Mundorf componenten, terwijl alle woofers en de midrange drive units zijn voorzien van anti-resonantie stofkappen, voor een vloeiende laagweergave en minimale kleuring.
Al deze bijzondere innovaties maken de bestaande CM Serie technologieën nóg beter, zoals de FST midrange drive units in de CM8 S2, CM9 S2 en CM Centre 2 S2. Voor het vlaggenschip uit de CM Serie, de CM10 S2, levert de ontkoppelde FST constructie nog eens extra helderheid.
t
Oogstrelend design
Het oog wil ook wat, weet men bij Bowers & Wilkins, daarom ziet de nieuwe CM Serie er ook beter uit dan ooit tevoren. In de nieuwe serie luidsprekers zijn de vermaarde echte houten kasten van hoge kwaliteit behouden, maar zichtbare bevestigingen zijn verwijderd voor een nog fraaier, subtieler en minimalistisch design.
Overigens hebben deze cosmetische verbeteringen ook akoestische voordelen, aangezien de zeer robuuste kasten en panelen zonder bevestigingspunten resonanties tot een minimum beperken. De nieuwe, akoestisch geoptimaliseerde en beschermende ronde tweeter-grille maakt het design van de nieuwe CM Serie helemaal compleet én biedt volop bescherming voor de tweeter.


Perfect voor home audio
In het spectrum van Bowers & Wilkins luidsprekers bevindt de nieuwe CM Serie zich tussen de studiokwaliteit luidsprekers van de 800 Series Diamond en de prijs-kwaliteit zeer sterke nieuwe 600 Serie. De nieuwe CM Serie levert sensationele muziekweergave in een subtiel, stijlvol ontwerp en is perfect voor home audio. Bowers & Wilkins stelt dan ook met gepaste trots dat de nieuwe CM serie garant staat voor puur en prachtig geluid.


Prachtig detail
De nieuwe CM10 S2 blijft het paradepaardje bij uitstek uit de reeks en is visueel in lijn gebracht met de rest van de nieuwe modellen. De luidspreker is aan de bovenkant voorzien van een ontkoppelde Double Dome tweeter, fysiek gescheiden van de kast om sterk verbeterde audioprestaties zonder kleuring te leveren; een techniek die is overgenomen van de studiokwaliteit Bowers & Wilkins 800 Series Diamond. De CM10 S2 biedt bovendien drie krachtige 165mm bas drivers en een ontkoppelde FST midrange driver.

nieuwe cm10 cm10s2 b&w cm series cmseries2 cm9 cm8 cm7 cm6 cm1 cm10s2B&W CM10S2


Splinternieuw model
Het ontkoppelde Double Dome tweeter-op-top design van de CM10 S2 is ook te vinden op de volledig nieuwe CM6 S2. Deze luidspreker is voorzien van een 165mm bas / midrange driver, wat resulteert in uitzonderlijk hoogwaardige geluidsweergave en ruimtelijkheid. De CM6 S2 is de eerste monitor luidspreker uit de CM serie met tweeter-on-top b&w cm6 cmseries cm2 series cm10 cm9 cm8 cm7 cm5 cm6 cm1 nieuwe B&W CM 6

.
Uitzonderlijke vloerstaande luidsprekers
De CM9 S2 en de CM8 S2 maken de reeks vloerstaande luidsprekers uit de CM Serie compleet. Beide luidsprekers zijn voorzien van ontkoppelde Double Dome tweeters, FST midrange drivers en twee basdrivers. De nieuwe CM8 heeft een slank profiel zodat hij eenvoudig in ruimtes van verschillende grootte en in diverse configuraties geplaatst kan worden. Uiteraard zonder daarbij concessies te doen aan de helderheid, detail en realisme waar de luidspreker serie bekend om staat.


Krachtige monitor luidsprekers
De CM5 S2 en de CM1 S2 vullen de nieuwe CM serie aan als monitor luidspreker. Beide modellen zijn voorzien van ontkoppelde Double Dome tweeters, plus een groot aantal andere technologische innovaties. Dit maakt van de CM5 S2 en de CM1 S2 compacte en subtiele luidsprekers die toch ruim voldoende kracht én haarscherpe nauwkeurigheid bieden.


Perfect voor home cinema
De CM Centre S2 en de CM Centre 2 S2 maken eveneens gebruik van ontkoppelde Double Dome tweeters, waarbij de CM Centre 2 S2 ook nog eens voorzien is van een FST midrange driver, samen met twee symmetrisch geordende basdrivers zorgt dit voor ongekende geluidsprestaties. Hierdoor is de nieuwe CM Serie niet alleen perfect voor stereo muziek, maar ook voor home cinema.


Subwoofer met spierballen
De ASW10CM S2 subwoofer is voorzien van een 10inch drive unit paper/Kevlar® driver, aangedreven door een zeer efficiënte 500W audiofiele standaard Class D versterker en switch mode stroomvoorziening.


De stand voor de CM Serie
De nieuwe CM Serie wordt compleet gemaakt door de nieuwe FS-CM S2 stand. Deze is verbeterd in zowel ontwerp als afwerking, zodat hij niet alleen de allerbeste ondersteuning biedt voor de CM1 S2, de CM5 S2 of de CM6 S2, maar ook perfect aansluit bij het stijlvolle ontwerp van de nieuwe modellen.
Alle nieuwe CM Serie luidsprekers zijn verkrijgbaar in een Gloss Black, Rosenut en Satin White afwerking, met uitzondering van de ASW10CM S2, deze is enkel verkrijgbaar in Gloss Black en Satin White. De FS-CM S2 standaard is verkrijgbaar in een zwarte en zilveren afwerking.


27.08.2014 : Beschikbaarheid en prijzen van de CM series 2
De nieuwe CM Serie is begin september 2014 verkrijgbaar.
De nieuwe CM1 is verkrijgbaar voor € 900,- per paar.
De nieuwe CM5 is verkrijgbaar voor € 1300,- per paar.
De nieuwe CM6 is verkrijgbaar voor € 1900,- per paar.
De nieuwe CM8 is verkrijgbaar voor € 1900,- per paar.
De nieuwe CM9 is verkrijgbaar voor € 2700,- per paar.
De CM10 is verkrijgbaar voor € 3600,- per paar.
De nieuwe CM Centre is verkrijgbaar voor € 650,- per stuk.
De nieuwe CM Centre 2 is verkrijgbaar voor € 1000,- per stuk.
De nieuwe ASW10CM S2 is verkrijgbaar voor € 1350,- per stuk.
De nieuwe FS-CM standaard is verkrijgbaar voor € 500,- per paar.

 

stereohouse vaneeckhoutfrans outletstorehifi b&w
b&w stereohouse vaneeckhout luidsprekers speakers