0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

B&W luidsprekers : Leisure Monitors update 2014

 

B&W Leisure Monitor

 

LM1 kost 150 euro/stuk : sold out

opbouwluidsprekers surround sound bowers and wilkins speakers luidspreker luidsprekers DM600 serie 3 600serie 600 home theater hometheater homecinema home cinema

Leverbaar in vijf aantrekkelijk kleuren kan de LM 1 gemakkelijk aan het interieur worden aangepast, thuis of in een commerciële omgeving. Daarbij mag u van B&W naast een opmerkelijke vormgeving ook een hoog niveau aan audioprestaties verwachten. Dankzij de unieke integrale stand en montageplaat is hij ook uiterst veelzijdig: de LM 1 kan niet alleen op een boekenplank of een schap worden gemonteerd, even gemakkelijk wordt hij aan wand of plafond bevestigd.

 

 

PV1 actieve subwoofer

wordt vervangen door de

PV1D actieve subwoofer:1599

(zie subwoofers)

 

 

 

 

luidspreker asw750 hometheater B&W bowers and wilkins speakers luidspreker luidsprekers

Geen hoeken, geen rechte lijnen, maar de nieuwe subwoofer PV1 van B&W heeft de vorm van een fraaie ronde bel. Door een bol in plaats van een box te ontwikkelen vinden er geen resonanties plaats en is er daarom geen vervorming. Bovendien geeft het een extra dimensie aan de inrichting van de woonkamer en hoeft de subwoofer niet meer achter de bank verstopt te worden.

 

B&W heeft bij de ontwikkeling van een nieuwe krachtige subwoofer de natuur gebruikt. B&W koos voor de vorm van de zeepbel om deze subwoofer optimaal tot zijn recht te laten komen. Een zeepbel heeft geen hoeken, omdat in deze vorm een hoeveelheid gas het makkelijkst is onder te brengen. Daarvoor kiest een zeepbel altijd de vorm met het kleinst mogelijke oppervlak en dat is een bol. Vanuit die gedachte ontwikkelde B&W een drukkamer die ook op luid niveau zijn sterkte behoudt, de PV1.

 

Stabiliteit
Niet alleen voor het aanzicht is de bol een mooie oplossing, ook in het geluid komt dat terug. Van een gewone subwoofer met vlakke wanden zal vooral bij hogere volumes de kastwand onregelmatig uitrekken. Daardoor ontstaan resonanties die de weergave vervormen. In de bolvormige PV1 wordt de luchtdruk gelijkmatig verdeeld. Bovendien geeft de bijzondere vorm van de PV1 extra stabiliteit waardoor ook de belastbaarheid hoger ligt. De bol is aan de buitenzijde niet helemaal perfect rond om ook de elektronica een plaats te kunnen bieden. Een dikke, drielaags composiet van een mica conus, schuimkern en aluminium toplaag zorgen ervoor dat de conus altijd zijn vorm houdt en elk signaal volgt. De stevige akoestische barrière dooft elke ongewenste vibratie.

 

Eenvoudige bediening
Hoewel de PV1 veel functies herbergt is de bediening eenvoudig. De subwoofer is voorzien van een aantal elementaire technische functies, waarmee de weergave exact aan persoonlijke wensen en de eisen van het systeem kan worden aangepast. In een home theater systeem regelt de processor het volume en de filtering van de subwoofer. De PV1 heeft twee extra instellingen om het signaal van de PV1 aan dat van een tweekanalen audiosysteem aan te passen. Bovendien beschikt de subwoofer over een functieschakelaar met een energiebesparende positie 'auto'. Daarmee blijft het apparaat stand-by tot een signaal binnenkomt waarna het direct inschakelt.

De PV1 is verkrijgbaar in drie eigentijdse afwerkingen: zilver met een middengrijze rand, zwart met antraciet en daarnaast is er nog een witte met chromen rand.

 

 

AS1 actieve subwoofer :sold out

 

b&w as1 actieve subwoofers

De AS1 is een compacte, actieve subwoofer, bedoeld voor het leveren van diep laag als uitbreiding op een home theater of hifi systeem, opgebouwd uit andere luidsprekers van B&W uit deze Leisure Monitor Serie, de VM 1 en LM 1. Ondanks de krachtige 85 watt is de AS 1 compact genoeg om onopgemerkt en discreet ergens op de vloer van de woonkamer een plaatsje te vinden. Voorzien van de Flowport van B&W en een muziek/film schakelaar om de subwoofer aan te passen aan de eisen die het programma stelt.
De bedieningsorganen van de AS 1 zijn gemakkelijk toegankelijk op de bovenzijde en niet op de achterzijde verbrogen.

 

Download brochure (pdf)...

AS2 actieve subwoofer :499 euro

nog 1 stuk in zwarte kleur

AS2 actieve subwoofers home cinema home theater B&W Bowers and Wilkins

De nieuwe AS2 actieve subwoofer past uitstekend in kleinere kamers maar biedt ook de uitgebreidere instellingen van de PV1. In een grotere kamer is meer vermogen nodig en een krachtige optie om dat te bereiken en ook de kwalitet te verhogen is de AS2 subwoofer met een 10" woofer met mica conus, 150 watt versterker en uitgebreide instelmogelijkheden.

 

Download brochure (pdf)...