0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be
stereohouse vaneeckhoutfrans outletstorehifi b&w

01.01.2016 : B&W CM-series 2 overzicht 2016

CM10 series 2 1799,99 €

CM9 series 2 1350,00€

CM8 series2

950,00 €

CM6 series2

950,00 €

CM5 series2 649,99€/stuk

CM10 b&w speaker luidspreker

Met onze beste vloerstaande luidspreker uit de CM Serie leggen we de lat nog hoger. De luidspreker is voorzien van technologie uit ons gehele assortiment. Het resultaat klinkt fantastisch en ziet er prachtig uit.

meer info

CM9 b&w speaker luidspreker Voor kamervullende kracht en precisie met een prachtig ontwerp is de vloerstaande CM9 S2 een uitstekende keuze. Dit is een luidspreker die perfect is voor zowel muziek als homecinema.

meer info

b&w cm8 speaker luidspreker

De prestaties van een vloerstaande luidspreker, maar dan in een klein kastje. De CM8 S2 past eenvoudig in elke ruimte, maar levert kracht en precisie met drie Kevlar-drivers en een ontkoppelde dubbele dometweeter.

meer info

cm6 b&w speaker luidspreker

De CM6 S2 is de meest precieze en krachtige luidspreker uit de CM Serie. De standaard is de enige CM-standaard met de Tweeter On Top-technologie.

meer info

CM5 b&w speaker luidspreker

Op een boekenplank of standaard vult de CM5 S2 het vertrek zonder ruimte op de vloer in te nemen.

meer info

CM 1 series 2

450,00 €

CMC2 series 2 999,99 €

CMC series 2 : 650,00 €

ASW10 series 2 : 1349,99 €

FS-CM series 2 499,00 €/paar

cm1 b&w speaker luidspreker Bij de CM1 S2 is compact niet alleen fijn, maar klinkt compact ook nog eens goed. De kleinste luidspreker uit de CM Serie combineert een strak geluid met een modern design en genoeg vermogen om vrijwel elk vertrek te vullen.

meer info

b&w cmc center speaker centerluidspreker Haal alles uit films met CM Centre 2 S2, dat zelfs de meest intense geluidsmomenten in de grootste homecinema-installaties prachtig weergeeft.

meer info

CM CENTER speaker centerluidspreker Met de CM Serie klinkt niet alleen muziek prachtig; hij is namelijk ook perfect voor homecinema. CM Centre S2 is zelfs voor grote ruimtes ideaal.

meer info

ASW10 SUBWOOFER baskast woofer sub b&w

De veelzijdige en krachtige subwoofer is qua geluid en looks ontworpen als aanvulling op de rest van de CM Serie.

meer info

luidspreker asw750 hometheater B&W bowers and wilkins speakers luidspreker luidsprekers

stands voor de CM-reeks

b&w stereohouse vaneeckhout luidsprekers speakers

 

CM10S2: 3599,99 € /PAAR

B&W cm10 floorspeaker vloerluidspreker De CM10 was de eerste luidspreker die niet alleen met de Tweeter On Top technologie, maar ook met de ontkoppelde dubbele dometweeter was uitgerust. Deze technologieën leveren een fantastisch geluid. Het is geen wonder dat ze zijn verwerkt in de CM10 S2, waardoor die een adembenemend precieze audiorespons van de hoge frequenties weergeeft.

De CM10 S2 maakt gebruik van de Tweeter On Top technologie. Tel daar de belangrijke interne veranderingen van de luidspreker bij op en het is duidelijk: deze luidspreker klonk al goed en klinkt nu nog beter. Dankzij de Mundorf EVO-condensator is de crossover vereenvoudigd, terwijl elk intern component is verbeterd. Zo bevat de luidspreker interne Van den Hul-bedrading, met nikkel beklede kabelklemmen en Anti-Resonsance Dust Plugs op de drivers.

Niet alleen de binnenkant is verbeterd. De buitenkant van CM10 S2 sluit nu aan op het ontwerp van de CM Serie, met minimalistische bevestigingen, een nieuw ontwerp voor de luidsprekergrill en een van de drie afwerkingen die nu voor de luidsprekers van het CM assortiment beschikbaar zijn, waaronder Rosenut fineer met echt hout.
Afmetingen Hoogte: 990 mm ; 1087 mm ; Breedte: 200 mm ; Diepte: 337 mm
Nettogewicht 33,5 kg
Afwerkingsvarianten kast: Rosenut, Gloss Black, Satin White
Afwerkingsvarianten grill: Zwart, Grijs (Alleen wit)
stereohouse vaneeckhoutfrans outletstorehifi b&w

CM9S2 : 2699,99 € /PAAR

De CM9 S2 trekt in elke kamer de aandacht dankzij de twee Kevlar®-basdrivers van 165 mm en de Kevlar® FST-middentoondriver van 150 mm. Deze zijn aangesloten op hoogwaardige componenten, met de fantastische combinatie van brute kracht met haarfijne precisie. Die precisie vloeit ook voort uit de ontkoppelde dubbele dometweeter. Een extra lichte, stijve en geïsoleerde tweeter levert de hoge frequenties met een buitengewoon precieze audiorespons. De kracht en precisie van de CM9 S2 komen nog meer tot hun recht dankzij het strakke uiterlijk van de luidspreker. Die is namelijk beschikbaar in Satin White, Gloss Black en Rosenut fineer met echt hout, met een minimalistische afwerking en metalen onderdelen. De CM9 S2 is net zo fraai als hij klinkt.
Afmetingen Hoogte: 990 mm ; Breedte: 200 mm ; Diepte: 300 mm
Nettogewicht 26,6 kg
Afwerkingsvarianten kast: Rosenut, Gloss Black, Satin White
Afwerkingsvarianten grill: Zwart, Grijs (Alleen wit)
CM9 b&w speaker luidspreker
b&w stereohouse vaneeckhout luidsprekers speakers

CM8S2 : 1899,99 € /PAAR

b&w cm8 speaker luidspreker De kast is slechts 165 mm breed, waardoor de CM8 S2 voor geen enkele kamer te groot is. Dankzij de onzichtbare bevestigingen en de minimalistische, magnetische en beschermende tweetergrill vormt de CM8 een combinatie van stijlvolle subtiliteit met een modern, praktisch ontwerp. De twee Kevlar-basdrivers van 130 mm in combinatie met de even zo grote Kevlar FST midrange zijn het geheim achter het kleine formaat van de luidspreker. De FST driver maakt gebruik van een 'vrije' ophanging voor verbeterde crossover met de tweeter, waardoor deze sneller reageert en preciezere middentonen levert. De CM8 S2 is vanzelfsprekend niet enkel ontworpen voor kracht in een klein formaat. Uit de FST-middentoondriver en de ontkoppelde dubbele dometweeter voor verbeterde stijfheid en isolatie van de kast blijkt dat de CM8 S2 ook is ontworpen voor een precieze geluidsrespons.
Afmetingen Hoogte: 960 mm ; Breedte: 165 mm
Nettogewicht 19,5 kg
Afwerkingsvarianten kast: Rosenut, Gloss Black, Satin White
Afwerkingsvarianten grill: Zwart, Grijs (Alleen wit)
stereohouse vaneeckhoutfrans outletstorehifi b&w

CM6S2 : 1899,99 € /PAAR

De CM6 S2 met Tweeter on Top design steekt met kop en schouders boven de rest uit. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua prestaties. Doordat de tweeter van de behuizing is gescheiden, hoor je een levendiger geluid dankzij betere 'imaging' en spreiding van de muziek. De CM6 S2 tweeter is niet alleen fysiek gescheiden van de kast, maar maakt ook nog eens gebruik van de dubbele dome-tweeter. Een extra aluminium ring voor een stevigere achterkant van het hoofdmembraan van de tweeter, wat de stijfheid ten goede komt. Het resultaat: verbluffend heldere en zuivere tonen. Net als bij de rest van de CM Serie is elk belangrijk component van de nieuwe CM6 S2 verbeterd. Subtiele aanpassingen aan het ontwerp zorgen ook voor betere kwaliteit. De kastschroeven zijn nu bijvoorbeeld weggewerkt, waardoor de luidspreker er strakker uitziet, en met de drie prachtige afwerkingen, waaronder een Rosenut-fineer van echt hout, past de luidspreker in elke ruimte.
Afmetingen Hoogte: 340 mm ; Breedte: 200 mm; Diepte: 285 mm
Nettogewicht 8,9 kg
Afwerkingsvarianten kast: Rosenut, Gloss Black, Satin White
Afwerkingsvarianten grill: Zwart, Grijs (Alleen wit)
cm6 b&w speaker luidspreker
b&w stereohouse vaneeckhout luidsprekers speakers

 

CM5S2 : 1199,99 € /PAAR

CM5 b&w speaker luidspreker Naast de ontkoppelde dubbele dometweeter bevat de CM5 S2 ook een Kevlar®-bas- en middentoonconusdriver van 165 mm en een Anti Resonance Plug-stofkap. Het resultaat is kracht en precisie vanaf een boekenplank of een standaard. Elk belangrijk onderdeel van de CM5 S2 is verbeterd, net zoals bij de rest van de CM Serie, als onderdeel van de zoektocht naar het beste geluid. Verbeterde interne bedrading, een Mundorf-condensator in de crossover en met nikkel beklede ingangaansluitingen dragen allemaal bij aan het precieze, krachtige geluid van de CM5 S2. Er is geen enkel detail over het hoofd gezien. Zelfs de standaard uit de CM Serie is opnieuw ontworpen. De nieuwe FS-CM S2 is nu ook uitgerust met een geïntegreerd kabelmanagementsysteem en kan met zand worden gevuld voor verbeterde demping. Het resultaat: beter geluid.
   
Afmetingen Hoogte: 340 mm Breedte: 200 mm Diepte: 285 mm
Nettogewicht 8,9 kg
Afwerkingsvarianten kast: Rosenut, Gloss Black en Satin White
Afwerkingsvarianten grill: Zwart en Grijs (Alleen witte uitvoering)
stereohouse vaneeckhoutfrans outletstorehifi b&w

 

CM1S2 : 899,99 € / paar

De CM1 was de oorspronkelijke luidspreker van de CM Serie die we in 2006 hebben gelanceerd. De nieuwe CM1 S2 is nu voorzien van veel betere interne componenten en een ontkoppelde dubbele dometweeter voor een ongelooflijk krachtig en precies geluid voor zijn compacte formaat. De ontkoppelde dubbele dometweeter is uitgerust met een aluminium dome en ring waarmee de tweeter licht en stijf is en vervorming tegengaat. Met een ringvormig gelkussen is de tweeter van de kast ontkoppeld, voor een betere 'imaging' en spreiding. Dit zorgt voor een natuurlijker en verfijnder geluid. Naast de nieuwe tweeter is elk belangrijk onderdeel van de CM1 S2-behuizing verbeterd. Net als bij de rest van de CM Serie maakt deze luidspreker gebruik van nieuwe, verbeterde crossovers, interne bedrading en ingangaansluitingen. Het resultaat is verbluffend, helemaal voor zo'n compacte luidspreker. Daarnaast is hij ook nog eens heel mooi: kies uit Satin White, Gloss Black of Rosenut fineer met echt hout.
Afmetingen Hoogte: 280 mm; Breedte: 165 mm; Diepte: 260 mm
Nettogewicht 6,7 kg
Afwerkingsvarianten kast: Rosenut; Gloss Black; Satin White
Afwerkingsvarianten grill: Zwart; Grijs (Alleen wit)
cm1 b&w speaker luidspreker
stereohouse vaneeckhoutfrans outletstorehifi b&w

 

CMC2 series 2 : 999,99 €

b&w cmc center speaker centerluidspreker De sleutel tot de kracht en de balans van CM Centre 2 S2 is de combinatie van een Kevlar® FST-middentoondriver van 100 mm en twee Kevlar®-basdrivers van 165 mm. Het resultaat is indrukwekkend genoeg om zelfs de grootste homecinemakamers met hoogwaardig geluid te vullen. Naast hoogwaardige bas- en middentoondrivers en de nieuwe ontkoppelde dubbele dometweeter voor kraakheldere dialogen en hoge frequenties bevat CM Centre 2 S2 verbeterde interne componenten. Dit zijn bijvoorbeeld de crossover, de bedrading en de kabelklemmen. Dit alles resulteert in een middenluidspreker met oorstrelend geluid. CM Centre 2 S2 bevat ook subtiele verbeteringen aan het externe ontwerp zodat het systeem bij de rest van de CM Serie past. Dankzij de magnetische tweetergrills, de onzichtbare kastbevestigingen en de drie afwerkingsmogelijkheden waardoor het systeem bij de rest van de CM Serie past, is CM Centre 2 S2 net zo fraai als zijn geluidsprestaties.
Afmetingen Hoogte: 225mm; Breedte: 590 mm; Diepte: 285 mm
Nettogewicht 18,7 kg
Afwerkingsvarianten kast: Rosenut; Gloss Black; Satin White
Afwerkingsvarianten grill: Zwart; Grijs (Alleen wit)
b&w stereohouse vaneeckhout luidsprekers speakers

 

CMC series 2 : 699,99 €

De CM Centre S2 heeft een ontkoppelde dubbele dometweeter van 25 mm hoog in de behuizing. Het resultaat: kraakheldere hoge frequenties, ideaal om de dialogen en actie in een film perfect weer te geven. Naast een verbeterde tweeter bevat CM Centre S2 ook twee symmetrische Kevlar-middentoondrivers van 130 mm, die nu zijn voorzien van Anti-Resonance Dust Plugs voor een soepele respons en een verhoogde gevoeligheid. CM Centre S2 is ontworpen om voor het oog net zo mooi te zijn als voor het oor en sluit qua ontwerp beter dan ooit tevoren aan op de rest van de CM Serie. Zo is het systeem nu uitgerust met magnetische, beschermende tweetergrills en is het beschikbaar in drie nieuwe afwerkingen zodat het bij de andere CM luidsprekers past.

Afmetingen Hoogte: 166,5 mm. Breedte: 480 mm. Diepte: 260 mm
Nettogewicht 11,5 kg
Afwerkingsvarianten kast: Rosenut. Gloss Black. Satin White
Afwerkingsvarianten grill: Zwart. Grijs (Alleen wit)

 

CM CENTER speaker centerluidspreker
stereohouse vaneeckhoutfrans outletstorehifi b&w

 

ASW10 series 2 : 1349,00€

ASW10 SUBWOOFER baskast woofer sub b&w ASW10CM S2 is nu beschikbaar in de afwerkingen Gloss Black en Satin White, met een lichtgrijze grill, zodat die mooi past bij de rest van de CM Serie. Achter het stijlvolle ontwerp vind je de kracht en prestaties waar de subwoofers van Bowers & Wilkins om bekendstaan. De Kevlar®-driver van 250 mm wordt aangestuurd door een efficiënte klasse D-versterker, voor de echte audioliefhebber, met schakelbare voeding. Het resultaat: ASW10CM S2 levert de precieze baseffecten en -impact die je in wat voor situatie dan ook nodig hebt, voor elke kamer en elk homecinemasysteem.
Ingangen: Line In ; Luidsprekeringang; 12V trigger
Low-pass filter Actieve 4e orde, variabele afsnijfrequentie
DimensionsAfmetingen Hoogte: 325 mm . Breedte: 325 mm. Diepte: 362 mm
Nettogewicht 15,5 kg
Afwerkingsvarianten kast: Gloss Black. Satin White
Afwerkingsvarianten grill: Zwart. Grijs (Alleen wit)
b&w stereohouse vaneeckhout luidsprekers speakers

 

 

 

B&W luidsprekers : CM Serie 2 :model 2015-2016

27/08/2014cm6 nieuwe cm series cm9 cm10 cm8 cm7 cm6 cm5 cm1 b&wB&W CM6
Puur en prachtig geluid
Bowers & Wilkins lanceert de nieuwe CM Serie
De nieuwe CM Serie van Bowers & Wilkins biedt een spectaculaire verbetering op de audioprestaties en het luxueuze design waar de serie bekend om staat. Met de nieuwste Bowers & Wilkins technologieën - waaronder ontkoppelde Double Dome tweeters, een geraffineerde nieuwe styling en splinternieuwe modellen, levert de nieuwe CM Serie puur en prachtig geluid.


De introductie van de Bowers & Wilkins ontkoppelde Double Dome tweeter op de CM10 uit 2013, leidde niet alleen tot internationale bekroningen, maar - veel belangrijker nog - tot een imposante verbetering in audioprestaties. De volgende logische stap was dan ook deze technologie naar de rest van de CM Serie brengen. Voor het eerst is de volledige CM Serie nu voorzien van deze uitzonderlijke nieuwe tweeters, en zijn de CM10 S2 en de nieuwe CM6 S2 ook nog eens uitgerust met tweeter-on-top, voor nóg indrukwekkendere geluidsprestaties.


Ontkoppelde tweeter
De Bowers & Wilkins Double Dome tweeters bestaan uit een dunne aluminium dome die is omgeven door een dikkere aluminium ring, zodat de perfecte combinatie van licht- en stijfheid ontstaat. De geavanceerde tweeter is in de nieuwe CM Serie ook volledig ontkoppeld van de behuizing; een ring van gelkussens scheidt de constructie fysiek van de kast. Het resultaat van deze nieuwe technieken is sensationele helderheid en tonale puurheid.


Tweeter-on-top
De CM10 S2 en de nieuwe CM6 S2 profiteren ook nog eens van een tweeter-on-top design - iets dat alleen op de meest geavanceerde referentieluidsprekers van Bowers & Wilkins, de 800 Series Diamond, te vinden is. Zo wordt de spreiding en plaatsing aanzienlijk verbeterd, met een levensecht en ruimtelijk geluid als gevolg.


Verbeteringen alom
De innovatieve tweeters vormen slechts een onderdeel van een groot aantal verbeteringen; de nieuwe CM Serie is volledig opnieuw ontworpen om over de gehele lijn indrukwekkende audiofiele prestaties te leveren. De nieuwe crossovers maken gebruik van bekroonde Mundorf componenten, terwijl alle woofers en de midrange drive units zijn voorzien van anti-resonantie stofkappen, voor een vloeiende laagweergave en minimale kleuring.
Al deze bijzondere innovaties maken de bestaande CM Serie technologieën nóg beter, zoals de FST midrange drive units in de CM8 S2, CM9 S2 en CM Centre 2 S2. Voor het vlaggenschip uit de CM Serie, de CM10 S2, levert de ontkoppelde FST constructie nog eens extra helderheid.
t
Oogstrelend design
Het oog wil ook wat, weet men bij Bowers & Wilkins, daarom ziet de nieuwe CM Serie er ook beter uit dan ooit tevoren. In de nieuwe serie luidsprekers zijn de vermaarde echte houten kasten van hoge kwaliteit behouden, maar zichtbare bevestigingen zijn verwijderd voor een nog fraaier, subtieler en minimalistisch design.
Overigens hebben deze cosmetische verbeteringen ook akoestische voordelen, aangezien de zeer robuuste kasten en panelen zonder bevestigingspunten resonanties tot een minimum beperken. De nieuwe, akoestisch geoptimaliseerde en beschermende ronde tweeter-grille maakt het design van de nieuwe CM Serie helemaal compleet én biedt volop bescherming voor de tweeter.


Perfect voor home audio
In het spectrum van Bowers & Wilkins luidsprekers bevindt de nieuwe CM Serie zich tussen de studiokwaliteit luidsprekers van de 800 Series Diamond en de prijs-kwaliteit zeer sterke nieuwe 600 Serie. De nieuwe CM Serie levert sensationele muziekweergave in een subtiel, stijlvol ontwerp en is perfect voor home audio. Bowers & Wilkins stelt dan ook met gepaste trots dat de nieuwe CM serie garant staat voor puur en prachtig geluid.


Prachtig detail
De nieuwe CM10 S2 blijft het paradepaardje bij uitstek uit de reeks en is visueel in lijn gebracht met de rest van de nieuwe modellen. De luidspreker is aan de bovenkant voorzien van een ontkoppelde Double Dome tweeter, fysiek gescheiden van de kast om sterk verbeterde audioprestaties zonder kleuring te leveren; een techniek die is overgenomen van de studiokwaliteit Bowers & Wilkins 800 Series Diamond. De CM10 S2 biedt bovendien drie krachtige 165mm bas drivers en een ontkoppelde FST midrange driver.

nieuwe cm10 cm10s2 b&w cm series cmseries2 cm9 cm8 cm7 cm6 cm1 cm10s2B&W CM10S2


Splinternieuw model
Het ontkoppelde Double Dome tweeter-op-top design van de CM10 S2 is ook te vinden op de volledig nieuwe CM6 S2. Deze luidspreker is voorzien van een 165mm bas / midrange driver, wat resulteert in uitzonderlijk hoogwaardige geluidsweergave en ruimtelijkheid. De CM6 S2 is de eerste monitor luidspreker uit de CM serie met tweeter-on-top b&w cm6 cmseries cm2 series cm10 cm9 cm8 cm7 cm5 cm6 cm1 nieuwe B&W CM 6

.
Uitzonderlijke vloerstaande luidsprekers
De CM9 S2 en de CM8 S2 maken de reeks vloerstaande luidsprekers uit de CM Serie compleet. Beide luidsprekers zijn voorzien van ontkoppelde Double Dome tweeters, FST midrange drivers en twee basdrivers. De nieuwe CM8 heeft een slank profiel zodat hij eenvoudig in ruimtes van verschillende grootte en in diverse configuraties geplaatst kan worden. Uiteraard zonder daarbij concessies te doen aan de helderheid, detail en realisme waar de luidspreker serie bekend om staat.


Krachtige monitor luidsprekers
De CM5 S2 en de CM1 S2 vullen de nieuwe CM serie aan als monitor luidspreker. Beide modellen zijn voorzien van ontkoppelde Double Dome tweeters, plus een groot aantal andere technologische innovaties. Dit maakt van de CM5 S2 en de CM1 S2 compacte en subtiele luidsprekers die toch ruim voldoende kracht én haarscherpe nauwkeurigheid bieden.


Perfect voor home cinema
De CM Centre S2 en de CM Centre 2 S2 maken eveneens gebruik van ontkoppelde Double Dome tweeters, waarbij de CM Centre 2 S2 ook nog eens voorzien is van een FST midrange driver, samen met twee symmetrisch geordende basdrivers zorgt dit voor ongekende geluidsprestaties. Hierdoor is de nieuwe CM Serie niet alleen perfect voor stereo muziek, maar ook voor home cinema.


Subwoofer met spierballen
De ASW10CM S2 subwoofer is voorzien van een 10inch drive unit paper/Kevlar® driver, aangedreven door een zeer efficiënte 500W audiofiele standaard Class D versterker en switch mode stroomvoorziening.


De stand voor de CM Serie
De nieuwe CM Serie wordt compleet gemaakt door de nieuwe FS-CM S2 stand. Deze is verbeterd in zowel ontwerp als afwerking, zodat hij niet alleen de allerbeste ondersteuning biedt voor de CM1 S2, de CM5 S2 of de CM6 S2, maar ook perfect aansluit bij het stijlvolle ontwerp van de nieuwe modellen.
Alle nieuwe CM Serie luidsprekers zijn verkrijgbaar in een Gloss Black, Rosenut en Satin White afwerking, met uitzondering van de ASW10CM S2, deze is enkel verkrijgbaar in Gloss Black en Satin White. De FS-CM S2 standaard is verkrijgbaar in een zwarte en zilveren afwerking.


27.08.2014 : Beschikbaarheid en prijzen van de CM series 2
De nieuwe CM Serie is begin september 2014 verkrijgbaar.
De nieuwe CM1 is verkrijgbaar voor € 900,- per paar.
De nieuwe CM5 is verkrijgbaar voor € 1300,- per paar.
De nieuwe CM6 is verkrijgbaar voor € 1900,- per paar.
De nieuwe CM8 is verkrijgbaar voor € 1900,- per paar.
De nieuwe CM9 is verkrijgbaar voor € 2700,- per paar.
De CM10 is verkrijgbaar voor € 3600,- per paar.
De nieuwe CM Centre is verkrijgbaar voor € 650,- per stuk.
De nieuwe CM Centre 2 is verkrijgbaar voor € 1000,- per stuk.
De nieuwe ASW10CM S2 is verkrijgbaar voor € 1350,- per stuk.
De nieuwe FS-CM standaard is verkrijgbaar voor € 500,- per paar.

 

stereohouse vaneeckhoutfrans outletstorehifi b&w
.