0 HOME 0 INFO 0 VERKOOP 0 VERHUUR 0 REALISATIES 0 AANBIEDINGEN 0 NIEUWS 0 CONTACT 0 PRIJSLIJSTEN 0 BIJLEREN 0 LINKS 0 ELEKTRO-ONDERDELEN.BE Outletstore-hifi.be

31.12.2015 : Zie onze nieuwe pagina CM-series 2

 

B&W luidsprekers : CM Serie 2 :model 2015

27/08/2014cm6 nieuwe cm series cm9 cm10 cm8 cm7 cm6 cm5 cm1 b&wB&W CM6
Puur en prachtig geluid
Bowers & Wilkins lanceert de nieuwe CM Serie
De nieuwe CM Serie van Bowers & Wilkins biedt een spectaculaire verbetering op de audioprestaties en het luxueuze design waar de serie bekend om staat. Met de nieuwste Bowers & Wilkins technologieën - waaronder ontkoppelde Double Dome tweeters, een geraffineerde nieuwe styling en splinternieuwe modellen, levert de nieuwe CM Serie puur en prachtig geluid.


De introductie van de Bowers & Wilkins ontkoppelde Double Dome tweeter op de CM10 uit 2013, leidde niet alleen tot internationale bekroningen, maar - veel belangrijker nog - tot een imposante verbetering in audioprestaties. De volgende logische stap was dan ook deze technologie naar de rest van de CM Serie brengen. Voor het eerst is de volledige CM Serie nu voorzien van deze uitzonderlijke nieuwe tweeters, en zijn de CM10 S2 en de nieuwe CM6 S2 ook nog eens uitgerust met tweeter-on-top, voor nóg indrukwekkendere geluidsprestaties.


Ontkoppelde tweeter
De Bowers & Wilkins Double Dome tweeters bestaan uit een dunne aluminium dome die is omgeven door een dikkere aluminium ring, zodat de perfecte combinatie van licht- en stijfheid ontstaat. De geavanceerde tweeter is in de nieuwe CM Serie ook volledig ontkoppeld van de behuizing; een ring van gelkussens scheidt de constructie fysiek van de kast. Het resultaat van deze nieuwe technieken is sensationele helderheid en tonale puurheid.


Tweeter-on-top
De CM10 S2 en de nieuwe CM6 S2 profiteren ook nog eens van een tweeter-on-top design - iets dat alleen op de meest geavanceerde referentieluidsprekers van Bowers & Wilkins, de 800 Series Diamond, te vinden is. Zo wordt de spreiding en plaatsing aanzienlijk verbeterd, met een levensecht en ruimtelijk geluid als gevolg.


Verbeteringen alom
De innovatieve tweeters vormen slechts een onderdeel van een groot aantal verbeteringen; de nieuwe CM Serie is volledig opnieuw ontworpen om over de gehele lijn indrukwekkende audiofiele prestaties te leveren. De nieuwe crossovers maken gebruik van bekroonde Mundorf componenten, terwijl alle woofers en de midrange drive units zijn voorzien van anti-resonantie stofkappen, voor een vloeiende laagweergave en minimale kleuring.
Al deze bijzondere innovaties maken de bestaande CM Serie technologieën nóg beter, zoals de FST midrange drive units in de CM8 S2, CM9 S2 en CM Centre 2 S2. Voor het vlaggenschip uit de CM Serie, de CM10 S2, levert de ontkoppelde FST constructie nog eens extra helderheid.
t
Oogstrelend design
Het oog wil ook wat, weet men bij Bowers & Wilkins, daarom ziet de nieuwe CM Serie er ook beter uit dan ooit tevoren. In de nieuwe serie luidsprekers zijn de vermaarde echte houten kasten van hoge kwaliteit behouden, maar zichtbare bevestigingen zijn verwijderd voor een nog fraaier, subtieler en minimalistisch design.
Overigens hebben deze cosmetische verbeteringen ook akoestische voordelen, aangezien de zeer robuuste kasten en panelen zonder bevestigingspunten resonanties tot een minimum beperken. De nieuwe, akoestisch geoptimaliseerde en beschermende ronde tweeter-grille maakt het design van de nieuwe CM Serie helemaal compleet én biedt volop bescherming voor de tweeter.


Perfect voor home audio
In het spectrum van Bowers & Wilkins luidsprekers bevindt de nieuwe CM Serie zich tussen de studiokwaliteit luidsprekers van de 800 Series Diamond en de prijs-kwaliteit zeer sterke nieuwe 600 Serie. De nieuwe CM Serie levert sensationele muziekweergave in een subtiel, stijlvol ontwerp en is perfect voor home audio. Bowers & Wilkins stelt dan ook met gepaste trots dat de nieuwe CM serie garant staat voor puur en prachtig geluid.


Prachtig detail
De nieuwe CM10 S2 blijft het paradepaardje bij uitstek uit de reeks en is visueel in lijn gebracht met de rest van de nieuwe modellen. De luidspreker is aan de bovenkant voorzien van een ontkoppelde Double Dome tweeter, fysiek gescheiden van de kast om sterk verbeterde audioprestaties zonder kleuring te leveren; een techniek die is overgenomen van de studiokwaliteit Bowers & Wilkins 800 Series Diamond. De CM10 S2 biedt bovendien drie krachtige 165mm bas drivers en een ontkoppelde FST midrange driver.

nieuwe cm10 cm10s2 b&w cm series cmseries2 cm9 cm8 cm7 cm6 cm1 cm10s2B&W CM10S2


Splinternieuw model
Het ontkoppelde Double Dome tweeter-op-top design van de CM10 S2 is ook te vinden op de volledig nieuwe CM6 S2. Deze luidspreker is voorzien van een 165mm bas / midrange driver, wat resulteert in uitzonderlijk hoogwaardige geluidsweergave en ruimtelijkheid. De CM6 S2 is de eerste monitor luidspreker uit de CM serie met tweeter-on-top b&w cm6 cmseries cm2 series cm10 cm9 cm8 cm7 cm5 cm6 cm1 nieuwe B&W CM 6

.
Uitzonderlijke vloerstaande luidsprekers
De CM9 S2 en de CM8 S2 maken de reeks vloerstaande luidsprekers uit de CM Serie compleet. Beide luidsprekers zijn voorzien van ontkoppelde Double Dome tweeters, FST midrange drivers en twee basdrivers. De nieuwe CM8 heeft een slank profiel zodat hij eenvoudig in ruimtes van verschillende grootte en in diverse configuraties geplaatst kan worden. Uiteraard zonder daarbij concessies te doen aan de helderheid, detail en realisme waar de luidspreker serie bekend om staat.


Krachtige monitor luidsprekers
De CM5 S2 en de CM1 S2 vullen de nieuwe CM serie aan als monitor luidspreker. Beide modellen zijn voorzien van ontkoppelde Double Dome tweeters, plus een groot aantal andere technologische innovaties. Dit maakt van de CM5 S2 en de CM1 S2 compacte en subtiele luidsprekers die toch ruim voldoende kracht én haarscherpe nauwkeurigheid bieden.


Perfect voor home cinema
De CM Centre S2 en de CM Centre 2 S2 maken eveneens gebruik van ontkoppelde Double Dome tweeters, waarbij de CM Centre 2 S2 ook nog eens voorzien is van een FST midrange driver, samen met twee symmetrisch geordende basdrivers zorgt dit voor ongekende geluidsprestaties. Hierdoor is de nieuwe CM Serie niet alleen perfect voor stereo muziek, maar ook voor home cinema.


Subwoofer met spierballen
De ASW10CM S2 subwoofer is voorzien van een 10inch drive unit paper/Kevlar® driver, aangedreven door een zeer efficiënte 500W audiofiele standaard Class D versterker en switch mode stroomvoorziening.


De stand voor de CM Serie
De nieuwe CM Serie wordt compleet gemaakt door de nieuwe FS-CM S2 stand. Deze is verbeterd in zowel ontwerp als afwerking, zodat hij niet alleen de allerbeste ondersteuning biedt voor de CM1 S2, de CM5 S2 of de CM6 S2, maar ook perfect aansluit bij het stijlvolle ontwerp van de nieuwe modellen.
Alle nieuwe CM Serie luidsprekers zijn verkrijgbaar in een Gloss Black, Rosenut en Satin White afwerking, met uitzondering van de ASW10CM S2, deze is enkel verkrijgbaar in Gloss Black en Satin White. De FS-CM S2 standaard is verkrijgbaar in een zwarte en zilveren afwerking.


Beschikbaarheid en prijzen van de CM series 2
De nieuwe CM Serie is begin september 2014 verkrijgbaar.
De nieuwe CM1 is verkrijgbaar voor € 900,- per paar.
De nieuwe CM5 is verkrijgbaar voor € 1300,- per paar.
De nieuwe CM6 is verkrijgbaar voor € 1900,- per paar.
De nieuwe CM8 is verkrijgbaar voor € 1900,- per paar.
De nieuwe CM9 is verkrijgbaar voor € 2700,- per paar.
De CM10 is verkrijgbaar voor € 3600,- per paar.
De nieuwe CM Centre is verkrijgbaar voor € 650,- per stuk.
De nieuwe CM Centre 2 is verkrijgbaar voor € 1000,- per stuk.
De nieuwe ASW10CM S2 is verkrijgbaar voor € 1350,- per stuk.
De nieuwe FS-CM standaard is verkrijgbaar voor € 500,- per paar.

 

B&W CM speakers

 

31.12.2015 CM1 SERIES 1 :UITVERKOCHT

 

CM Series 1:update 2014-2015

Tussen alle technische hoogstandjes zoals de nieuwe 800 reeks, de XT serie of de PV1 subwoofer is er zeker ook nog plaats voor hoogstaande speakers in een meer traditionele behuizing. Maar een tradionele behuizing betekent niet automatisch een ouderwetse performance. Achter deze nieuwe CM Serie zit technologie, onderzoek en performance van de 21e eeuw!

CM Serie speakers gebruiken Kevlar conus, Nautilus tweeter en Flowport technologie zoals gebruikt in de award-winnende 800 reeks, geïntegreerd in de heel degelijke houten behuizing gemaakt in de B&W-fabriek

 

 

Alle luidsprekers uit de CM series 1 zijn leverbaar in Rosenut en Wenge fineer, en nu ook in hoogglans zwart.

 

 

 

CM Serie speakers B&W

 

B&W CM10 KOST 1799/STUK : UITVERKOCHT

leverbaar:nog 1 paar rosenut aan 3240 euro/paar ipv 3598

CM10 B1W CM REEKS FLOORSTAND VLOERLUIDSPREKER B1W BOWERS&WILKENS

De Bowers & Wilkins CM10 is het nieuwe vlaggenschip van Bowers & Wilkins. De speaker onderscheidt zich door het ontwerp met de tweeter bovenop. Hierdoor onstaat een natuurlijker en ruimtelijker geluid. Doordat de tweeter zich bovenop de behuizing bevindt is er ruimte vrijgekomen voor een derde bassdriver in de kast zelf waardoor er een krachtigere bass kan worden weergegeven en er minder vervorming plaats vindt. 

Merk Bowers Wilkins
Kleur hoogglans zwart en wit,red cherry,wenge
Max. belastbaarheid (in Watt) 300w
Aanbevolen versterkervermogen (in Watt) 30-300w
Nominale impedantie (in Ohm) 8
Gevoeligheid (in dB) 90
Frequentiebereik (in Hz) 28 Hz - 50 kHz
Woofer diameter 165mm
Bass reflex Ja
Magnetisch afgeschermd Ja
Afmetingen (B x H x D) 990*200*337
Garantie (maanden) 5 jaar
   Bowers & Wilkins CM10 is het nieuwe vlaggenschip van Bowers & Wilkins. De speaker onderscheidt zich door het ontwerp met de tweeter bovenop. Hierdoor onstaat een natuurlijker en ruimtelijker geluid. Doordat de tweeter zich bovenop de behuizing bevindt is er ruimte vrijgekomen voor een derde bassdriver in de kast zelf waardoor er een krachtigere bass kan worden weergegeven en er minder vervorming plaats vindt. 

 

 

CM1 series 1 :uitverkocht

prijs:720 euro ipv 800/paar

B&W CM1 luidsprekers

Diegenen die menen dat de CM1 van Bowers & Wilkins een traditionele houten boekenplank monitor is, hebben hem duidelijk nog niet beluisterd. Achter de buitenzijde van echt houtfineer en de vertrouwde tweeweg combinatie van tweeter en laag/middeneenheid gaan innovaties, techniek en een klank schuil die verre van traditioneel zijn.
Rijk, sprankelend, verrassend krachtig en opvallend levensecht; het soort klank dat u eerder verwacht van een grotere high-end luidspreker. En dat komt omdat de technologieën waarop de CM1 is gebaseerd, voor het eerst werden toegepast in de topseries als onze 800 reeks. In de B&W laboratoria hebben wij deze verder verfi jnd en aangepast en zo één van onze beste en meest hoogwaardige compact-luidsprekers gecreëerd. Zo is bijvoorbeeld hét kenmerk van de CM1 het minimale wisselfilter, vergelijkbaar met dat van de B&W 805 boekenplank luidspreker. Een dergelijke elektrische eenvoud geeft aan hoe vooruitstrevend en uitgebalanceerd het ontwerp in mechanisch opzicht is; er is simpelweg weinig reden om het signaal elektrisch te corrigeren. Iedereen die denkt dat de CM1 zomaar een boekenplank luidspreker is, zal ontdekken dat eenvoud zeer overtuigend kan zijn

 

 

CM7 series 1 : uitverkocht

 

CM7 CM 7 luidsprekers

Met de lancering van de nieuwe vloerluidsprekers CM7 en de centerspeaker CMC vervolledigt B&W de CM serie. De reeds verkrijgbare CM1 en de CM7 zijn stereo-luidsprekers met alle nieuwe technologieën in vervat die B&W de laatste jaren ontwikkeld heeft.

 

Wat bijzonder opvalt bij de CM7 is de FST-middentoner die uit de 800-reeks stamt, evenals de hogetonen-technologie.

U kan ook een volledige surroundset samenstellen met de CM-serie. Twee CM7's, twee CM1's en een CMC. Dankzij de goede baswerking van de CM7, kan deze set ook zonder subwoofer werken.

 

 

CM9 series 1 :UITVERKOCHT

prijs: 2250 euro/paar ipv 2500

 

CM9 CM 9 luidsprekers

De CM9 is een flinke drieweg vloerstaander met een 25mm aluminium dome tweeter, een 150mm Kevlar FST midrange unit en twee 165mm papier/Kevlar wofoers. B&W geeft aan dat deze luidspreker bedoeld is voor degene waarvoor de CM7 een maatje te klein is.

 

 

CM5 series 1 : uitverkocht

 

CM5 CM 5 luidsprekers

Bestemd voor plaatsing op een stand is de CM5 - met een 25mm aluminium dome tweeter en een 165mm grote Kevlar unit voor de bas en midden-frequenties.

 

 

CMC series 1 :uitverkocht

CMC CM C luidsprekers

Met de lancering van de nieuwe vloerluidsprekers CM7 en de centerspeaker CMC vervolledigt B&W de CM serie. De reeds verkrijgbare CM1 en de CM7 zijn stereo-luidsprekers met alle nieuwe technologieën in vervat die B&W de laatste jaren ontwikkeld heeft.

 

Wat bijzonder opvalt bij de CM7 is de FST-middentoner die uit de 800-reeks stamt, evenals de hogetonen-technologie.

U kan ook een volledige surroundset samenstellen met de CM-serie. Twee CM7's, twee CM1's en een CMC. Dankzij de goede baswerking van de CM7, kan deze set ook zonder subwoofer werken.

 

 

CMC 2 series 1 : uitverkocht

CMC 2 CM C luidsprekers

Ook een tandje groter is de CM Center 2 . In vergelijking met de bestaande CM Center biedt de '2' meer volume, en en lagere bas, waarbij de midrange unit van FST is gemaakt.

 

 

ASW 10CM series 1 : uitverkocht

CMC 2 CM C luidsprekers

Als laatste de subwoofer. De ASW 10CM is een combinatie van een 25 cm grote papier/Kevlar cone met een 500 watt versterker.

 

 

Stand FS-700 / CM

luidspreker asw750 hometheater B&W bowers and wilkins speakers luidspreker luidsprekers