0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

B&W luidsprekers : XT Serie : update 2014

 

B&W XT speakers

 

B&W XT-serie nu ook in zwart

 

Zwart komt weer helemaal terug als kleur in het interieur. Bowers & Wilkins speelt daarop in met de XT-serie, uitgevoerd in hoogglans zwart en zilvergrijs. De hoogkwalitatieve luidsprekers met hun fraaie vormgeving bieden daardoor niet alleen een subliem geluid, maar ook een perfecte uitstraling in iedere woonkamer.

 

XT Serie B&W zwart

 

 

XT2 sold out

XT2 XT serie speakers B&W

Aluminium is een metaal dat werkelijk ideaal is voor geluid. Net als staal voor snaren en koper voor blazers kunnen in de juiste toepassing opmerkelijke resultaten worden bereikt. Zelfs het woord aluminium heeft al een zeker ritme. De combinatie van lichtgewicht, sterkte en stijfheid is een zegen voor de ingenieurs, ook die van ons die dit materiaal gebruikten voor een paar van de rustigste eenheden die we ooit ontwikkelden. Maar wij passen aluminium toe om een andere reden. Het voelt al even goed aan als het klinkt en er zijn maar weinig materialen waarin vorm en functie zo vanzelfsprekend samenvallen. Of het nu gaat om de glanzende beplating van een Airstream trailer, de ronde vormen van een Charles Eames stoel, de fraaie lijn van een Aston Martin DB9 of de slanke en praktische behuizing van een iPod, aluminium is typisch het materiaal van deze tijd.
Wat ons bij de XT Serie van B&W brengt: luidsprekers voor muziek of home theater die gebruik maken van toonaangevende akoestische techniek in een slanke, mat gepolijste aluminium behuizing. Pure audioprestaties en een stijlvolle, eigentijdse vormgeving die even goed thuis is in traditionele interieurs als in een modern appartement De XT2 is een compact tweewegsysteem en de XT4 een volwaardig driewegsysteem. En het toepasselijk XTC genaamde tweewegsysteem is primair ontwikkeld als center luidspreker. Kijk, luister en wordt enthousiast voor de nieuwe XT Serie.

 

 

XT4 sold out

 

XT4 XT serie speakers B&W

 

XT8 sold out

 

XT8 XT serie speakers B&W

XT8 XT serie speakers B&W

De XT8 is de luidspreker die de bestaande XT4 vervangt. Aan de buitenkant is er niet veel anders: nog steeds is het een slanke, moderne uitziende luidsprekerzuil met de tweeter bovenop. Aan de binnenkant zijn er wel een aantal aanpassingen gedaan.

Midrange: FST

Voor het 'midden' maakt gebruik van B&W's eigen ontwikkelde FST driver - Fixed Suspension Transducer - voor een nauwkeurigere weergave. De FST techniek zorgt er voor dat er vrijwel geen resonanties kunnen optreden in de unit. Het cross-over filter is aangepast om beter bij de nieuwe mogelijkheden te passen. Transparantie, diepte en nauwkeurigheid zijn hierdoor verbeterd.

Hoog en Laag

De XT8-tweeter is dezelfde gebleven als die op de XT4 zat. Omdat het midrange gedeelte zo drastisch is aangepast, was het ook noodzakelijk om het cross-over filter voor de hoge tonen hierop beter aan te laten sluiten. De behuizing van de tweeter is zodanig dat internet resonanties geminimaliseerd worden.

Ook de laag-units zijn ongewijzigd, met twee 5-inch woofers. Het gebruik van papier met Kevlar zorgt voor een luidspreker die de lage tonen snel en helder weer kan geven, tot een frequentie van 34Hz.

Voor de afwerking kan gekozen worden uit twee varianten: hoogglans zwart of zilvergrijs aluminium, met een zwarte grille.

 

XTC sold out

XTC XT serie speakers B&W

 

PV1 D :actieve subwoofer:1599 euro

luidspreker asw750 hometheater B&W bowers and wilkins speakers luidspreker luidsprekers

zie subwoofers