0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

B&W multimedia computerspeakers 2016(zie ook zeppelin ipod speakers)

De kwalitatieve sound die uw PC/Mac verdient !

 

 

B&W MM-1 kost 499/paar

 

In navolging van de revolutionaire ‘sound’ van de Zeppelin, introduceert Bowers & Wilkins met de MM-1 een speaker die uw stoutste verwachtingen inlossen.

Deze desktop Hi-Fi speakers, compatibel met zoals PC als Mac, vereist geen subwoofer, en levert o.a. ook USB-streaming van het allerhoogste niveau.

 

B&W multimedia computerspeakers MM-1

Entertainment-fans krijgen eindelijk de audio-kwaliteit die ze al zo lang nastreven, of het nu over muziek, games of video gaat.

 

B&W multimedia computerspeakers MM-1

 

De MM-1 is ontworpen door dezelfde designers die de Zeppelin gemaakt hebben tot wat hij nu is. In tegenstelling tot vele andere desktop audio-oplossingen, heeft de MM-1 het allemaal: een full range, active, near field monitor, met 2 afzonderlijke drives en een excellente treble ervaring.

 

B&W multimedia computerspeakers MM-1

 

De MM-1 biedt tevens vele voordelen naar privé-gebruik, dankzij de kwalitatieve hoofdtelefoon output. Geluid passeert vanuit de computer via DSP tot in de socket van de hoofdtelefoon, wat een overweldigende kwaliteitsverbetering met zich mee brengt t.o.v. standaard PC of Mac outputs voor hoofdtelefoons.

 

B&W multimedia computerspeakers MM-1

 

De MM-1 is een pareltje wat design betreft. Het gebruikte materialen zijn de beste in hun soort, en met behulp van de remote control heeft u alles meteen binnen handbereik.